• Kira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Második hívásra felvette. Csodával határos módon azonnal tudtam menni.
  • Megközelítés:

    Jó időben nem probléma. Esztergom külvárosa üdülő övezet, murvás szűk utak vidéki házak. Ám tegnap havazott. Járhatatlan utak havazáskor esélytelen eljutni a házig ha nincs 4x4. Igazából egy kellemes 3 perces séta a lejtő alján lévő parkolótól.
  • Helyszín:

    Hétvégi ház a természetben. Gyermek táborozás idején lévő faház feeling. Bár ez a raj vezetős faház galériával fa tüzelésű fűtő eszközzel. Diszkrétnek diszkrét a madár se jár ilyen helyen . :) Fürdő zuhany wc csap nem extra sőt igazából semmilyen. Célra megfelel le lehet zuhanyozni előtte utána.
  • Lány külseje:

    Arcos képe nem volt. Így a meglepetés volt. ŐŐŐ teste nagyon a korához képest. Nem nagy nem kicsi formás cicik, feneke feszes. Bőrének tapintása puha itt ott látszódik a kor , de hangsúlyozom a teste tényleg egyben van.
  • Action:

    Igazából egy wellness napot tartottam gondoltam a szauna után kijár egy masszázs és francia.

    Nagy nehezen feljutottam a semmibe... segítőkész volt végig tartotta velem a kapcsolatot ameddig az ajtóig nem értem. Belépésem után megörült , hogy helyes pasi érkezett hozzá nagyon mosolygott.
    Kicsit beszélgettünk, letisztáztuk újra miért is érkeztem. Ajándék átadását kérte én megtettem. Lefeküdtem az ágyra ő még pakolászott kicsit de folyamatosan beszélt hozzám, így nem éreztem azt hogy nem velem foglalkozik. Közvetlen csacsogós aki szereti ezt az kimondottan jót tud vele beszélgetni.
    Elkezdődött a várva várt masszázs nagyon finom meleg keze van . Derekamon ült miközben a forró kezeivel a hátamat masszírozta, éreztem nem csak a keze forró, hanem derekamra helyezett méze csupor is szinte égetett.
    Folyamatosan kérdezte milyen , hogy tetszik , erősebben gyengébben csinálja.
    Haladtunk a hátamról a lábam felé... Sokat elidőzött a fenekem masszírozásával, közben meg meg érintette a rózsámat, és az ezredes buksija is kapott érintéseket.
    Fordultam mert a talpam csikis.
    Felülről már csuszkált is forró teste kimondottan élvezetes masszázs eszköz. Mondta hogy szeret játszani a tábornokkal így engedélyt adtam neki rá.
    Nagyon kellemesen és huncutul először szépen megnyalogatja majd eltűnteti. Ahogy észrevettem nem szereti sokszor eltüntetni inkább a nyalakodós típus.
    Alulról felfele , fentről lefele, tetejét körbe , alját körbe, de nem sokszor veszi az egészet be.
    Aki mélytorok miatt megy az inkább tárcsázzon mást.
    Finomat használja a kezét nem éreztem azt hogy huuu de hamar elakar lövetni. inkább azt éreztem, hogy húzza húzza hogy még játszhasson vele .

    Aztán jött a tűzijáték . Finomat hosszan gyengéden facsarja ki az utolsó cseppet is.

    Nem hagy magadra. Amíg rendbe teszi kezeit kéri hogy feküdj nyugodtan. Miután végzett saját tisztálkodásával. Hasonlóan a masszázshoz finoman letisztogatott engem szinte nem is kellett utána dolgoznom. Gyors zuhanyozás, mivel sok olajat használ.

    Addig ő töltött nekem ásványvizet még kicsit beszélgettünk. Majd tovább álltam.
  • Elszámolás:

    Előre történt a környék árai alá ment egy minimálisan, gondolom ez a kieső megközelítés hatására van.
  • Összkép:

    Véleményem szerint teljesen rendben volt. Azért mentem hogy kapjak egy finom masszírozást és boldog legyen a vége. Teljes mértékben teljesült az elvárásom. Amit kértem megkaptam és jól.
Happy Massage