• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Estére kicsit bezsongtam, az elmúlt hetek kékeslila élményei még élénken éltek bennem és amikor belefutottam Amy nullkilométeres hirdetésébe, azonnal elcsábultam. A nem túl egyedi képei alapján egy szépséges őzgidát vizionáltam magam elé és a később tapasztalt valóság még ennél is jobbnak bizonyult. Hívtam, felvette és egyeztettünk időpontot 3/4-ed órával későbbre. Kedves, a hangja alapján is nagyon fiatal lánnyal beszéltem 64 mp-et és már úton is voltam felé. Útközben valahogy sikerült féktelen mohóságomban egy szexpartnerrel is egyeztetni aznapra, Amy utánra még egy randit. Ez lehet, hogy kihatott a masszázsrandira is, de erről majd később.
  • Megközelítés:

    A végtelen hosszúságú Lehel utca egyik sarkán található lépcsőház volt a célállomás, a telefonban kaptam pontos címet, pont a ház előtt volt parkoló, pont nem kellett már fizetni érte, pont klappolt minden. Amy mondta, hogy milyen színű ajtót keressek, de nem figyeltem, így két ugyanolyan színű ajtó között kolbászoltam egy kicsit, mire nyílt az egyik és kisegített a párcból.
  • Helyszín:

    2 perc késéssel beléptem a lépcsőházba, vélhetően egy kolléganő cigizett az udvaron, illő távolságban a bejárati ajtótól, amely egy hatalmas, többszintes komplexumot rejtett. Még nem jártam erre, de egyből felidéződtek bennem a régi, meghitt, nagyszalonos masszázsélmények, ahogy baktattam felfelé a lépcsőn Amy nyúlánk alakja mögött. Mindenfelé ajtók, fürdők, szobák, hangok és félhomány. A szoba tágas, profin berendezett, bár a szobainast az alkonyati fényben nem vettem észre és egy székre dobáltam le a ruháimat. A falakon tükrök, kiválóan pozícionálva, egy nagy kerek tatami párnákkal bekészítve, retro Spotify lejátszási lista, friss törülközők meg minden egyéb. A fürdő a kedvencem, falak határolják a zuhanyzórészt és egy üvegfal, nagy, kényelmes, látványos zuhanyzásokat lehet ott produkálni. Tusfürdő dögivel, szájvíz is van, de minek. A hely röviden kifogástalan.
  • Lány külseje:

    Amy gazellaként hirdeti magát (illetve hirdetik őt) és nagyon helyesen, ugyanis a lány magas, vékony, kecses teremtés, csak úgy, mint a képeken, szép hosszú fekete (sötét-barna?) hajjal, keskeny, szabályos arccal, villanó mosollyal, vékony ajkakkal és amikor elkaptam a tekintetét (ritkán), akkor láthatóan igéző szemekkel. Edzőteremben, utcán, buliban, metrón és uszodában, de nagyjából bárhol a világon megbámulós kategória.

    Egy fekete egyrészesben fogadott, tetoválást két helyen láttam, nem zavartak, a dekoltázsa hívogatóan tárult elém, szép bőre világított a homályzónában is, összességében nagyon vonzó, fitt és üde benyomást keltett. Testének egyéb szépségei rejtve maradtak előttem, ő nem vetkőzött magától, én meg nem voltam vetkőztetős hangulatban. Az adatlappal összevetve a valóságot, teljes korrektnek, valósnak tűnik minden, bár mérleg pont nem volt nálam.
  • Erotikus masszázs:

    Amy már az elején jelezte, hogy elég fáradt, keveset aludt, sokat edzett, amire én mondtam is, hogy nyugodtan szóljon, nem kell erőltetni a masszázst, váltsuk ki mással a programot, de a válasz az volt, hogy azért ez nem akkora megerőltetés számára. Nem most kezdte a masszázst, de nem ez a fő száma (hogy pontosan mi, az nem derült végül ki), a nyomkodós-simogatós kenegetés kevésbé ősi mesterségét űzi tisztességgel. Pepecselt a talpamnál, lábamnál, nyomogatta a hátamat, derekamat, ami viszont kompenzálta a sem nem erotikus, se nem masszázsélményt, az a beszélgetés, amely egyértelműen fokozta az élményt. Nagyon értelmes, aranyos és nyitott lány, tök jót beszélgettünk, őszintén beszélt magáról, szimpatikus volt és nem éreztem falat. Nem kérdezz-felelek volt, hanem egy kávé melletti ismerkedéshez hasonlított inkább. A tükörből néztem közben a szép alakját, a melleit rafináltan előtérbe toló kis dresszét, hosszú, elegáns végtagjait és bájos arcát és néha belekortyoltam a vízbe, amit hozott. A masszázs érezhetően nem foglalt le se engem, se őt, nem éreztem benne az átütő erőt, szakértelmet vagy a személyre szabottságot, de tisztességgel végigment rajtam.
  • Levezetés:

