• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, és sikerült aznap délutánra egy időpontot egyeztetni. A telefonban kedvesen tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Parkolni könnyű a környéken, de fizetős. A Boráros tér közelsége miatt tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A szobában matrac, a lakás rendben tartott, a fürdő tiszta, bár a kilépő kicsit el volt ázva. Tusfürdőből nagy választék.
  • Lány külseje:

    Nagyon kedvesen fogadott. Csinos, helyes, sportos alkatú lány, nagyon szép formás popsival. Fekete fehérneműben fogadott, ha ez nem képzavar... Képeknek teljes mértékben megfelel.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés előtt még várni kellett hogy megüresedjen a fürdőszoba, addig beszélgettünk. Kérdeztem a lehetőségekről a maszázs hosszát illetően, de határozottan kijelentette, hogy nála mindig van egy alapos masszázs, mert ezt így tanulta, és ragaszkodik hozzá. Arra is rákérdeztem, hogy lehet-e kicsit erotikusra venni a masszázs részt is, de ezt is határozottan elutasította. Így fürdés után a szakszerű masszázzsal indítottunk. Lábaknál kezdte, és hosszú időt töltött az alsó lábszár masszírozásával. Később haladt feljebb, szakszerűen megmasszírozta a combokat, a popsit és a hátamat, gondosan kerülve minden erotikát. Az idő nagyobb részét a masszázs tette ki, és közben beszélgettünk erről-arról.
  • Levezetés:

    Masszázs után maradt még nagyjából 10-15 perc az erotikára. Ekkor már lekerült a bugyi is, beolajozta magát és érzéki csúszkába kezdett a hátamon. Kis puszikat is kaptam a fülemre. A háton csúszka után megfordulhattam, és elkezdett a melleivel csúszkálni a farkamon. Ez nagyon izgató volt, és sikerült is keményre varázsolnia a szerszámot. Ekkor helyet foglalt a lábaim között és kézzel, majd ajkaival kényeztetett. Nagyon élvezetes a franciája, lágyan és lassan csinálja, pont ahogy én szeretem. A kezét is erőteljesen használta, bár azt annyira nem szeretem francia közben. Kértem hogy hadd öleljem át, ezt megengedte. Egymás szemébe néztünk, és kis puszikat adtam neki, ami kellemes meglepetésemre gyengéd csókolózásba váltott át. Ez volt talán a legkellemesebb része az együttlétnek. Közben simogattam, de amikor az intimebb részeket közelítette a kezem, elhúzódott. Kicsivel később derült csak ki, amikor rákérdeztem a kölcsönös francia lehetőségre, hogy piros betűs napjai vannak, ezért ilyesmire nincs lehetőség. Folytatta tehát a franciát, amivel gyorsan kivégzett, a szájában ért a vég. Nem ugrott el, hagyott lenyugodni.
  • Elszámolás:

    Extraként a végig franciát vettem igénybe, a rózsaszálak száma ezzel együtt átlagosnak mondható. Utólag tettem le a polcra.
  • Összkép:

    Korrekt, csinos hölgy, aki nagyon céltudatos, és határozott elképzelései vannak. Rengeteget dolgozik. Mindenképpen tudom ajánlani azoknak, akik elsősorban a masszázs miatt mennek.
Happy Massage