• Maya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem már régebben is, de most volt mindkettőnk számára kedvező időpont. Rugalmasan kezelte, hogy már negyed órával korábban megérkeztem.
  • Megközelítés:

    A parkolás ingyenes, de szabad helyet találni nem egyszerű. A fehérvári út le van zárva, de más irányból is el lehet ide jutni az uszoda környékére. Villamos megálló és buszmegálló is van nem túl nagy távolságra.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark belső udvari épületébe kell bejutni. Hálófülkés szoba, a nappaliban egy tatami. Nagyon minimalista berendezésű a lakás és patika tisztaság.
    Törölközőt kérve sem kaptam újat, mert már elfogyott. Szájöblítőnek pohárnak nyomát nem láttam.
  • Lány külseje:

    Babydoll szerű fekete ruhában várt. Szerintem a feltett képeknél szebb, kedvesebb. Azóta is gondolkodom, hogy ő van-e képeken.
    Kifejezetten karcsú alak, pici sportos popsival, természetes körte formájú, közepesen nagy bimbós szép cicikkel. Szép arc. A túlhidrogénezett, festett szőke-sárgás göndörkés tupírozott haj volt csak előnytelen a számára.
  • Erotikus masszázs:

    Lefeküdtem a szoba közepén a tatamira.Tükör csak a lábamnál a bejárati ajtó aljára van felszerelve, azaz semmire sem volt jó.
    Volt egy kis húzódásos problémám, amit el is mondtam neki. Dolgozott azon a tájékon, de annyira tartalékos üzemmódban, hogy csak az idő tellett vele. Maguk a mozdulatok pedig tanultnak érződtek. Fázós vagyok, arra is figyelt, hogy betakarjon, ahol éppen nem masszírozott.

    Elég sokáig kitartottam, vártam a csodát, de annyira ingerszegény volt a masszázs, hogy amikor a fejemtől a fenekemhez kezdtünk visszatérni megint, elkezdtem türelmetlenül fészkelődni. Javasolta, én pedig örömmel fogadtam, hogy jöhet a megfordulás.
  • Levezetés:

    Nem hozzá indultam. Egy régi kedvenchez terveztem a délutánt, akivel mindent tisztáztam. Odaúton viszont teljesen beállt a hetes, és sajnos túl sokat késtem volna, ezért lemondtam és kerestem meg a belvárostól kissé távolabbi Mayát. Így fordulhatott elő, hogy beszi nélküli lányhoz mentem az arcképes hirdetésben bízva, és nem egyeztettem sem a telefonon, sem szóban a lehetőségeket.

    Fordulást követően derékig letolta a felsőjét, és kézzel elkezdte a kényeztetésem. Még csak simogatásra sem volt lehetőség. Hamar közel vitt a csúcshoz, félsikert sikernek gondolva elment kezet mosni. Majd elnézést kért és folytatta. A hasamra érkezett, ami még nem volt ott. A tisztogatást másodszorra nem kértem.
  • Elszámolás:

    Igazság szerint ez sem kérdeztem meg. A szokásost tettem a hűtőre indulás előtt, nem tiltakozott, hogy több vagy kevesebb.
  • Összkép:

    Próbálok elvonatkoztatni attól, hogy amit vártam, azt nem is ígérték, ezért sem akartam első méregből rosszat írni Mayáról. De még most két nap múlva is keserű a szám íze. Szép külső, arc, kedves hang. Ennek ellenére kényelmetlenül érzem magam, mert minimális szinten volt jelen az erotika. Biztosan vár arra mód, hogy ne csak f.verés legyen a program, kölcsönösség, vagy orális kényeztetés nélkül is.
    Hogy ez most a kémia hiánya, vagy tapasztalatlanság, azt nem tudom. Kívánom a következőknek, hogy az első legyen igaz.
Happy Massage