• Natika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, rövid időn belül felvette, hangja olyan kislányos. Kicsit karcolóan nyávogós, de a képeiből is leszűrhető milyen típusú hölggyel állunk szemben.
  • Megközelítés:

    Megbeszélt ismerős helyszín. Bejáratott "kéjbarlang". Ilyen célra fent tartott ingatlan. Változatos repertoárral.
  • Helyszín:

    Mint már említettem. Kéjbarlang. Sok szoba mindhez külön fürdő. Amúgy egy Családi ház kissé átalakítva. Szerintem egykor panzióként üzemelt. Mostani feladatkörét jobban értékelem. Fürdő rendben volt tiszta, sok törülköző kevés tusfürdő, viszont pozitívuma , hogy semleges illatúak voltak. Így nem bukik le otthon az ember , hogy máshol zuhanyzott. Szoba egyszerű két panziós ágy összetolva egy nagy ágyra.
  • Lány külseje:

    Natika teste képeken fantasztikus. Apró fokhagymagerezd popsi, formás cici, Hosszú haj , igéző tekintet. Tipikusan az a női kép amire a tini fiúk játszanak magukkal. Élőben is ugyanez a látvány fogadott. Szép minden porcikája. Teste feszes, ragyogó bőre elvakítja az embert. Illata mint egy csokor virágé. Egyszerűen tökéletes.
  • Action:

    Besurrantam a házba, hogy a szomszédok ne lássanak meg. Nati jött is elém a folyósra. És bekísért a szobába. Közben megkérdezte, hogy lenne e kedvem barátnőjét is bevenni a buliba. Mondtam hogy egye kukac legyen hiszen minél többen anál jobban. Én a szobában maradta, ő átfutott a barátnőjéért. Teljesen az ellentettje Natinak. Formában mentalitásban. Ő egy csacsógosabb, húsosabb lány.

    Nati megkért, hogy vetkőzzek le. Közben ő a barátnőjének családi gondjait mesélte. Ami miatt feszült volt ingerlékeny, és LEGINKÁBB NEM TÖRŐDÖM.

    Háttal lefeküdtem az ágyra, először a barátnő kezdett franciázni. Mindig is tudtam, hogy a husis lányok istenien csinálják. A hölgy is frenetikus élményben részesített. Nyelvével körbe körbe nyalogatta az ezredes urat, majd szájába vette, közben kezével a golyókkal kezdett játszani. Éreztem rajta hogy élvezi amit csinál. Húúúú futkos a hátamon a hideg ha rá gondolok forró szájára. Ami csak járt le fel az Ezredesen. Változatosan csinálta, olykor gyorsan vadul torokig, máskor lassan épp csak a végét kényeztette. Sok nyállal és kevéssel. Ajkaival csókolta tövétől a hegyéig. Kivette ráköpött és kézzel folytatta.

    Eközben Nati mellettem feküdt és unott Arcal simogatta a hasam és a mellkasomat. Ez számomra lelankasztó volt. De szerencsére a másik hölgy keze munkája perfecto volt.

    Szóltam hogy most cseréljenek. Nati flegma fejet vágva lement a lábam közé. Nevét nem tudom hölgy mosolyogva levette a melltartóját és a mellét a fejemhez dörgölve. Szinte már parancsolta, hogy vegyem a számba az ő kis nagy ikreit. Szerencsére ez bejött nekem, nem úgy mint Nati franciája.
    Ami szinte semmilyen volt egyenlő tempóba unottan, lesz*rva az egészet csinálta, remélte hogy hamar vége lesz ezt kezeinek szorításából éreztem, hogy arra hajt menjek már innen. Neki sokkal nagyobb gondjai vannak otthon...
    A hölgy ő viszont apait anyait bele adva. Szinte már már pofozott a gigantikus melleivel. Ez izgató volt így nem lankadt a hangulatom.
    Passzoltam is Nati kedves franciáját. kértem a gumit és hogy a hölgy lovagoljon . Miközben feltették a védőruhát. Reméltem hogy a heves mellel pofozós lendület nem fog elfogyni nála. NEM FOGYOTT.
    Kicsit Overdose-nak képzelhettem magam mert a hölgy úgy lovagolt, mintha tényleg derbit akart volna nyerni velem. Repültek a mellek alig tudtam lefogni őket. Sikított , kiabált, de volt mikor a fülembe suttogott. Az nem árulom el mit mondott. ... :)
    Közben Natinak utasításba adtam hogy játszon magával, és melegítse be a kemencét... Elkezdte ,de inkább az ugráló mellekre fókuszáltam.

    Éreztem közeleg a vég. Így mondtam Natinak feküdjön hasra. Mögé mentem és galád módon kissé bosszútól fűtve remélve hogy benedvesítette magát. Betoltam neki tövig... Még ráfért volna egy kis nedvesítés, ahogy a megugrását felidézem. Vagy Talán elég lett volna VELEM foglalkoznia nem pedig a pasijával aki otthon ramazulizik.

    Miközben hátulról pakoltam Natit, barátnője mögém mászott és elkezdte markolászni a golyókat az egyik kezével, a másikkal pedig finoman , óvatosan karmolta a hátamat. Pont annyira hogy élvezzem , de ne maradjon nyoma. Nem sok kellett és robban a tüzijáték. Volt durrogás, mert szűk helyen voltam. De ennyit erről. Szerettem volna lenyugodni bezárt kis oduban, de nem tudtam mert már mászott is ki alólam Nati. A barátnője segített letörölni engem , rendbe tett. Megvárta míg zuhanyzok közben beszélgetett velem. És a végén ki kísért a bejárati ajtóig.

    Ő nagyon rendben volt. :)
  • Elszámolás:

    Előre történt. Vidéken ez a szokás. Dupla csokor volt, mivel meglepetés vendég is volt. Amit így utólag már nem is bánok. Mivel így volt egy fantasztikus együttlétem de nem azzal akihez készültem.
  • Összkép:

    Mindenkinek vannak családi gondjai, de ahogy én se mutatom ezeket munkámban, más se tegye. Főleg egy ilyen munkába, ahol emberekkel dolgozol és azért mennek hozzád, hogy élményeket adj nekik. Bár ez is élmény csak negatív.... Viszont a barátnő hajjjajajjj az aztán rendben volt :)
Happy Massage