• Kinga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és gyorsan megbeszéltük a talit 10percel későbbre mert a közelben jártam!
  • Megközelítés:

    A szemközti ház címét adta meg elsőnek! Majd mikor a ház előtt hívtam közölte velem a tényleges címet! Amúgy közel van a szent istván krt.hoz és a nyugatihoz is!
  • Helyszín:

    A lakás nem szalon! Szerintem ott is lakik! Tusfürdő egy volt de annak is csak az alján volt némi anyag! Amúgy rend volt mindenhol! A szobában meglepő módon a Győzike egyik műsora ment a tvben egész ottlétem alatt!
  • Lány külseje:

    Vékony átlagos lány nyitott ajtót civilben! Szeretem az ilyen vékony csajokat! Bekisért a szobába majd goo a fürdő!
  • Erotikus masszázs:

    Lefeküdtem a hasamra és elkezdödött a masszázs ami inkább csak összekrémezés volt! Közben probáltam beszélgetni vele de nem egy közvetlen lány az biztos! Kb 5perc után szólt hogy fordulhatok ami kicsit meglepett mert ilyen hamar még sehol sem találkoztam ilyennel... pedig jópár helyen megfordultsm már!
  • Levezetés:

    Majd jött egy kis farok simi! Próbàltam simogatni de kb hozzá se lehet érni! A popsiját fogtam csak de még azis gondot okozott neki! Majd közli velem h csak gumis francia van! Pedig az adatlapjàn kivan írva hogy válal natúrt is! Na itt már kezdtem aggódni hogy hová is jöttem de gondoltam ha legalább jólcsinálja akkor egye fene! De ilyen rossz franciát már rég kaptam! Semmi érzés nem volt benne és ez is csak pár pillanat volt mert többnyire kézzel próbált kivégezni de olyan gyorsan és gépiesen hogy tényleg elment a kedvem az egésztől és közöltem vele hogy ezt inkább hagyjuk és lépek mert ha magamnak verem ki akkor is jobban járok! Mivel csak 15 perc telt el ottlétem ota így mondtam neki h valamit adjon vissza a rózsaszálból amit előre leraktam az asztalra és elis tünt onnan a pancsim alatt! De közölte hogy ő nem ad vissza semmit mert volt már francia meg ilyenek! Mondhatnom sem kell hogy lehúzos a kicsike! Majd elmagyaráztam neki hogy mivel még a fél óra se telt le így etessen mást!
  • Elszámolás:

    Szóval nagy nehezen visszahozott 5szálat a 20 ból majd goo el! 20perc után már elis hagytam a kecót!
  • Problémák:

    Mondanom sem kell hogy az egyik legrosszabb és leg gépiesebb masszázsnak nevezett átbaszásom volt!
    Egyértelmüen azon volt h lezavarjon gyorsan! És persze hozzá se érj! Vicc az egész! Kéne hogy vegyen pár órát olyan lányoktól akik tényleg tudják mi az hogy szolgáltatás mert ez nagyon messze volt attól!
    Senkinek se ajánlom! A lehető legrosszabb kategoria!!
Happy Massage