• SweetViki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés könnyen ment, elsőre csak érdeklődés, majd a második telefonra 1-2 órával később már időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    XIV.ker Örs Vezér tere közelében egy kelleme kis utcában rendel, könnyű volt megközelíteni, parkoló könnyen hozzáférhető, de fizetős. Gyalog az Örstől nincs messze.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház, annak egyik lakása, mely a célnak tökéletesen megfelel, nem túl nagy, de nem is kellene hogy nagyobb legyen. Teljesen elegendő.
  • Lány külseje:

    Olyan mint a képeken, vékony, csinos, magas, izgató. Arcra helyes, kedves mosolya, szexi arca van, nekem bejött. Ciciben nincs túl megáldva, ott lehetne egy kicsit több :).
  • Action:

    Fürdőből visszatérve simogatással, gyengéd csókokkal kezdtük megismerni egymást, kezek ide-oda jártak, felderítették a terepet. Közben elheveredtünk az ágyon, és Viki átvette az irányítást, gyengéden apró csókokkal lejjebb és lejjebb haladva leért az erogén zónához, és kezelésbe vette az akkor már megkeményedett ezredest. Nagyon finoman, lágyan, de hathatósan kezdett játszani vele, kezezésmentesen, csak szájjal. Kis idő múltán cseréltünk, és kezdtem ismét felülről, csókolózás közepette lágyan a fülcimpáját nyalogatva elindultam lefelé, a forrás megkeresésére. Nagyon jól reagál a kényeztetésre, halkan adja tudtomra, hogy mi az ami finom neki. Közben leértem a kéj forrásához, és elkezdtem nyelvemmel bevenni. Isteni ízvilág fogadott, egyre táguló kehellyel, majd kérésére az ujjam is segítségül hívta, mely nyalás közepette folyamatosan izgatta a G pontja körüli területet. Közben egy másik ujjammal eggyel lejjebb tévedtem be a közegbe, ezt kéjes nyögdécseléssel fogadva nagyon kellemese nyugtázta, hogy jó helyen járok. Folyamatosan 3 helyen izgatva Őt lépdeltünk feljebb és feljebb a képzeletbeli létrán, melynek úgy gondolom a vége egy kéjes orgazmus lett, legalábbis a hangok, remegések ezt mutatták. Ezután helyet cserélvén folytatta a már megkezdett francia nyelvleckét, gyönyörűen mozgatva a fejét, fantasztikus látvány és érzés volt. Mikor megfelelő szintre értünk munkaruhát húzva hátulról kértem a behatolás engedélyezését, gyönyörű hosszú fekete haját gerincére dobva, behatoltam, lassú kezdéssel, de annál biztosabb befejezéssel így lett végem. Csodálatos volt.
  • Elszámolás:

    Helyi Budapesti átlag, elszámolás a végén a tettek után
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam, én alapvetően a nagyobb cicivel megáldott Hölgyeket részesítem előnyben, de így utólag a többi tehetség ezt a hiányosságot feledtetni hagyja. Tuti visszatérek nemsokára.
Happy Massage