    Amy adatlapján a levezetésről semmi nincs megadva, de gondoltam, csak lesz majd valahogy, ez a szép lány játszi könnyedséggel elvisz majd a mennyországba. A 35-40. perc környékén jelzett is, hogy forduljak és miközben Bryan Adams rekedtes hangján éppen a Summer of '69-t énekelte (Those were the best days of my life...- de én honnan tudhatnám, nem is éltem még akkor), valami krémmel vagy olajjal finoman elkezdte simogatni a farkamat. Pihenő őzként mellém heveredve, csak kézi vezérléssel dolgozott, lassan, türelmesen és nagyon átszellemülve, szinte szuggerálva a farkamat, ezt meg is jegyeztem, mire egy szép mosoly és az volt a válasz, hogy koncentrál. Mondtam, akkor nem is zavarok tovább és visszadőltem. Nem lingam volt és nem is gépies rángatás, egyértelmű nyomai voltak a türelmes, finom technikáknak, de nem volt különösebb koncepció az egészben. És a kintről behallatszó csajos beszélgetés is élénkebb volt, mint mi. Azért pár perc alatt így is formába hozta a kukacot, de a holtponton nehezen tudott átlendíteni. Ez az a pontom, amikor már majdnem állati jó lesz, de aztán elszáll valamiért az ihlet. Ennek kezeléséhez mintha hiányzott volna a rutin vagy a szándék vagy a csábítás ereje, nem tudom.

    Végig rajta maradt a textil, ami vétek egy ilyen test esetében, végig a farkammal szemezett, egyszer nézett fel, mikor mondtam, hogy bocs, de nehéz eset vagyok, nem simogatott máshol, nem közeledett, nem kérdezte, hogy jó, mit szeretnék. Összességében nekem úgy tűnt, hogy nem akar különösebben javítani a felhasználói élményen. Én meg nem feszegettem a ki nem mondott, de egyértelműen érezhető határokat, nem nyúlkáltam, nem kértem, hogy legalább a vállpántját engedje le, esetleg mutassa meg vélhetően gyönyörű kebleit és egyéb lehetőségre sem kérdeztem rá, mint a KF, NF vagy bármi F. Egyik oldalról tehát néma gyerek maradtam, Amy nem is értette a szavamat. A másik oldalról ennél kicsit több kezdeményezőkészséget, a vendég örömét kereső hozzáállást várok el. Ráadásul én szeretem, ha sodródni lehet az eseményekkel és nem karmesterként kell vezényelni, de ez nem az ő hibája - mondjuk az enyém sem.

    Legalább 15 percig bámultam Amy nyakát, vállait, dekoltázsát, formás lábfejét és erőnket megfeszítve csendesen dolgoztunk közösen a sikeres beteljesülésen, ami egy idő után el is jött és halkan, mint egy kispatak az erdő mélyén, előcsobogott belőlem a legbelső lényegem. Amy mosolyogva konstatálta az eredményt és megjegyezte, hogy nem is volt ez olyan nehéz, aminek örültem, mert nem akartam tovább fárasztani. Törölgettünk, ittam vizet, aztán eltűntem a komfortzónámat jelentő fürdőszoba felé. Visszatérve rendeztük, amit kell és kicsit szöszöltünk az MNB honlapján, mivel az ATM "régi" bankjegyeket adott ki és Amyben, aztán bennem is felötlött, hogy ezek akkor meddig jók? Végül közösen megállapítottuk, hogy rendben vannak és a lépcső alján két puszi után távoztam. A masszázs alatti beszélgetés után a puszikban éreztem leginkább a nyitást felém.
  • Elszámolás:

    1 órára mentem, ki is töltöttem, talán túl is léptem pár perccel - dehát annyira jó az a fürdőblokk! - és nem volt semmi sürgetés. Az ajándék mértéke barátságosan átlagos, extrák nincsenek, illetve nem fedeztem fel őket.
  • Összkép:

    Érdekes élmény volt egy bombajó testű, széparcú, de a mai napon kicsit zárkózott, visszafogott vagy csak fáradt lánnyal. Összességében rendben volt, Amy kifejezetten jól néz ki, el is élveztem csak a kezétől, csak nem ehhez szoktam hozzá, talán magas volt a mérce vagy nekem kellett volna sokkal kezdeményezőbbnek lennem. Sajátos volt, hogy kinyílt a masszázs közben, élénk, kedves és vicces beszélgetőpartnernek bizonyult, majd bezárt a levezetésnél és nem érzékeltem benne, hogy a minimumnál többet akarna hozni. A szimpátia hiányát nem éreztem a masszázs alatt, a korkülönbségre mondjuk simán foghatom, hiszen hozzá képest vén f@sz vagyok vagy az is lehet, hogy most kivételesen ennyire futotta. És tény, hogy én sem voltam kezdeményező, nem volt kedvem előpiszkálni, ami magától nem jött elő (és talán tudat alatt a soron következő randira tartalékoltam?), de erről meg ő nem tehet, ezért a randi minősítése mindenképpen jó. A masszázs és a levezetés átlagosságát egyértelműen felfelé húzza Amy személye, szépsége. A végszó az, hogy mindentől függetlenül Amy egy nagyon vonzó lány, kívül-belül izgalmas jelenség és remélem, hogy mások át tudnak lendülni vele az élet naposabb oldalára, kihozzák belőle, ami ezen az estén előttem szunnyadva maradt.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-01-11 00:22:14
Happy Massage