• Eszti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nyugtalanul telt a napom, mert reggel, éhgyomorra szerettem volna Esztihez menni, de nem sikerült őt elérnem, viszont kora délután előbb a barátnőjével, majd vele is sikerült beszélnem és megcsípnem az egyetlen szabad, a mai napon utolsó időpontját. Hallhatóan örült a rugalmasságomnak én meg a tudatnak, hogy jól fog zárulni a napom. Már a hangjától beindulok, nem az a rajzfilmes vékony sőt túlvékonyított tündibündi, affektálós, hanem természetes, lágy, de mégis határozott., ugyanakkor nagyon erotikus. Mikor meghallom, már bizsereg is az ágyékom és múlt szombat óta már harmadszor hallom:) Ezen a helyen szerencsére nem egy uncsi telefonos veszi fel, aki mond mindenfélét, vagy letagad, hanem legrosszabb esetben egy készséges barátnő, vagy maga a kiszemelt hölgy, így a félreértés lehetősége kizárt, a vállalások egyértelműen tisztázhatók és nem egy lelketlen rendszerbe futsz bele rögtön, nem tesznek rá élből a futószalagra. Tartsátok meg e jó szokást!
  • Megközelítés:

    Épülő, fantasztikus óriás stadionunk tőszomszédságában található a szalon, egy viszonylag új építésű társasház emeletén. Tőlem kicsit messze ugyan, de jó zenékkel átvészelhető az út Budáról át az Árpádon, végig a Róberten. A parkolás nem gond, legtöbbször a ház előtt akad hely, bár fizetős, de hol nem az. A tömeg nem az én világom, de láttam trolit, közel a metró, a Róberten az 1-es villamos, szerintem úgy sem probléma a megközelítés. Mikor nyílt a szalon tavaly nyáron először GPS-szel mentem, nem volt gond az odatalálás. Azóta hazajárok, majd betanítom a járgányt és hátraülök olvasni. A bejutás egyszerű, fel kell szólni, megkapod a kapukódot, amit még egy egysejtű is azonnal megjegyez, mert csupán egy egyjegyű szám, nem egy kódhalmaz és felsétálsz, izgalommal várva, ki rejtőzik az ajtó mögött.
  • Helyszín:

    A lakás minimális lépcsőzéssel elérhető, a csengővel azonos emeleten és számozással. Szalonként van berendezve, Három maszobával, melyek elég tágasak, maszpaddal és tatamival rendelkeznek, mely utóbbi tükrökkel szegélyezett 90 fokban. A szobák a hosszú, L alakú folyosóról nyílnak diszkrét elkülönülést biztosítva a szorgoskodó kollégáktól. Kellemes fények a folyosón is, most karácsonyfa kelleti magát a sarokban, de ettől senki ne érezze otthon magát, nem azért megyünk. Tágas fűrdő zuhanyozóval szájvizek, tusfűrdők garmadája, nagy fürdőlepedők, kifogástalan tisztaság, nincs a pihenőből kiszűrődő egyeseket zavaró heherészés, hangoskodás stb. Attól, hogy egyszerre többen rendelnek, a logisztika kifogástalan. Nagyon kellemes atmoszférájú a szalon, csajos a hangulata, a feltételek ideálisak.
  • Lány külseje:

    Eszti nagyon Esztis minden szempontból, akik régebb óta járnak errefelé tudják mire és kire gondolok. Arra spec. nem gondoltam, hogy az előd túlszárnyalható, de ez esetben ez történt. Eszti egy selyemszerű laza kimonóban várt, alatta egy fekete csipkés szett takarta a lényeget, de én már a félhomályban átröngeneztem a cuccon. Puszi és ölelés az ajtóban, tenyér puhán végigcsusszan a kimonón és a csodás fenék alá fog önkéntelenül. Hát igen étel helyett is ezt enném, mit enném, zabálnám. Nehéz szavakban megragadni Eszti külsejét, mert egyszerre kellene a csövön a rengeteg infónak kiférni, ami a minőség rovására menne. Eszti egy természetes szépség, nem egy kigyúrt, megcsinált, felépített, ajakfeltöltött plázacica. Olyan, mintha éjszakai melóból jönnék haza, nem találom a kolcsot és rákopogok az imádott csajomra, aki magára kap valamit és már reggel 6-kor megőrjít, pedig bele sem nézett a tükörbe, de úgy ahogy kikel az ágyból elmehetne bárhová, hogy irigyeljék a pasiját. Szép barnásvöröses haj keretezi hosszúkás arcát, szemei huncutul izzanak, jelezve, hogy rengeteg ott a titok és talán a szenvedély, ha kicsalogatják. A melleivel nem tudok betellni, mániám ez a lassan lecsorduló, lapulevélen összegyűlt vízcseppre emlékeztető forma, mely méretes, gyúrni, csókolni, finoman simogatni, hátulról a hóna alatt átnyúlva két tenyérbe fogni való. A hát, popsi, comb, vádli ív letaglózóan feszül és gömbölyödik, villan és hívogat, ingerel és nyugtalanít, bőre a legjobb velvet, ízléses tetkókkal. És persze a személyiség, ami egyszerre kicsit tartózkodó, itt-ot viszont közvetlen, semmi megjátszás, viszont van egy finom határozottság, ami a mögötte lévő élettapasztalatból táplálkozhat, szóval összetett és izgalmas személyiség, engem már az első 10 másodpercben lebilincselt.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel az első két találkozásunk alkalmával kissé hosszúra nyúlt a szeánsz ezen része és jóval kevesbb idő jutott az engem igazán érdeklő második félidőre, ami ugye meghatározza a végeredményt, ezért kész forgatókönyvvel érkeztem és egy marginális mértékben - amibe a nulla is belefér - állapodtam meg magammal a masszázst illetően, amiben közrejátszott az a hangulat, amit a Correspondence című film zenéje idézett elő bennem az autóban idejövet, Jeremy Irons és fiatal szerelme története Morriccone aláfestésében. Egy már látott megindító film zenéjét hallgatni nagy élmény, különösen beleképzelve az elkövetkező kellemes órát....
    Szóval ide legfeljebb egy korábbi masszázst tudnék beszerkeszteni a szükséges karekterek végett és az érdeklődő kollágák számára informatív jelleggel. Eszti tud és szeret is masszírozni. Első alkalommal, mintegy órán kersztül dolgozott rajtam, nagyon kellemesen elbeszélgettük az időt, de azért járt a keze rajtam rendesen. Tanult svédalapú technikával dolgozik, bokától felfelé. Rendkívül kellemes az érintése, nem egy erős gyúrásról van szó, de nem is inproduktív cirógatásról, hanem egy kellemes lazító, relaxáló érintés terápiáról, ami nekem nagyon jól esett, ismerkedés, első egymásra hangolódás végett kihagyhatatlan.....
    .....mivel ez már a harmadik talink volt és csak egy órát sikerült belőle elcsípnem szünnapja előtt, ezért talán bocsánatos bűn a logisztika ilyentén való kreatív kezelése.
  • Levezetés:

