• Zsani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnő révén foglaltam időpontot 1,5 órára
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, úgy egyszerűen megközelíthető. A kocsival történő megközelítésről, parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Társasház emelete. Bejutás egyszerű. Nagy szalon, igényesen berendezve. Szobában masszázspad, kanapé, melyre ledobáltam a cuccaimat.
  • Lány külseje:

    Az adatlaphoz képest mást vártam. A képeken átjövő kislányos bájat sehol nem találtam. Igazából a 6. képre hasonlít a legjobban.
    Arcra tetszett, alkatra OK. Szemre és elmondása szerint is magasabb (173). Ránézésre húsz éves is elmúlt már évek óta.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába beérve váltottunk néhány szót. Szimpatikus, vagány csajnak tűnt, a csipkelődős típusnak. Azonnal levetkőztem, irány a zuhany. Nem volt nagy törölköző (mosás), ezért kaptam 2 kisméretűt, na de ennyi baj legyen.
    Visszaérve megkínált egy itallal, amit elfogadtam, azt szürcsölgetve beszélgettünk. Beszélgetés során megjegyezte, hogy kopaszodom, öreg vagyok és dagadt.. :D Nyilván tisztában vagyok a fizikai adottságaimmal (36 év, 177 cm-hez 78 kg), úgy gondoltam ez simán belefér csipkelődő stílusába, együtt röhögtem vele.
    Kölcsönösség reményében 1,5 órára mentem. A beszélgetés elején mondta, hogy hát a bugyi az fent marad. Mondom én ezért jöttem másfél órára. Akkor meg pechem van, mert pont megvan neki. Meg amúgy sem szereti, ha nyalják. (szóval emiatt ne menjetek :) )
    Utána beszélgettünk még és közben közölte, hogy nem akar masszírozni, ilyen helyekre úgyis csak szopatni járnak a férfiak. Annak ellenére, hogy mondtam, hogy én masszírozás miatt is jöttem, láttam, hogy ebből nem sok minden lesz. Felajánlotta, hogy akkor masszírozzam meg én őt, gondolom, mert már furcsa volt, hogy elment 25 perc és ő a kanapén én meg a masszázságyon ülve beszélgetünk. Különösebben nem ez volt a szívem vágya, de mondom miért ne. Ekkor lekerült a melltartó. Masszírozgattam a hátát, nem volt rossz, de különösebben ez nem indított be. Néhány perc után javasoltam, hogy akkor nézzük meg azt a kényeztetést (lásd: lentebb)
    ...
    Mivel masszázsra kedve szemmel láthatólag nem volt, ezért úgy éreztem ebben a légyottban nincs több. Mivel 45 perc játékidőnél jártunk, ezért gondoltam, nem ördögtől való gondolat, ha ennyi idő után a tervezett 1,5 órát 1 órára lerövidítve lezárjuk. Mivel csak egy pipát kaptam, krémes se voltam, így zuhanyzás nélkül pikk-pakk fel is öltöztem.
    Kiderült viszont, hogy a sztori így nem zárulhat le. Hiába voltunk 45 percnél feltétlenül ragaszkodott a 1,5 óra elszámolására. Először azt hittem viccel, majd miután tudatosult bennem, hogy vérkomolyan gondolja, akkor mondtam, hogy ebben az esetben nem megyek akkor haza, hanem igenis masszírozzon már meg, ha félúton tartunk. Le is vetkőztem újra. Na, itt tört el valami, innentől voltam elmondása szerint egy fasz.
    Innentől elkezdett "dagadt"-nak szólítgatni, meg már megjegyezte, hogy reméli többet nem találkozunk.. :D
    Addig illetett "kedves" szavakkal, amíg fel nem feküdtem a masszázságyra, mert onnantól síri csönd. Kaptam egy derék, hát masszázst, ami nem is volt rossz. Erős kezei vannak. Mindenesetre a csöndet megtörve újra próbáltam beszédbe elegyedni vele, de nem válaszolt, meg se szólalt. Gondolom tüntetett.. :) Egyszer abbahagyta, majd szó nélkül kiment a szobából. Miután visszajött mondtam, hogy fussunk neki a 2. kényeztetésnek, hátha jól sül el és akkor ne húzzuk tovább egymás idejét.
    Mondta, hogy Ok, de természetesen ilyenkor már mindent kommentált, pl, "úgyse fog sikerülni" - visszajött a hangja.. :)
    A második kényeztetés előtt kiderült, hogy mekkora igénytelen állat vagyok, hogy miután az 1. esetben leszopott képes voltam úgy felöltözni zuhanyzás nélkül. Bár még akkor nem voltam se krémes, se semmi. Mindenesetre a békesség kedvvéért a 2. kényeztetés előtt elmentem egy gyors zuhanyra.
    Ide már úgy indultam el, hogy a szobában még mondta, hogy "reméli írok egy szaftos beszámolót, amire alig várja, hogy reagálhasson" :D
    Mire visszajöttem egy croissant-t majszolt. :D Meglepődésemre mondta, hogy majd kézzel dolgozik az ügyön addig, de éhes.. Egyik kezével ette a croissant-t, másikkal verte a faszomat, közben olyan szavakkal biztatott, hogy "úgysem fog sikerülni", "ilyen kis faszt még nem látott", meg is jegyezte, hogy "ennyire nem megy nekem?" Annyira szürreális volt, hogy hangosan felröhögtem, mégis mit vár, ha ennyire segít benne. :D
    Mondtam is, hogy fejezzük ezt be.
    Öltözés közben mosolyogva olyanokat suttogott, hogy "dagadt geci". Meg is kérdeztem, hogy: miért mondja ezt, mikor folyamatos sértegetései ellenére egy rossz, egy csúnya szót sem szóltam? "Mert faszként viselkedtem!" Miért? Nagy nehezen kinyögte, hogy mert ahelyett, hogy férfiként hazamentem volna félidőben, még újra visszavetkőztem, hogy folytassuk és milyen igénytelen is vagyok, hogy miután leszopott nem mentem zuhanyozni.
    Véleményét tudomásul vettem és felöltöztem. Eddig sértegetései ellenére nem különösen izgattam magam, alapvetően nyugodt ember vagyok, inkább csalódott voltam, hogy rossz élményre költöttem a pénzem és szabadidőmet.
    Az elszámolásnál viszont egy lapáttal még rátett és végül csak felbasztam az agyamat. :)
  • Levezetés:

