• Kira96

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés


    Elérhető:
    12345
    Cseviből már jól ismerjük egymást, Ő az én "tyúkkanyóm",én meg az Ő kakasa! Gyors időpont egyeztetés, mert pár nap múlva elutazik,és csak szeptemberben lesz újra elérhető! Reggel 08.-ra beszéltük meg, majd "Drágám"-mal köszöntünk el egymástól!
  • Megközelítés:

    Megközelítés


    Odatalálás:
    12345

    Tömegközlekedés:
    12345

    Egyértelmű a cím:
    12345
    Tömegközlekedem,de útmutatása oly jó és pontos volt, hogy idő előtt 27 perccel már a címnél voltam! Volt időm a ráhangolódást megkezdeni,majd felhívtam, megkaptam a még szükséges infókat és lifteztem!
  • Helyszín:

    Helyszín


    Fürdő:
    12345

    Hely diszkréció:
    12345

    Randi helyszíne:
    12345

    Egyezés a hirdetéssel:
    12345
    Régen jártam a kerületben, de ez az épület is egy új építésű,rendezett környezet kívül, szép udvar belül. Világos,tágas folyosóra léptem ki a liftből.Tisztaság mindenütt,mintha még át sem adták volna alakóknak!A lakás a célnak ( lakhatás) és a vendégszoba ( a fogadás ) maximálisan megfelel. A tetthely : egy maszír és egy francia ágy szolgálta ki az igényeket! Ruháimat fogasra vagy a székre rakhattam! utóbbit választottam!Friss, illatos türülköző a nyakba,gyors zuhany,és vissza a HÖLGY-höz!!
  • Lány külseje:

    Rendkívül szimpatikus,jó kondició ( csupa izom, látszik a rendszeres testmozgás rajta! ) formás alak,kifogástalan keblek,és az az egész lényéből áradó rendkívüli kisugárzás!!
  • Action:

    Először:a bokától egészen a tarkómig kaptam egy csodálatos jó hatást( még napok múlva is érezhető volt! ) elérő maszírozást!( eddig 16 alkalommal voltam Hajdúszoboszlón 3-3 hétre, van összehasonlítási alapom! ). Erotika mentes ,valódi testmaszírozásban volt részem! Az órát nem néztem,átengedtem magam az ellazulásnak! Kis pihi, majd a francia ágy.Itt elöször is egy hatalmas csókcsatá a kezdtünk, ( kérésemre az Ő iránnyításával ) közben kezeinkkel,de még lábainkkal is felfedező körútra indultunk, a másik testén. Kellő időben elhagyja az ajka az ajkamat,nyakamat, melleimet csókolgatva, testem továbbra is símogatva halaad komótosan,de céltudatosan a kiskuki felé! ( máritt majdnem végem lett! ) És jött az igazi bőnyálas igazán változatos francia! Fantasztikus , megírhatatlan élményt kaptam!, ( megélni, nem megírni tudom! ) Jött a kedvenc, a 69. Most én is többet tudtam adni,mint az előbb!Nagyon jól sikerült összehangolódnunk, szenzációs ízig-vérig barátnős hangulat!, És most jött az aktus! Az új kedvencem: a kutyus! A csípője úgy körözött,hogy addig kapaszkodtam az én "tyúkanyóm" formás derekába,míg végem nem lett, mint a botnak!Pihenés, jó ízű beszélgetés,egymás símogatása, majd zuhanyozás és fájó szívvel távozás! Letelt az akciós 75 perc!
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint jártam el, számomra méltanyos az értékarány! ( ez eddig a legjobb! )
  • Összkép:

    Megérkezésem pillanatától olyan érzés kerített hatalmába, mint ha már réges-régen ismernénk egymást! (Meg is" szenvedtem" ezért a csodálatos HÖLGY-ért, szinte elveszítettem a tabletemről,de újra megtaláltam magamnak) Egymás testének rezdüléseit úgy tudtuk kezelni,mint akik már régi-régi barát-barátnő! Valószínű a legtöbbet sikerült ebből az első randiból kihozni! KÖSZÖNÖM
Happy Massage