• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, elsőre felvette és kislányos hangja egyből megfogott.
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam nem volt probléma. Parkoló is akad bőven a környéken. Aki a tömegközlekedést venné igénybe a Keletiből több busz is indul arrafelé. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    A lakás. a fürdő és a baszoba tiszta és rendezett nem találtam kivetni valót benne. Fürdőben száraz kilépő és rengeteg tusfürdő áll rendelkezésre. A baszoba egy kis szoba tükrökkel székkel és egy kis matraccal, kellemes hangulatvilágítással. Igény szerint egy kis zenét is be lehet állítani.
  • Lány külseje:

    Csinos fiatal lány igazából. Kislányos szép arc, fehér mosoly, nagy szempillák, szép barna bőr. Alkatra ilyen nőiesen teltnek mondanám nagyon jó eloszlásban, nagy szilikoncicik és kicsit nagyobb popsi, aminek nagyon szép formája van.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után hasra fektetett és masszírozott egy húsz percig kb. Főleg a hátammal foglalkozott volt hogy az alkarját és a könyökét is használta hogy egy kicsit több erőt vigyen bele. Inkább erős simogatásnak mondanám, de nagyon jól esett. Közben beszélgettünk az élet dolgairól. Masszázs vége felé láttam hogy elkezdi olajozni magát és felajánlottam a segítségemet, amit kedvesen elfogadott. Főleg a mellei olajozásával voltam elfoglalva, majd hozzám bújt szorosan és simogattuk egymást pár percig.
  • Levezetés:

    Olajozás után szorosan hozzám bújva olajos kézzel kezdte élesztgetni a legjobb barátomat, ami ekkor már félkemény állapotban volt. Közben én is igyekeztem simogatni, markolászni a formás fenekét, ami kifejezetten tetszett neki és nem volt probléma ha erősebben rámarkoltam a popsijára. Kicsit később rátért a franciára, amit egyből mély torok technikával el is tüntetett gond nélkül. Minden kérésemnek eleget téve változatosan kényeztetett előbb háton fekve, széken ülve majd elé állva a vége felé. Golyókat sem hagyta szárazon és többször végig nyalta a rudat is mintha csak nyalókázna egyet. Vége felé kézi rásegítéssel a melleit locsoltam meg. Pár perc után regenerálódásként én is megmasszíroztam, aminek nagyon örült és jól esett neki. Mivel volt még fél óránk a másfél órából nekilátott a második körnek. Kézzel, szájjal, cicivel kombinálva és külön is kényeztetett nagy odaadással és kitartással egy jó húsz percen keresztül, nem is gondoltam volna hogy tud még újat mutatni. Vége felé főleg szívó technikájának és erős kézimunkájának köszönhetően nagyot élveztem.
  • Elszámolás:

    Korrekten történt miután felöltöztem. Szokott másfél órás átlag.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam jól egymásra tudtunk hangolódni. Egyetlen kis negatívum volt csupán hogy égett két gyertya a szobában és mivel nem volt szellőztetés 30-40 perc után teljesen elfogyott az oxigén és hirtelen nagyon melegem lett, de sikerült ezt is egy kis zuhannyal meg ajtónyitással orvosolni.
Happy Massage