• FANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnője vette fel a telefont pár csörgés után, aki elmondta a lehetőségeket és kaptam is időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Én a 4-6-os villamossal mentem utána pár perc séta az egész. Aki kocsival jön annak érdemes egy 5-10 perccel hamarabb érkeznie. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel a nagy forgalom ellenére, a lányok ügyesen megoldják a logisztikát.
  • Helyszín:

    Ajtónyitás után egy szűk folyosóra kerültem ahonnan több kisebb szoba és a fürdőszoba nyílik. A baszoba egy nagyon kicsi helyiség egyből a bejárati ajtó mellett, aminek a háromnegyedét elfoglalja egy nagy kényelmes matrac és volt egy szék és amire letudtam tenni a dolgaimat. Két gyertya adta a hangulat világítást, kis zene is volt meg oldalt pár tükör. Fürdő szerintem nagyon jól megvan csinálva nekem nagyon tetszett. Tágas zuhanyzó rész rengeteg tusfürdővel és száraz kilépővel, mindenki elégedett lesz.
  • Lány külseje:

    Csinos fiatal nő, olyan mint a képeken. Szép arc, fehér mosoly. Vékony testalkat, lapos has, formás fenék és tenyérbeillő mellek peckes bimbókkal. Kis hálóingben fogadott, nagyon megvoltam elégedve a látvánnyal.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyra egy öt percet várni kellett mert épp voltak benn, így váltottunk pár szót a masszázs előtt. Első húsz perc egy alapos szakszerű masszázzsal telt, mielőtt belevágott kérdezte is hogy van- valami kényes terület vagy ilyesmi. Vállamat egy rossz mozdulat miatt már két napja fájlaltam, de ő pár perc után megtalálta a csomókat és kimasszírozta őket gyakorlatilag. Rá is kérdeztem hogy tanulta-e valahol és elmondta hogy elvégzett egy komolyabb tanfolyamot. Míg telt múlt az idő nem sokat beszélgettünk, talán egy kicsit ridegnek is éreztem a dolgokat, de a későbbiekben ez nagyon pozitív irányba fordult át.
  • Levezetés:

    Mivel másfél órára érkeztem az első kényeztetésre sor is került olyan húsz perc múlva. Aranyosan ledobta a bugyiját és a melltartóját majd olajos ujjaival kezdett el izgatni. Közben formás popsiját markolásztam és gyönyörködtem a tükörben. Majd rátért a franciára, amit lágyan finoman kezdett a rudat és a golyókat sem szárazon hagyva. Utána pornósabb stílusra váltott többször megköpködte és bő nyállal dolgozott a répámon. Nem voltam ehhez hozzászokva, de nagyon tetszett a látvány és érzésre is jó volt. Néha fel-fel nézett és kérdezte is hogy jól csinálja-e, abszolút nyitott volt az instrukcióimra. Az első kör vége felé elé álltam és lingam technikájának köszönhetően megöntöztem a melleit. Kaptam Szilviát és segített egy kicsit a törölgetésben is. Pár perc szünet után felajánlottam hogy én is megmasszíroznám, amit kedvesen elfogadott és külön megkért hogy csak a popsiját masszírozzam meg. Tíz percig ment a dolog és közben nagyon jót beszélgettünk, úgy éreztem megnyílik előttem. Utána hason fekve felpucsított kicsit szét tárta a lábát és megkért hogy olajozzam be a kezem és kezdjem el simogatni. Itt meg is jegyeztem hogy milyen szép puncija van. Lassan finoman csináltam és egy öt perc után megkért hogy a hátát is puszilgassam közben ami nem esett nehezemre. Újabb 10-15 perc után elmosolyodott és azt mondta hogy elment és eltolta kezem hogy hagyjam békén egy kicsit. Őszintének tűnt én elhittem neki. Kis pihenő után hozzá látott a második kényeztetésemnek, ami főleg a pornósabb vonalat képviselte erősebb kéz és szájtechnikával. Kitartóan kényeztetett, de éreztem magamon hogy ez most nem fog összejönni, mert kicsit fáradt voltam és tíz perccel a vége előtt abba is hagytuk és elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Miután felöltöztem rendeztem a dolgokat, ő rá se kérdezett. Szokásos másfél órás átlag.
  • Összkép:

    Őszinteség és természetesség. Talán így lehetne leginkább ezt a randit jellemezni. Masszázs kiváló volt, a kényeztetés is nagyon jól esett. Kis negatívum csupán annyi hogy, aki ebbe a szalonba ellátogat előfordulhat hogy beszűrődő hangokra és zajokra lesz figyelmes, mert amikor én ott voltam elég nagy volt a forgalom. Egyébként olyat nyújtott hogy szívesen meglátogatnám újra ha úgy alakul.
Happy Massage