• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését a másik oldalon láttam. Telefonon egyeztettünk előtte két nappal. Majd egy nappal előtte változtattam rajta kicsit, mindkétszer rugalmas volt és egyből felvette. Korábban már voltam nála egyszer, így telefonon ezúttal nem egyeztettük a programot, a címet is tudtam. Az érkezés előtt 1 órával kért egy megerősítő SMS-t, amire válasz nem jött a részéről.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam az első alkalommal, könnyen megtalálható GPS-szel, ki is van írva a házszám a társasházra, ami Szigetszentmiklós központi részén található, újabb építésű. Parkolási lehetőség a ház körül vagy maximum 2 perc sétára található ingyenesen a főút mellett. Nagyobb HÉV-vel érkező MT-kat is 5 perc sétára teszi le a szerelvény. A sárga busz fétisűeknek sem kell lejárniuk a lábukat. Szóval jónak mondanám a közlekedést.
  • Helyszín:

    A ház elől hívtam, de kért még 3 perc türelmet, amíg ellődörögtem a ház körül. Hívtam újra, berregtette az ajtót, bejutottam, fel a lépcsőn a legfelsőre (lift nincs - kevésbé fitt kollégáknak jegyezném meg). A lakás szép rendezett, már amennyit a félhomályban láttam belőle, nem lehet ok panaszra. A fürdő nagyon tiszta, száraz a kilépő és a türcsi is, ami pluszban megfelelő méretű is. Egy kád függönnyel szolgál a tisztálkodásra 5-6 féle tusfürdővel, ami között a magamfajta kísérletezőkedvű találhat olyanokat is, amit eddig még nem próbált. Szájvíz és műanyag pohárkák is vannak, már aki koccintani szeretne magával egyet. Gondolom a magas tengerszint feletti magasság miatt elég nehéz megtalálni a melegvíz/víznyomás egyensúlyt, nekem nem is sikerült. A tetthely a fürdő melletti szoba, amiben a masszázságy (sajnos) csak a ruhák tárolására szolgál. Emellett található egy matracos ágy színes pléddel leterítve (ez a csajodnál okés, de itt annyira nem éreztem annak), amin az akció történik. Ruhainassal nem találkoztam szerencsére. Az inges kollégáknak lóg egy fogas az ajtón, ha nem akarják összegyűrni.
  • Lány külseje:

    Félhomályban egy szál fekete franciabugyiban és fűzőben nyitott ajtót. A megadott sarokszámai szerintem stimmelnek (168/55/75). Popsija jó kemény, a mellei pici formás darabok, nagyon finom selymes bőre van. Szőkésbarna haja össze volt fogva, arcra természetesnek mondanám, nagyon szolidan sminkelve. Megfogtam a kezeit, akartam nyomni két puszit, de nem fogadta, arrébb szökkent. Cipők le, be a szobába.
  • Erotikus masszázs:

    A ruhákat lerendeztem a masszázságyra, majd irány a fürdő. Egyeztettük, hogy felvezető, masszír, levezető. Kérte, hogy feküdjek hanyatt az ágyon, mindjárt jön. Pár perc múlva tért vissza. Benyomott valami zenét a telefonjáról. Elkezdte olajozni a felső testem, majd jött egy kérdés, amit én "vizet"-nek értettem félre, mondtam hogy "majd utána, köszi". Barbi mondta, hogy előre illik rendezni nála, gondoltam második alkalommal már lehet a végén is. Egy szál félmerev f.szban megtettem a kisszekrényre. Ezután jött egy perc felsőtestes csuszi, közben dörgölődött az ekkora már megfelelőre keményedett hímtagomhoz is. Kis puszik is elröppentek.
  • Levezetés:

    Majd lejjebb csúszott, belekezdett a franciába, amit alapvetően átlagos bólogatásnak mondanék jobban bevéve, nincs szemkontakt, néha kiveszi és megnyálazza oldalról is. Kis idő után kértem, hogy csuszizzon még, de mondta, hogy úgyis lesz a végén is. Nagyon nem tudtam markolászni miközben a lábaim között kucorodott, de azért csak sikerült telelőnöm a száját. Kis hümmögés, majd átadta az utódokat szilviának, engem meg egy nedves törlőkendővel megtörölgetett, amit figyelmes dolognak mondanék. Kérte, hogy feküdjek hasra, kezdődik a masszázs, amire túl sok karaktert nem pazarolnék. Olajjal történt, én szakszerű fogást nem véltem felfedezni rajta, néha erősebben rámkönyökölt és úgy nyomkodott a másik kezével. Maga a masszázs max 25 percig tarthatott, közben az élet komolyabb dolgairól beszélgettük, alapvetően jó beszélgetőpartner, de nem az a könnyedebb fajta, nem is próbáltam poénkodni sem. Jött a "megfordulhatsz". Az elsőhöz hasonló rövid csuszi, majd francia. Kértem, hogy feküdjön oldalt és fölé hajolok, de ez annyira nem tetszett neki (az ágynak sem), így inkább az ágy szélére ült, én meg eléálltam. Ment ez így egy darabig, ekkor már rásegített a kezével is, végül én vettem át az irányítást kicsit és ismét a szájában lett végem. Időérzékem azért elég jó, de mondta, hogy a fürdőszobában a szárítón van a törölközőm. Megfürödtem egy másik fajta tusfürdővel, felöltöztem komótosan, addig babrált a lakásban mindenfele. A végén betoppant, váltottunk még pár szót, majd kifelé már kaptam puszit, ölelést.
  • Elszámolás:

    Előre kérte második alkalommal is, ami eddigi tapasztalataim szerint ebben a műfajban ritka, persze lehet csak én jártam eddig túl jó helyeken. A másfél óra bő negyed órával volt kevesebb kaputól kapuig (az első alkalommal is hasonló volt az órás program esetén), ami nem túl korrekt. Az ajándék mértéke a környék átlagát képviseli. Extrákról nem volt szó.
  • Összkép:

    Helyes hölgyemény, nekem csak komoly témákról sikerült vele beszélgetnem, a masszázst inkább csak kenegetésnek mondnám, a kényeztetés összességében átlagos. Ha lenne hosszabb csúszka elölről, hátulról is, elfelejtené ezt az ágyat és megtanulná a masszázságyat használni, valamint ha picit lazább lenne, akkor biztosan visszatérnék még. Persze lehet csak én nem voltam szimpatikus neki és akkor emiatt nem is kellene erőltetnem.
Happy Massage