• Nellyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szolnokon volt dolgom, ott kerestem partnert. Ezen az oldalon a szolnoki hirdetők között keresgéltem, majd a másik oldalon rátaláltam Nellykére. Húzott már le szolnoki lány és volt kellemes kalandom is a megyeszékhelyen. Reméltem szerencsém lesz. Telefonon hívtam előző nap. Nagyon kellemes vidám hangon egyeztetett velem. Egyeztetésen túl kis beszélgetést folytattunk. Másnapra kértem és kaptam időpontot. Szimpatikus volt.
  • Megközelítés:

    Szolnok belváros, könnyű megtalálni, parkoló a ház előtt is van. Buszállomás bevásárló központ a közelben.
  • Helyszín:

    3 emeletes ház emeleti lakása. Kellemes, hangulatos berendezés, ott lakik a lány. Fürdőkád, tusfürdő, szájvíz törölköző ok. A szobában franciaágy, szék a ruháknak. Kellemes meleg teljes árnyékolás és kék fényű hangulat világítás. Laptoppról ment a zene. Minden ok.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány a képeknél sokkal szebb. Hosszú fekete haj, szép arc, műszempilla, gyönyörű fogak, közepes mellek kis udvarral izgató bimbókkal, finom illatos szolis bőr, csikis has, kövekkel kirakott illatos ízletes szűk punci, nagy lepkeszárnyak, formás lábak. Formás fenék. Nagyon szép és fiatal lány, majd elolvadtam miközben levetkőzött. Ha bele akarnék kötni derék tájékon egy pici plussz van,de ilyen szép testen ez elfogadható.
  • Action:

    Mosolyogva 2 puszival engedett be, fürdőből jött f.köppeny alatt bugyit melltartót viselt. Szobába kisért, levetkőztem. A borítékot és egy csokit az asztalra tettem. A fürdőt megmutatta, törölköző kikészítve. Gyors tus, irány a szoba. Mondta hamar végeztem. Hogyne! Levetkőzött a drága. Nagyon tetszett! Ágyra feküdtem, Ő mellém. Elkapta a cerkát és verni kezdte, miközben engem figyelt. Kértem én kényeztethessem. Hanyatt feküdt, szemét becsukta, lábát szét tárta. Őrületesen tetszett a látvány. Annyit mondott, hogy a hasához nem érhetek, csikis. Adatlapon csók nincs, nem erőltettem. A nyakát puszilva fejét elfordította. Ciciket nyalogattam, simogattam. Hasát kihagyva combját csókolgattam, majd a hatalmas szárnyakkal játszottam. Szinte tele volt velük a szám! Újjazás szintén nincs.Ténykedésemre semmi reakció nem jött. Máshol járt, talán szundikált.
    Egyszer csak kinyitotta a szemét, mondta Ő jön. Elkapta a cerkár, úgy szárazon verni kezdte. Kértem a natúrt, ami alapként szerepel. Mondta az feláras, kérdeztem a 69 et, az is feláras,de úgy hogy ahhoz a natúrt is ki kell fizetni. Nem így képzeltem nem is akartam még többet fizetni. Gumit húzott és újra verni majd szopni kezdte. Jól esett és a látvány is nagyon tettszett. Egyre jobban szívta és verte. Kértem lassítson mert azonnal elmegyek. Abbahagyta . Sikerült visszatartani. Ezután szemből indítottam, majd hátulról. Semmi reakció, szeme csukva, csak úgy hagyta. Nem sikerült elmennem, kértem segítsen. Levette a gumit és elkezdte szárazon ismét verni. Mondta, nem fog már menni, van ilyen!
    Ressteltem a dolgot, volt még időm, de szedtem a sátotfámat. Kikisért, kaptam két puszit, tipli.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetés során az adatlapon szereplő alap 1 órát beszéltük meg. Ott alap a natur francia és a nfv testre. Nem mondta, hogy nem az adatlap szerint számláz, én viszont nem kérdeztem meg a vállalásokat egyenként. Az alap 1 óra 3 szál nárcisz.
  • Összkép:

    Nagyon szép lánynál voltam. Hibát követtem el, hogy nem részletesen egyeztettem Vele. Ha tudom, hogy szinte minden extra nem mentem volna.
    Számomra az a tanulság, hogy a beszámolók.hu-ról kell lányt keresni!!!
Happy Massage