• kitty69

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kittyhez már nagyon régen készülök, az idén most lett újra aktív az adatlapja én meg másnap voltam szabadnapos így adva volt a lehetőség.
    Telefonon kerestem, rögtön felvette és tájékoztatott a lehetőségeiről, ami nekem fontos volt arra lehetőség is volt. Megbeszéltünk egy 1 órás programot másnapra és el is köszöntünk. Olyan energikus vidám hangja volt, jó volt vele beszélgetni és én ettől úgy felpörögtem, hogy 10 perc múlva visszahívtam és megkértem emeljük inkább 2 órára a programunkat amire rábólintott. A bólintást csak feltételezem mert ezt a telefonon nem hallottam . A rendben válasza viszont meggyőző volt. Kért egy reggeli SMS-t, amit rendben el is küldtem.
  • Megközelítés:

    A havazás és a kedvező megközelítés miatt a BKK lehetőséget választottam. A Lehel tér környékén található a megadott cím. Amelyik oldalról én indultam onnan metrópótló buszok járnak, a másik oldalról jár a metró. Igazán kellemes utazás volt és nagyon kedves volt a buszvezető is, bár nem velem, hanem akivel végigbeszélte az utat telefonon. Ismerős vagyok a környéken és így tudom jár arra villamos is és troli, meg többféle buszjárat is.
    Bicikli elhelyezése nem lehet gond, mert a lakás ajtaja előtt van egy rácsos előtér. Meg lehet kérni a hölgyet a ketrec bezárására, vagy ha van nálad bicikli lakat a rácshoz simán rögzíthető. Fedett terület lévén, a kellemetlen helyek megázásától sem kell félni és a lakathoz jégoldó sem szükségeltetik.
  • Helyszín:

    Egyedül rendel és ott is lakik ez a drágaság. Nagyon ízlésesen modernül berendezett környezet, pazar tusolóval. Több tusfürdő, szájvíz eldobható pohárkákkal, száraz kilépő és wc kefe a nagy dolgokhoz a hozzá tatozó klotyóval.
    A szobában franciaágy kispárnákkal, oldalt tükör. Szerintem ennyi kell egy jó programhoz! Van ott több minden is, és igen ízléses dolgok de az már csak az ott lakónak érdekes.
  • Lány külseje:

    Kittyt én azóta vonzó nőnek tartom, mióta először láttam a fotóit, mióta láttam róla videót azóta meg nagyon, mióta kétpasis videót láttam róla azóta meg... (ezt nem tudom fokozni) :-) Láttam róla sokpasis videót, és leszbikus videót és maszturbálóst és láttam karikát a puncijában és láttam a nagy formás kebleit és most személyesen láttam ezt a törékenynek nem nevezhető de bátran markolható számomra nagyon gusztusos teremtést. Egy igazi bombázó típus fogadott és nagyon szexi egybe részes miniruhában és a feneke picit kilátszott és magassarkú cipő volt rajta és én ettől eléggé izgatott lettem. És még sorolhatnám de kifogytam az ésből. :-)
  • Action:

