• KIRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a találkozó előtt kerestem telefonon, mindent megbeszéltünk, majd kérte, hogy aznap reggel még erősítsem meg. Minden gördülékenyen könnyedén ment és nagyon kellemes hangja volt már a telefonban is. Aznap kértem, hogy a címet még küldje el nekem SMSben, mert az agyam néha, mint a szita. Elküldte, így már semmi akadálya nem volt, hogy találkozhassunk.
  • Megközelítés:

    A cím tudatában az odatalálás pofon egyszerű volt. A GPS pont oda visz. A stadiontól nem messze, bár ez ma már nem mond sokat, de a lényeg, hogy BKV-val és kocsival is könnyen megközelíthető, bár a parkolás fizetős, de van hely bőven ezzel nem lehet gond. A közelben jár minden, metró, villamos, troli, szóval ez biztosan nem jelenthet problémát annak, aki meg szeretné látogatni ezt a gyönyörű nőt.
  • Helyszín:

    A lakás egy újabb építésű házban található, több lány is rendelhet itt, de ezt innen az oldalról és az ajtók számából lehet csak kikövetkeztetni, mert a diszkréció maximális. A szobában volt szobainas a ruháknak egy kanapé illetve a masszászhoz egy méretes matrac és nem utolsó sorban egy jól elhelyezett tükör. A fürdőszoba rendben van több tusfürdő közül választhatunk illetve 2 tiszta törülközőt is kaptam, hogy előtte és utána is legyen.
  • Lány külseje:

    Hát ez az első olyan rész, ahol bajban van az ember, mert nehéz szavakat találni. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak sőt. Fantasztikus test gyönyörű vékony derék formás popsi és, jó oké szilikon, bár én imádom, de a kerek cicik, nehéz ellenállni. A képeken nem nagyon látszik, de Kira testén izléses tetkók is borítják itt ott, személy szerint nem vagyok nagy tetkó fan, de egyáltalán nem zavartak. Az arckitakarás csak diszkréció célú lehet, mert más okát nem nagyon lehet elképzeni, mert egy csupa mosoly lány nyit ajtót az embernek és mintha egy magazinból csöpppent volna az ember elé. Egy nem sokat takaró melltartóban és bugyiban fogadott, a cickók már ekkor szemeztek velem, előrevetítve, hogy miért is érkeztem.
  • Erotikus masszázs:

    Kérdezte, hogy milyen felosztásban szeretném eltölteni a rendelkezésre álló időnket, így elsőre a masszázst választottam, hogy addig is kicsit egymásra hangolódhassunk illetve ellazítson, mert egy kicsit feszült voltam aznap. Így a fürdés után a hasamra feküdve vártam, hogy megkezdje ténykedését. Mellémkuporodott és apró mozdulatokkal elkezdte átdolgozni a hátam, majd szépen sorjában az egész felsőtestem átdolgozta, nem túl erősen,de jól esett. Közben jókat beszélgettünk, engem meg is lepett, hogy mennyire kommunikatív és nem volt kínos csend, ami sokat hozzátett a hangulathoz. Mikor már úgy érezte, hogy áttérhetnénk a következő részre a melltartótol megszabadulva folytatta ténykedését de ekkor már inkább a csókokkal borította a hátam és a kőkemény cickókkal ingerelt addíg míg kényelmetlenné kezdett válni a pozíció, ezért kérte hogy forduljak meg. A folytatást már nem ennek a résznek a tartalma. A kivégzésem után a teljes testem remegett, így visszafordultam hasra, mert így egy kicsit kevésbé remegtem. Felajánlotta, hogy pihenésképp átgyúrja a lábaim, így megköszöntem. Szerencsére elég gyorsan regenerálódtam utána és másodszorra is az ég felé álló szerszámmal vártam, hogy Kira elvarázsoljon.
  • Levezetés:

    Miután kellően felizgatott a hátamra lehelt csókokkal és a bimbóinak izgatásával a lábam közé ült és kisebb simogatások után a szájába vette a szerszámom, amit játékosan kényezteni kezdett. Lágyan rácuppant a makkomra majd egyre gyorsabb tempóban dolgozott rajta. Szeretném azt hinni,hogy a méreteim miatt nem ment mélyebbre, de valahogy nem is érdekelt, mert miközben tempósan szopott az egyik kezével hol a golyóim hol a farkamból "kint maradt" részt kényeztette. Ha ehhez hozzáveszem a látványt is, talán érthető, hogy nem tudtam sokáig türtőztetni magam és nemsokára az ajkai között lett végem. Hagyott lenyugodni, majd szolidan megvált az utódoktól. Ezután letörölgetett engem is és nem kellett megkérdeznie, hogy jó volt-e, mert mint említettem remegtem mint a kocsonya. A kényeztetés a második felvonásban eleinte oldalról kezdődött, hogy kartávon belül legyen a formás popsija és a kis puncija is. Kértem, hogy forduljunk úgy, hogy én is jobban viszonozhassam a kedvességét, de sajnos ez nem volt részemről túl nagy siker pláne, mert az első kör után, úgy kiszáradtam mint a sivatag és én marha mire feleszméltem, hogy nem lett volna rossz ötlet a kikészített vízből kortyolni már az ajkai szorítását élvezhettem, úgyhogy inkább szembe fordult velem és így folytatta ütemesen elég tempósan. Szerencsére itt már jobban tudtam magam kontrollálni így egy kicsit neki is nagyobb munka volt, de a mennyország hasonló módon a szájában ért. A második alkalmat szerettem volna az arcra vagy a cickókra engedni, de annyira finoman szopott, hogy inkább másodszorra is így lett végem, amit cseppet sem bánok, így lesz ürügy a következő látogatásomra is.
  • Elszámolás:

    Nem extráztuk a dolgot, csak a telefonban esett szó róla. Szerintem nem lehet panasz, mert nagyon jó emlékekkel lettem gazdagabb. Átlagos ajándékért cserébe egy szerintem átlagon felüli emlény. Első alkalommal voltam nála, mégis csak a végén tettem le az asztalra, nem rontja el a feelinget ezzel.
  • Összkép:

    Nagyon örültem, hogy meglátogattam Kirát, mert egy tökeletes testű kedves nő társaságát és kényeztetését élvezhettem. Vigyázni uraim erre a törékeny csodára, mert nem szeretnék megint keresgetni, hogy egy ilyen lányt találjak.
Happy Massage