• Sandy21

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint megláttam Léna hirdetését hétfőn délután, hívtam őt. A fene se tudja, miért éreztem úgy, hogy új lányt kell meglátogatnom, annak ellenére, hogy van már törzshelyem is, meg jónéhány olyan szolgáltató, akihez jó lenne visszamennem még egyszer. De hát az emberi természet már csak ilyen: mohó és kapzsi, és kéjsóvár. Engem pedig túlságosan is izgatnak a pályakezdők, ami néha megbosszulja magát.

    Szóval hívtam. Kicsengett a telefon talán 9-10 másodpercig, de végül felvette. A telefonbeszélgetés érdekesen alakult: egy rövid bemutatkozásom után Léna átvette a szót mindenestül és mint a hadarógép elmondta a félórás/egyórás/másfél órás tarifákat és hogy az ujjazás az extra (ez fontos lesz). Akkor még lányos kezdői zavarnak tudtam be ezt a futószalag effektust: gondoltam százával hívják őt olyan vén kéjencek, mint én. Még talán szimpatikussá is vált nekem ezáltal. Mondtam neki, hogy ezek a feltételek nekem megfelelnek, és én kedden reggel szeretném őt meglátogatni. Erre az volt a válasz, hogy a következő napra nem ad időpontot és hívjam másnap 9-kor. Mire én: de akkor hogyan tudok 9-re menni, ha csak akkor hívhatlak fel? Erre Léna: akkor majd ideérsz 9:30-ra. No ebbe beleegyeztem és kedden 8:59-kor hívtam (hogy én legyek az első). Ki volt kapcsolva. Aztán hívtam 9:01-kor, majd 9:10-kor és végül 9:30-kor. Végül ekkor felvette és kaptam időpontot 10-re. Öt perccel később már épp ültem be a kocsiba, amikor is Léna felhívott azzal, hogy sürgősen el kell mennie a barátnőjéhez, és tudnék-e 11-re jönni. Ez már nem volt túl jó nekem, de - mivel jól beleillik a kezdő ügyetlenkedésébe - beleegyeztem. Kaptam is Lénától dícséretet, hogy milyen jó fej vagyok. No végre aztán 11-re ott voltam és bebocsátást nyertem. Igaz, egy olyan mondással megtoldva, hogy minél lassabban jöjjek fel a lakásba. Mindezt a variálást egy klassz látogatás után az ember úgy kezeli, hogy "ki nem szarja le".
  • Megközelítés:

    Tapasztalt makktársaknak csak annyi is elég, hogy ikonikus lakópark az uszoda közelében. Új olvasók kedvéért: hatalmas új lakópark, ahol talán a városban legnagyobb koncentrációja van az örömlányoknak és erotikus masszázslányoknak. A lakások modernek. A cím egyértelmű. Parkolni is könnyű és BKV-val is jól oda lehet jutni. Szóval nem véletlen a majdnem száz hirdető ebben a hatalmas lakótömbben. A kocsim meg talán már magától is el tud oda gurulni.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. A maszobában csak tatami, de ez nekem pont megfelel. A fürdőszoba tiszta és rendezett. A diszkrécióról annyit, hogy annak a hiánya szinte megmosolyogtató. Érkezésemkor is belefutottam egy félmeztelen másik lányba, aztán a fürdőbe való menetkor is és végül visszafelé is. Szinte el sem akartam hinni, de talán mindhárom esetben másik lányt láttam. Mindhárman szépek voltak, én kedvesen köszöntem is nekik, de őt zavarukban nem viszonozták a köszönést, hanem igyekeztek elbújni. Szóval afféle kezdői dilettantizmus volt jellemző a helyre, de ez engem akkor még mulattatott. Még két éve biztosan zavart volna.
  • Lány külseje:

    Léna fantasztikusan jó nő. Igen helyes pofija van, szép szemekkel és lófarok frizurával. Bársonyos hibátlan a bőre. A melle icipici, de arányos a testével és alakjával. Az, hogy a mellbimbók kiduzzadnak-e kényeztetésre nem tudhattam meg. A dereka szép sovány, a feneke fenomenálisan szép és szép arányos szabályos combjai vannak. Térden alul is teljesen rendben van, de az engem nem hoz lázba. Röviden: Léna egy álomszép nő, kivéve azoknak, akik a nagy melleket értékelik.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a program közepére lett volna időzítve. Kényeztetéssel kezdtük, és ennek során annyira kiütközött a kölcsönös szimpátia hiánya, hogy masszázsra már nem is került sor. Pedig ilyesmi igen ritkán történik velem, és érzésem szerint nem szolgáltam rá.
  • Levezetés:

    A szokásos módon kezdődött:
    1.Bebocsát az ajtó mögé bújó szépséges kislány egy izgi fürdődresszbe öltözve. Puszi-puszi.
    2. Cipő le, be a masszázsszobába, ott apró ajándékok átadása. Léna örül nekik. Rózsaszálak diszkrét letétele a szekrénykére
    3. Kicsi várakozás, mert a fürdőszoba nem szabad, de nem számít. A törölköző szép, újszerű, nedvszívó, száraz, nagy
    4. A fürdőszobában a szokásos csutakolás és szájvíz, majd vissza.

    No innen az események szokatlan irányba indultak. Először is Léna nem ad puszit sem, nemhogy csókot. A fürdődressz ugyan lekerül, de amikor megpróbálom megpuszilni az ikreket, akkor azt mondja: ezt nem szereti. Aztán lefekszünk egymás mellé a tatamira és a kölcsönösség azért nem lehetséges, mert olyan napjai vannak, amit akkor mond. Erre én meg merészelem kérdezni, hogy ezt telefonban 2 órával korábban miért nem említette, amikor ott jól megbeszéltük azt, hogy kölcsönös kényeztetés kétszer is van: az elején és a végén. Erre durcás hallgatás a reakció. Később az ujjazás (ami extra fizetős opció) azért nem volt lehetséges, mert "az szimpátiafüggő". Tudom-tudom: olyan napokon csak kívülről és csak nagyon óvatosan kell ezt csinálni, de én képes vagyok ezt így is kellemesen csinálni. Én azért igyekeztem szépen és érzékien simogatni ahol engedte magát, de ezt is csak eltűrte, mint egy büntetést.
    Végül arra kértem, hogy ő kényeztessen engem. Erre egy óvszerért nyúlt. No ekkor már határozottan helytelenítettem a dolgot és mondtam, hogy natúr franciát hirdet és arról volt szó. Erre kaptam azt a nagyszerű választ, hogy "az is szimpátiafüggő". Én egy ilyen helyen nem rendezek jelenetet. Ezért csupán elhallgattam és megvártam, hogy Léna leszopjon gumisan, amit amúgy nem tartok sokra, de most legalább ennyit be akartam gyűjteni. Közben jól megmarkolásztam azokat a nagyszerű farpofákat és úgy diktáltam az ütemet. Végül csak elmentem valahogy, mire Léna boldogan felkelt, szó nélkül odadobott rám egy papírzsepit (ez nem költői túlzás) ő meg kiment kiöblíteni a száját.
    Rendbetettem magam és elkezdtem öltözni. Léna bejött és azért azt megkérdezte, hogy zuhanyozni nem akarok-e. Mondtam, hogy inkább nem. Két néma perc kellett, mire felöltöztem, eljutottam a cipőmig és távoztam. Egy kimért szia hangzott el részemről is, és Léna részéről is.

    Mindez egy most kezdő lánytól még érthető lenne is akár. Nem volt ugyan ilyenben részem, de el tudom képzelni, és azt nem is írnám meg, mert egy kezdő viszontagságainak lehetne nevezni, amit borítson jótékony homály. No de Léna már két éve foglalkozik ezzel, csupán most új helyen és új néven kezdett bele ismét. Ha innen nézzük a dolgot, akkor nagy balek vagyok én.
  • Elszámolás:

    Az elején történt: diszkréten letettem a rózsaszálakat egy borítékban a polcra.
  • Problémák:

    Több dolog is inkorrekt: 1. Az NF az alapban van a hirdetésben, erre a helyszínen Léna azt átminősítette szimpátia alapúra. 2. Az ujjazás extra fizetős opció, én ezért fizettem, majd kiderült hogy az is szimpátia alapú, illetve most csak kívülről lenne lehetséges, és hiába fizettem érte, nem jár. 3. Kölcsönösség telefonon meg volt ígérve, aztán kiderült hogy "olyan napok vannak".
    A csók hiányát nem tehetem szóvá: az tényleg szimpátia alapúként van meghirdetve. Igaz: én 10 lányból min. 9-nek szimpatikus szoktam lenni, de hát ugye van ilyen.
Happy Massage