    Azt a szép tusolót gyorsan hátrahagyva és egy gyors törölközés után rohantam is kedvesünkhöz. A kettő együtt nem jó ötlet, vagy a talpad töröld meg alaposan, vagy a rohanást kell mellőzni. Szerencsére nem lett nagyobb baj, csak a mosógép tetején lévő élére hajtott törölközőket sikerült úgy elrendeznem, hogy újra élére kell majd hajtogatni. Kittyvel az ágyban kezdtük kicsi beszélgetéssel. Itt elmondta, hogy ha valami nem tetszik szóljak nyugodtan és ha valamit szeretnék akkor azért is szóljak nyugodtan, Ő igyekszik a kedvemben járni. Még rákérdezett arra is, hogy mindég ennyire izgulok a lányoknál? Nagy csalódás volt ez nekem mert úgy éreztem, hogy most kifejezetten toppon vagyok! :-)
    Megkért a szexi ruhájának a megszabadításától, mielőtt megtettem volna még besimítottam a szoknyarész alá, innentől kecmecke is felütötte a fejés és sürgetett, hogy gyerünk gyorsan élvezzük Kittyt mindketten. Lekerült a ruhácska és jól megcsodáltam partnerem bombázó idomait. Nekem nagyon bejövős ez a nő, a formás nagy kebleivel, a markolható szépen ívelt fenekével, és a bársonyos bőrével. ( a bőrének tényleg különleges tapintása van ) Hasra feküdt, én végigpuszilgattam és alig vártam, hogy a fenekéhez érkezzek. Gondoltam így nyalintok a punciba, de vagy nagy a fejem, vagy a terpesz volt kicsi mert nem sikerült a nyelvemmel elérni.
    Kértem forduljon meg és mikor ennek eleget tett a szétpakolt lábai közé vetettem magam, boldog nyalakodás volt ez részemről, de számára eredménytelen.
    Kérte hogy most már tegyek valamit a kezébe vagy a szájába és mivel nekem már zsibbadt a nyelvem, így szavak nélkül a kezébe raktam a cerkát. Azt kell mondjam nagyon ért a cerkához, kicsit megköpködte és kézzel jól megmasszírozta a makkot, végignyalogatta a rudat oldalról (minden oldalról) és hamm bekapott. Rögtön gumit kellett kérnem mert akartam érezni a punciját is mielőtt eldurranok. Lovagló pózban történt az aktus, annyira fel voltam húzva, hogy a rögtön durranást megelőzendően próbáltam az éppen aktuális csekkek befizetésére gondolni, meg mennyire jó lesz holnap dolgozni. Ez kicsit hatott és csömöszkölhettünk még egy ideig, többféle ritmusban és technikával. Durr a gumiba és alapos tisztogatást kaptam tőle.

    Nagyon kellemeset beszélgettünk miközben én folyamatosan a finom tapintású testét simogattam, leginkább a lágyabb részeken.
    Felajánlott egy masszást, amit az éppen fájó derekam miatt el is fogadtam. Kellemes volt de mint később kiderült hatástalan.
    További beszélgetés és közös simogatások közben kecmecke már lökdösődött így rátértünk a következő körre.

    A leányzó ismét a hasán feküdt, mert nem tudtam betelni a feneke látványától és csókolgatásától. A cicijével szintén így voltam de a kettő nem megy együtt. :-(
    Már nem vagyok az az ijedős nyuszi, így megkértem, pördülj Béby! Ez a valóságban úgy hangzott "megtennéd, hogy a hátadra fekszel" :-). Megtette és én ostrom alá vettem a testét, rövid ideig tartott az ostrom mert nagyon lihegtem és a derekam sem engedett kibontakozni, inkább csak ráborultam és lágyan pöfögtem, most már az élvezettől lihegtem.
    A derekam miatt pózcserét kellett kérnem ami lovaglós pozíció lett, szájra puszik sokaságával tarkítva. A végén rátapadtam a számmal az egyik mellbimbóra, a másik hegyelő bimbócskát az újaim közé fogtam úgy hogy a kebleket markolni is tudjam, a másik kezemmel a csodás fenekét markoltam. Néztem volna a tükröt is de a szemem eltakarta egy nagy és formás női mell.

    Volt még időnk beszélgetni tusolás előtt amit ki is használtam, így egy kellemes beszélgetőpartnert is megismerhettem benne.
    Tusolás, szájra puszis búcsúzás és ki a hóba, fagyba, hidegbe. Nem volt jó érzés távozni tőle! :-)
  • Elszámolás:

    Szerintem ha most egy órára ide írok egy egyest meg egy ötöst és ezt okosan összeolvasod kiderül, hogy az átlag legalsóbb részére gondolok. A kétórás randevúm, ennek a duplája volt, egy minőségi programért cserébe!
    Féltem hogy elfelejtem a csokor rendezését, rögtön mikor eszembe jutott a végén, még gatyában és félpár zokniban tettem egy polcra. Azt hiszem a polcnak barna színe volt!
  • Összkép:

    Sokat vártam ettől a programtól és sokat is kaptam! A videói miatt tartottam tőle, hogy erős lesz a pornós feeling. A kedves ráérzett, hogy én inkább a barátnős érzést keresem és ezt adta nekem. Nagyon sajnálom az igazi csók hiányát, de nagyon finomak voltak a puszik is, ha igazi csókok lettek volna le sem szakadnék róla. :-) Mindenképpen visszamegyek, hátha lesz ebből még csók is!
Happy Massage