• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Édes, drága AnakinS!

    Köszönöm gyönyörű írásodat, bókjaidat :)

    Örömmel tölt el, hogy elégedett voltal/vagy :)

    Kedves, aranyos, tisztelettudó Úriembert ismertem meg személyedben, bármikor szívesen látlak :)

    Ráadás, hogy még a Lili is kedvel :)

    Kellemes ünnepeket kívánok és sok csodás órát a 2019-es évben :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és értem el még a délelőtti órákban, sikerült is időpontot találnunk ami mindkettőnk számára megfelelt.Telefonon nem könnyű elérni de most szerencsém volt . A telefont ő kezeli és rugalmas az időpontok tekintetében ha időben telefonál a kuncsaft beesés nincsen .A hirdetést az oldalon láttam, mivel kerestem valakit akinél már régen voltam és szép emlékek fűznek hozzá .
  • Megközelítés:

    A helyszín a Bajcsyn található a parkolás kicsit nehézkes kell futni pár kört mire lesz hely , érdemes 10 perccel korábban indulni a parkolás miatt. A tömegközlekedés nagyon jó , szinte minden megtalálható a palettán ami létezik.A cím pontos a GPS odavisz ha jól van beírva a cím a házat könnyű megtalálni bár lehet valakinek nem annyira de..
  • Helyszín:

    A lakás nagyon szép már nem is emlékeztem hogy mennyire az de nagyon. A lakásban csend rend és fegyelem van mindenhol nem szaladsz össze senkivel nincs várakozás, hangzavar, csapkodás mint más helyeken sajnos .A fürdő nagyon szép szavakkal sokáig lehetne ecsetelni de látni kell élőben. Tisztaság és ragyogás mindenhol sok-sok tusfürdő lehet válogatni kinek mi tetszik, bárki talál az ízlésének megfelelőt. A törölköző nagyon jól eltalált darab mint méret mint nedvszívás tekintetében nagyon jól végzi a dolgát. A szoba nagyon hangulatos és tágas elférünk mindketten rendesen nem úgy mint máshol ami túlzsúfolt és nem praktikus semmilyen tekintetben. A tatami nagyon jó mind szélességben mind hosszban kellemes rajta a fekvés.
  • Lány külseje:

    Wanda a képeknek teljesen megfelel bár sokat nem mutat magából de mégis, amit látsz az a valóságban is olyan . Az arca nagyon szép teljesen megbabonázott azzal a mosolygós tekintettel mikor rám nézett . Nagyon kedves szép aranyos tünemény nőies alkattal megáldva nagy cicik és kerek popsi és ami a lényeg hogy sok-sok mosoly ül az arcán. Nem hivalkodó az öltözéke amiben fogad de azért lehet sejteni hogy mi lehet a ruha alatt, nekem teljesen bejön az ilyen öltözet. Kétrészes fehérnemű és egy köntös szerű ruci kombó, bevallom nem az öltözékét figyeltem hanem a kedvessége nyűgözött le valamint a nekem tetsző alakja mikor előttem ment .
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve a törölköző le magam a tatamira helyezve hassal lefele ahogy illik és kezdetét vette a masszázs. A talpamtól indult el majd a vádli és a combok következtek módszeresen dolgozta meg fáradt testem nem hagyott ki semmit se ami az adott testrészt illeti. És mindig mikor végzett a masszírozással utána simító mozdulatokkal átsimította a masszírozott területet is ami nagyon jól esett. A combom után a fenekem majd a hátam és a vállak következtek hasonlóan szakszerű mozdulatokkal mint ahogy azt leírtam az imént . A masszázs vége felé egyre sűrűbbek lettek a simító mozdulatok és éreztem hogy jó kezekben vagyok leszek az elkövetkező időben is, majd jött a bűvös szó " megfordulsz" .
  • Levezetés:

    A fordulás után lentről felfelé kezdett el masszírozni, simogatni nagyon gyengéden és amikor ahhoz a bizonyos ponthoz ért akkor éreztem hogy vigyáznom kell mert ha így folytatja akkor percek alatt végem lesz de nem így történt szerencsére. Látta rajtam hogy nem bírok magammal így máshol kezdett el simogatni hogy kicsikét megpihenjek így újra tudja kezdeni a kivégzést . Szépen lassan többször vitt fel a csúcsra majd hagyott lenyugodni majd megint fel hol lassabb hol gyorsabban mentünk felfelé a hegyen a vég kapuja felé . Nagyon jó időbeosztással dolgozik nem az az öt perc alatt kivégzem és jöhet a következő típus, nagyon jól felépített koreografált programja van ami csak keveseknek van meg a szakmában voltam már nagyon sok helyen de ő az egyik kedvenc helyemen dolgozik. A technikáról annyit hogy olyan kézjátéka van hogy ember legyen a talpán aki kibírja csűri-csavarja tekeri-forgatja húzza-vonja pörgeti, simítja, imádja amit csinál ez látszik is rajta és ez nagy szerencse mert sokakra nem ez a jellemző sajnos, még szerencse hogy ő vigyáz nehogy idő előtt véget érjen a randi.
  • Elszámolás:

    Azokat a dolgokat vállalja amik ki vannak írva az adatlapon, nem árul zsákbamacskát és ehhez tartja is magát így teljesen korrektnek éreztem a dolgot . Megbeszéltük hogy mit lehet mit nem lehet és miért és sajna az jön le hogy voltak akik nem tartották magukat a megbeszéltekhez így miattuk kicsit visszafogottabb a repertoár .Nekem teljesen megfeleltek a megbeszélt dolgok mert örültem hogy láthatom újra és mert így is megkaptam amiért jöttem, kedvesség, tisztelet, szimpátia és az a csodás törődés ami jellemezte ottlétemet .
  • Összkép:

    Nagyon jó volt vele találkozni ismét és remélem tudunk még találkozni mert nagyon jól tudja hogy mi is kell egy férfinak, mivel lehet levenni a lábáról szinte bárkit. Nagyon kedves aranyos fiatal lány számomra legalábbis nekem nagyon bejön ez a hozzáállás és viselkedés egy vendéggel, bárcsak minél több lányról elmondható lenne ez de sajnos egyre kevésbe van ez így . Ajánlom mindenkinek aki nagyon jól akarja magát érezni egy vonzó, értelmes, kedves és szép nő társaságában.
Happy Massage