    Mondtam, hogy a kényeztetést én állva szeretném. Erre ő a kanapéra ült. Magára terített egy törölközőt, mellyel eltakarta a ciciket.
    Be kell valljam, nagyon jó szájmunkát kaptam. Szívogatta a makkot, bevette mélyebben, gyorsabban, lassabban, kézzel, kéz nélkül. Ügyes volt, meg kell vallani.
    A golyókkal való játékot sajnos elutasította.
    Egy idő után az utódok a szájában landoltak. Ezután kiszaladt a fürdőbe.
    (folyt fentebb)
  • Elszámolás:

    Ilyen produkció után fel sem merült a fejemben, hogy borravalót adjak. Kapásból mondta, hogy nem tud visszaadni. Mikor hitetlenkedve visszakérdeztem, hogy ezt aztán már tényleg nem hiszem el, akkor eszébe jutott egy jobb, hogy márpedig én a szájába élveztem, és az pont ennyivel több extra. Nyilván azok az érvek, hogy erről nem volt tájékoztatás, (ebben a szalonban tudtommal ilyen nincs) persze, hogy nem hatották meg, mert jött a de..., de..., az így van, meg úgy.., hogy végre sikerült elérnie, hogy felmenjen a pumpa és "Ezt a kibaszott lehúzást" mondat kíséretében odadobtam, hogy az most a kanapén vagy a földön landolt nem tudom. Ha viselkedésemben az ottlét alatt valamit fel lehet róni, akkor szerintem ennyit. És kitrappoltam a helyről.
  • Problémák:

    Alapvetően felfogásbeli különbségünk volt. Szerinte ilyen helyen csak egy szopást akar a férfiember én viszont masszázs, pihenés, kikapcsolódás, beszélgetés, erotika, kényeztetés miatt járok masszázsra.
    Ha 45 perc után lezárjuk az egészet, akkor azt mondom volt egy jó orális élményem, masszázs kimaradt, de ennyi baj legyen, több is veszett Mohácsnál. de hogy miért nem mentem úriember módjára haza?
    Erős túlzásnak tartom, hogy 1,5 órát rendezzek 45 percért. Úgy voltam vele, hogy akkor legalább egy masszírozást hagy kapjak végre. Amit megkaptam, de nem sok köszönet volt benne.
    Hogy a lány lusta volt, fáradt vagy túlhajszolt nem tudom, de akkor sem lehet véleményem szerint vendéggel így bánni, becsmérelni, mosolyogva szidni, pusztán azért, mert igénybe venné azt a szolgáltatást.
    Az elszámolás sem volt elegáns, de amúgy a Croissant volt a non plus ultra :D

    Ezt meg már tényleg nem tudom eldönteni, hogy egy masszázs, krém, olaj nélküli sima szopás után ha nem zuhanyzok le az prosztóság-e, lehet tényleg az vagyok.. :)
Happy Massage