• Léna22

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem a képeivel egyszer meg is próbáltam eljutni hozzá akkor nem jött össze akkor még itt az oldalon is hirdetett most csak máshol. Telefonon hívtam elég hirtelen felindulásból jött az ötlet, hogy meglátogassam így csak reméltem hogy nem lesz gond a telefonáláshoz egészen közeli időpontból amit kiválasztottam. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről, hangja is igazán csilingelő volt már a telefonban sejteni lehetett, hogy nagy baj nem lehet ha meglátogatom és ez a sejtés bizonyosodott be amikor eljött a várva várt megbeszélt időpont az egyeztetést kővetően körülbelül 1-1.5 órára beszéltük meg ás egy óra hosszára (nem volt elég).
  • Megközelítés:

    Béke térhez közel egy mellék utca néhány perc séta tómegközlekedéssel jól megközelíthető illetve parkolással se szokott gond lenni a környéken, viszont fizetős a parkolás. A célpont elég egyértelmű nem igazán lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Újjáépítés társasház talán negyedik emeletén egy folyosó végén helyezkedik el a lakás. Otthonos kis lakás minden értelemben, bár Kedves vendéglátóm többször elnézést kért a rendetlenség miatt én túlzottan nem találtam az említett felfordulást.
    A fürdő kellemes tiszta, zuhanyzó található benne. tusfürdőkből választási lehetőség akad bőséggel szájvízhez pohár kitéve szóval minden ami kell megtalálható.
    A szobában tágas francia ágy található tükrös szekrénnyel ami a későbbiekben kiderült hogy igen jó szolgáltatott tesz. :D
  • Lány külseje:

    Képeknek abszolút megfelelt de élőben látva mindig minden sokkal jobb. Látszik a képeken is de hát élőbben egyszerűen hihetetlen menyire vékony. Nekem rendkívül tetszett mind az arca mind az alakja nem mellékesen a kedves hozzáállása és közvetlen személyisége teljes mértékben le vett a lábamról. Jó fej, laza, kommunikatív leányzót ismerhettem csak jókat tudok mondani hosszú sorokon keresztül lehetne ecsetelni Léna kiválóságát, e hogy némi szót ejtsek a ruházatról is a hűvös este ellenére is egy falatnyi farmer sortban és egy topban fogadott az a farmer sort ....wow látni kell és ami alatta van azt még inkább :)
  • Action:

    Nos a megérkezésemkor hívtam Lénát de nem vette fel 1x-2x próbálkoztam volt de mind hiába de türelemmel sétálgattam picit, nem siettem sehova. Körülbelül 5 perc sétálgatást kővetően érkezett a hívás aminek hála egy hatalmas kő eset le a szívemről, hogy nem lettem felültetve. Egyeztettünk egy gyorsat megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat és hip hop már az ajtaja előtt álltam.
    Beinvitált kedves volt egy percig se volt feszültség halvány szikrája se a levegőben rendkívül közvetlen az egész olyan volt első pillanattól mintha már nem előszór lettem volna nála.
    Eleinte közel megszokottnak mondható koreográfia zajlott le, bevezetett a szobába lecuccoltam beszélgettünk picit (Telefonom épp halálán volt kértem egy töltőt. Kaptam is) majd kaptam egy törölközőt és elindultam zuhanyozni.

    Visszatérve a zuhanyzásból az ágyon hason fekve várt fantasztikus látványt nyújtva és ezt még sokszor elfogom mondani sok más helyzetben mert sok más helyzetben is rendkívül látvány tárul az ember szeme elé, gyorsan felpattant és nem teketóriázva belefogtunk kicsiny szeánszunkba, eleinte ismerkedés miegymás csókok simogatás ölelés élmény megfogni és magadhoz szorítani Lénát és csókolni puha bőre édes ajkai vannak nehéz betelni vele, rövidke ismerkedést kővetően elém guggolt és megmutatta a becses francia tudományát így állva majd fekve majd az ágy szélére ültetett és elém guggolt pucsított a mögötte elhelyezkedő tükör előtt ismételten azt kell mondanom hogy elképesztő látvány volt de itt már nem csak a látvány volt fenomenális hanem az érzés is..
    Mielőtt ideje korán vége lett volna az első felvonásnak és már éreztem hogy közel a vég kértem hogy kicsit vegyünk vissza mert még sok minden hátra van amit meg kell tennünk így védőfelszerelés előkerült majd fel került és belekezdtünk új dolgok felfedezésébe.
    Végig mentünk több pózon is elölről hátulról hol én voltam felül hol ő nem tudom eldönteni melyik letehet a legjobb szemből csókok záporoztak hátulról szuper popsiának látványa ha ő volt felül melle látványa finom csókjai mind mind szuper jó volt és egy kellemes tempót diktálva hamar elértem oda ahol a franciát abbahagyta és bevégeztük az első kőrt hátulról hason fekve.

    Azt kővetően, hogy lenyugodtak a kedélyesen el csevegtünk miközben felajánlott egy masszást aminek nem tudtam nemet mondani kellemes volt mind a masszázs mind a beszélgetés. De ami ennél is jobb volt az ami ez után jött.

    Rövidke volt már az idő de megkezdtük a második felvonást seperc alatt ismét hadrendbe állított hamar felkerült most a védő eszköz és hát itt nem volt finomkodás igen heves tempót sikerült diktálni őszintén szólva annyira átszellemülve sikerült az egészet lefolytatni hogy igazából nem is tudom mi történt de minden kétséget kizáróan az egyszer biztos hogy bár rendkívül törékeny angyalnak tűnik Léna de ki lehet hozni belőle az ördögöt.

    Ezt kővetően még kicsit beszélgettünk szusszantunk elszaladtam még egy gyors zuhanyra majd öltöztem és távoztam.
    Távozásom előtt még eszembe jutott hogy kabát zsebembe maradt egy kis ajándék amit így utólag át is nyújtottam a nagyobb ajándékkal együtt. Amire viszonzás kép kaptam egy kis ünnepi csokit így utólag innen is köszönöm nagyon finom volt az is. :)
    Viszont ezek után sajnos tényleg nem maradt más hátra mint a távozás.
  • Elszámolás:

    A végén már már az ajtóból visszafordulva történt olyannyira elfeledkezett róla mindenki. Az előre megbeszéltek alapján extra nincs. Mondhatni helyi átlag, egyáltalán nem átlagos élményért.
  • Összkép:

    Fantasztikus volt minden elejétől a végéig kiválóan éreztem magamat maradandó emléket sikerült összehozni és mindenképpen megfogom ismét látogatni Lénát mert egy ilyen élmény után igazából minden nap átakarnád élni újra és újra és újra, szóval nem tudom meddig lehet bírni nélküle nem hiszem hogy sokáig szerintem hamar fogom ismét a kegyeit keresni. :D
Happy Massage