• Cyla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen volt normális hírdetése itt, a Beszámolókon is, de most már csak ingyenes van, ami frissítve sincs, de odaát a másik oldalon naprakész infókkal van fent. Délután hívtam, felvette azonnal, mondta, hogy szabad éppen, így mondtam, hogy körülbelül mikorra érnék oda. Leokézta, megbeszéltük, hogy egy órára mennék és nem kérek semmi extrát. Simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Az itteni ingyenes hírdetésben teljesen más cím van megadva, a valóságban a Fehérvári út vége felé rendel. Móricztól megy arra villamos, de szerintem van busz is. Autóval valószínűleg sima környék sok parkolóhellyel. Bénán elnéztem a megadott címet és rossz helyen szálltam le a villamosról, így megcsörgettem, hogy 10 percet kések. Mondta, hogy semmi gond, odaértem, ott pedig már a szokásos menet volt. Csörgés a kapuból és mondta, hogy a házon belül merre. Még el is viccelődtünk azon, hogy én legalább még kint tévedtem el, a lakótelepi házak során, nem bent az épületben, ami jóval kellemetlenebb tud lenni.
  • Helyszín:

    Tipikus lakótelepi lakás, de szépen rendbentartva. Több szoba van, több lány rendel, de nincs kupi hangulat. Fürdőszoba is teljesen oké. Kád, rend, törölközők, tusik. Mi a bejárat melletti kis szobában voltunk, ahol egy ágy fér el, egy szék, más nem nagyon, de elég is ennyi. A falakon dekor és hangulatvilágítás. Zene nem volt, ami nálam jó pont, de gondolom, megoldható ha valaki azt kéri.
  • Lány külseje:

    Igazi husika, de pont ezért választottam. Pontosabban ezért javasolta őt nekem egy volt kolleganője még amikor áprilisban kértem tippeket megbízható husibb hírdetőkre egy egyeztetési problámás beszámolóban. A tippet adó hölgynek innen is puszi utólag! Itt az oldalon nem igen vannak ilyen kategóriájú lányok sajnos, de ő hírdetett itt is régen, odaát pedig sok vélemény szerint megbízható és szerencsére nem is ért csalódás. Hatalmas, cickók, korához passzoló, de kedvesen huncut arc, órási, markolászni, dögönyözni való poci és popsi. Ha valaki ilyesmi alkatot keres, akkor Cyla tökéletes választás.
  • Action:

    Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, mondtam, hogy csók és kölcsönös francia nem, szopás, ciciszex annál inkább. Fürdő után mondta, hogy dőljek csak hátra, majd ő hangulatba hoz és tényleg így tett. Kényelmesen hátradőltem, bepolcoltam a fejem alá a párnákat és néztem, ahogy profi módon elkezd szopni és nyalni. Nem a túljátszott pornós módon, nem is lassan és érzékien (jó az is, csak most nem azért mentem), hanem profi módon. Látszott, hogy tudja mit csinál és hamarosan már a meredező farkamat szopta, én pedig nem tudva ellenállni a mindenfelé ringó bájaknak, előre dőltem és simogattam, dögönyöztem, ahol értem. Markolásztam a méretes fenekét, majd, miközben rendületlenül szopott tovább, oldalra döntöttem, hogy az óriási mellekhez és pocihoz is hozzáférjek. Ettől csak még inkább beindultam, feltérdeltem mellé és úgy dugtam tovább a száját, miközben még jobban elvesztem a hatalmas test simogatásában, csókolgatásában. Fölé térdeltem, jött a cickódugás, néha szopatással párosítva és így el is voltunk egy jó darabig. Volt egy kis kitérő, de a gumi és nem túl szűk punci kombináció nem működött, meg amúgy sem amiatt mentem, így hamar váltottunk vissza a szopásra és husidögönyözésre. Végül visszatértünk az eredeti pozícióhoz és így lett végem a szájában.

    Törlőkendő, tisztogatás után beszélgettünk, majd bepróbálkozott egy második menettel, ami mindig kétesélyes és most nem voltam éppen kétlövetű, pedig ő újra előszedte a legprofibb szopótechnikáját. Így helyette beszélgettünk még egy kicsit, ő az ágyon ülve én pedig mögötte térdelve, a gigantikus cickókat és pocit simogatva, markolászva.
  • Elszámolás:

    A nem luxus kategóriás pesti átlag. Még a telefonban mondta, a szobába érve rögtön leraktam az asztalra és szó sem esett róla később.
  • Összkép:

    Hamisítatlan BBW, ha valaki az igazi husikákat szereti, akkor jó választás. Főleg, hogy kevés az ilyen kategóriájú lány a hírdetők közt. Egyébként semmi különleges, "csak" egy jó, a vendég igényeit végig szem előtt tartó, korrekt hírdető.
Happy Massage