    A zuhanyból kijövet Eszti már várt egy pohár ásványvízzel kis tálcán átnyújtva. Belekortyolás után már nyúlt volna a flakonért, de előtte aranyosan rám nézett, ahogy én kevésbé erotikusan ledőltem egy szál cerkában a kanapéra és kezemet felé nyújtva a tatamira invitáltam. Azonnali konszenzus alakult ki közöttünk hosszas tárgyalás mellőzésével. Abból hogy a bugyit és melltartót egy szemvillanás alatt leröppentette magáról arra kellett következtetnem, hogy ő sem erőltetné a mai utolsó vendéggel a masszázst. Ahogy egy pillanatra megcsillantak a pinkes ledek a pelyhes bőrén, körülrajzolva tökéletes domborulatait forróság öntötte el az ágyékomat, keringés, pulzus mint bevetésre induló vadászpilótánál. Azt éreztem, hogy szétkapnám rögtön, de úriember uralkodik magán, ameddig tud ilyen helyzetben....
    Mikor mellém heveredett vettem csak észre, hogy haja finoman fel volt tűzve. Egymással szemben oldalfekvésben magamhoz húztam szorosan, ott lent a hasamhoz kellett igazítanom, hogy testünk összeérjen, mert egyre nőtt volna köztünk a távolság a farkammal együtt, mely hamar Eszti kezébe került egy kis masszázsra. Míg ő szorgoskodott a kis barátom buksiját dörzsölgetve, addig én a vállát, nyakát csókolgattam, fejét hátrahajtva adta át magát a kényeztetésnek, haját kibontva. Jobb combját finoman megemelve lábát derekamon átvetve magához húzott, miközben bal combomat lába közé csúsztattam és finoman húzogatni kezdtem nedvesedő punciján, mint egy csellista a vonóját. Eszti teste az egyik legjobb hangszer, amin eddig játszhattam. Ahogy egymás ritmusát felvettük az mámorító volt, mint egy jazz banda, akiknek nem kell gyakorolniuk, nincs kottájuk, talán nem is ismerik, csak elkezdenek játszani és ettől minden porcikájuk beindul egy egyszeri és nehezen megismételhető harmónia felé, amire nem lehet készülni, de mégis összeáll egy laza, természetes, szenvedélyes, sodró élménnyé.
    Eszti szemét lehúnyva adta át magát a gyönyörnek, finom sóhajok, nyögések tudatták, nincs ellenére, hogy ráfordultam és épp melleit csókolom, szívom, simogatom, majd lejjebb csúszva duzzadó szirmait veszem ajkaim közé, kicsorduló nektárjától nedves ujjbegyemmel csiklóját ingerlem. Közben két kezemmel erőteljesen popsiját markolva nyelvemet egyre mélyebben és intenzívebben merítettem a gyönyörtől egyre nedvesebb kelyhébe.
    Miközben teste hullámzott a hangok is egyre erősödtek, Eszti a melleit gyúrta egyre hevesebben, míg végül éreztem, ahogy teste ütemesen megfeszül, majd elernyed, miközben csodás ízeit habzsoltam.
    Lábai között felcsusszantam és kemény farkamat olajosan nedves punciján járattam mindkettőn élvezetére, melyet csípőjének ütemes mozgatásával édesített. Aztán oldalra, majd a hasára fordítottam és farkamat lábai között csúsztatgattam a sziforú szabályokat betartva. Ahogy hasonfekve felkönyökölt átnyúltam hónai alatt és melleit kezembe véve csúszkáltam rajta nyakát csókolgatva. Farkamat popsiján cikáztattam, dörzsölgettem....Éreztem, hogy közeleg a vég oldalt 69, be fordultunk, Eszti felkönyökölt és a szájába vett, miközben lábait enyhén széttárva felkínálta csókra nyíló nagyajkait. Ujjamat enyhén közéjük csúsztatva kissé megemeltem a csikló alatti részt, és az ágaskodó kis olajbogyóját szopogatni kezdtem....amit közben a farkammal művelt az teljesen kikészíitett. Először csak egész finoman csókolgatta, majd mint az elfolyni készülő fagyit oldalról köbenyalogatta, fölülről meg.megcuppogtatta, végül mélyen eltüntette, aztán egyik oldalán a golyókig lesiklatta ajkai között, megnyalintva a golyszikat, majd a másik oldalon vissza. Aztán ráfogott kézzel, a tövénél kissé elszorítva, hogy késleltesse, az elkerülhetetlent. Még most is beleborzongok az érzésbe....végül ajkai közé robbantam elsőre, majd kiengedett és a többi fickó a melleiin hasán végezte....kivételes élmény volt:))
  • Elszámolás:

    A szokásos új átlagnak megfelelő a csokor, de ezúttal felfelé kerekítettük, mivel a másfél órás étlapot fogyasztottam el egy óra alatt...hiába éhes voltam:)
  • Összkép:

    Eszti kibillentett a komfortzónámból, szívesen átutazom a várost, hogy érezhessem. Amit ő nyújt az egyre ritkább, élményt ad dejavu-t a legjobb emlékeimből és mindezt olyan természetességgel, amit én nagyon kedvelek. Az alakja úgy tökéletes ahogy van, intelligenciája, kedvessége, visszafogottsága és amikor olyan a helyzet szenvedélyessége belülről jövő, őszinte. Végig magát adja, amit különösen nagyra értékelek a minket körülvevő és mindent elárasztó arcosság ellenében. Izgalmas megtapasztalni, ahogy megnyílik egy bizonyos ponton, ahogy eltűnik a távolságtartás, mert felépül a bizalom és kinyílik a kagyló, melynek alján ott fénylik az igazgyöngy. Örülök, hogy megismerhettem és kifényesíti a napom, amikor találkozunk. Csókok!:)
Happy Massage