• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Szia Macisajt :)

    Köszönöm a beszit! Jókat mosolyogtam, ahogy olvastam :)

    A hosszabb időtartam természetesen lehetséges, csak nem első alkalommal :)

    Úriember voltál, imadtalak és nagyon jól éreztem magam Veled, ne izgulj :)

    Gyere még sokszor, nagyon várlak :) Álomvendégem :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Évekkel ezelőtt már jártam az oldalon, aztán egy időre eltűntem, de miután végigolvastam Wanda beszámolóit, úgy éreztem, ismét be kell regisztrálnom. Először a bővebb infó lehetőségével élve tájékozódtam a lehetőségekről, majd telefont ragadtam. Ez egy kicsit nehezen indult, egyrészt az én szabadidőm nagyon limitált volt, másrészt Wandát se sikerült egyből elérni (ami nem is csoda, aki járt már nála, tuti visszahívja). Mindenesetre miután sikerült közös időpontot találni, ami ezúttal már nagyon könnyedén ment, nagyon készségesen és aranyosan tájékoztatott a randi mikéntjéről.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel nagyon könnyen elérhető helyen van Wanda kuckója, gyakorlatilag a repülőn kívül minden megáll a ház körül, de ha kicsit jobban elterjed a híre, talán még repteret is építenek oda. :) Ami az autósoknak talán kicsit nehézkes lehet, az a parkolás, érzésem szerint fizetős a környék és nem tudom, mennyire könnyű ott szabad helyet találni, de ha más nem, a WestEnd mélygarázsa is kellemes sétatávra van. Telefonban egyébként tűpontos felvilágosítást kaptam a ház elhelyezkedéséről, nevetségesen egyszerű volt megtalálni. A kapuból telefonálva pedig további instrukciókat kaptam a bejutásról, ami nélkül biztosan eltévedtem volna az épületben.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon kellemes hangulatot áraszt, bevallom túlzottan nem figyeltem meg, de amit igen, arról pozitív benyomásom van. A fürdő sarokkádas, szuperül felszerelt és nagyon tiszta (meg ez amúgy a lakás minden további szegletéről is elmondható). A szoba picike, de a célnak tökéletesen megfelel. Két szék, egy kis asztalka, illetve egy kényelmes matrac kapott helyet benne. Tükör vagy nem volt a matrac körül, vagy nem azon az oldalon, ahova néztem, de nem is baj, mert akkor nem tudom, hogy tudtam volna ellazulni teljesen. :D
  • Lány külseje:

    Wanda nagyon szép lány, de hát ez a fényképekről kiderül, az arcát sem takarja, így előre lehet tudni, hogy egy angyal fog az ajtó mögött állni (azt hiszem egy fekete babydollban). :) Engem különösen a csirkecombot marcangoló fotója fogott meg. :D Egyébként egy picúr leányzó fogad, ami nyilván az adatlapját olvasva szintén kiderül, de mégis személyesen más a benyomás, mint a számokat olvasgatva. Arra szintén számítottam, hogy gyönyörű nőies alakja van, pontosan ott és annyira gömbölyödik, hogy tökéletes legyen, ám a hatásra mégsem lehet felkészülni. A képeken takart részletek csakúgy szemet gyönyörködtetőek, és mivel kaptam engedélyt, beszámolhatok róla, hogy a cicik tapintása hasonlóan kellemes, mint a látványuk.
  • Erotikus masszázs:

    Miután hasravágtam magam, egy egészen más dimenzióba lettem elkalauzolva már az első érintéssel. Igazából nem tudom, hogy csinálja, hihetetlen kezei vannak, állítása szerint a szeretet és az olaj a titok. Én azt gondolom, ezen kívül van valami csodálatra méltó adottsága is, amit szerintem tanulni se lehet, de ha igen, akkor tanítani kellene. Igazából semmi komoly gyúrás nem történt, nem is hiányzott, másért jöttem, na azt viszont nagyon megkaptam. :) Végig az erotika és a relaxáció határán mozgott a történet, nagyon szét se lehet választani a masszázst és a kényeztetést, mert mindvégig párhuzamosan mindkettő megvolt. Először a lábaim és a fenekem kapott leírhatatlanul kellemes simításokat, amikor a belső comb és a fenék környékén járt, be-betévedt a keze az intim szférámba, egy másodpercig se felejtettem el, hol is vagyok. Közben azért az Achilles kicsit meg lett finoman nyomkodva, ezt valamiért nagyon élveztem. Egyszerre lebegtem valahol az ébrenlét és álom között, miközben folyamatosan részesültem a gyönyörben is. Ezután kicsit közelebb jött, és a hátam-vállam is kapott a simogatásból, közben pedig időnként körmeivel nagyon finoman cirógatott hol a hátamon, hol a fenekemen, hol a herezacskómon. Egyrészt kiderült, hogy egy picit csiklandós a fenekem, amibe néha kicsit beleremegtem, másfelől wow, nagyon durván jó érzés volt ez a rész is!
  • Levezetés:

    A fentiekből kiderül, hogy az egész együttlét egy összefüggő kényeztetés, de egy idő után megkérdezett, van-e kedvem megfordulni, hát innentől számítanám ezt a részt. Egyrészt még nem akartam, mert ami előtte volt, a végtelenségig el tudnám viselni, másrészt meg naná hogy akartam, ilyen felvezetéssel ki ne várná, ami ez után következik?! Nos, a csoda hasonlóképpen folytatódott ezen az oldalamon is, noha a benyúlások itt elég konkrét érintésekké formálódtak, és ebből adódóan ezt már sajnos nem tudtam a végtelenségig élvezni. Sajnos itt egy picit el is veszítettem a fonalat, nagyon nem is mertem nézni a történéseket, mivel egyrészt az érzések teljesen lekötötték minden figyelmemet, másrészt meg próbáltam a légzésemet lassítani, hátha ment nekem némi időt. Wanda egyébként egyáltalán nem sietett, épp ellenkezőleg, viszont kettőn áll a vásár, én meg nem vagyok hozzászokva ilyen élményekhez. Szóval az történt, amennyire sikerült felfognom, hogy eleinte here- illetve makkcentrikusan indította a vég kezdetét, de csak rövid ideig időzött el itt eleinte, közben cirógatta hol a lábamat, hol a felsőtestemet, néha icipicit a mellbimbóimnál, sőt egyszer a köldökömnél is elkörözgetett az ujjaival, ez utóbbi kettő igazából szűz területem volt eddig, pedig kellemes tud lenni. :) Az idő előrehaladtával persze kicsi Zohan mindig több figyelmet kapott, nem mintha amúgy el lett volna hanyagolva bármikor az együtt töltött idő alatt, volt amikor egyik keze őt kényeztette, másik a felsőtestemet. Aztán ahogy közeledtünk a boldog beteljesüléshez, mindkét kezével kicsi énen varázsolt, egy idő után jeleztem, hogy hát ezt nem lehet ám akármeddig bírni, de rávilágított, hogy igazából azt nem is kell, majd rövidesen még tovább fokozta az érzéseket, érintése határozottabbá vált, tempója fokozódott, és így rövidesen el is szálltam a kezei között, eközben Wanda tovább ténykedett, fokozva az élvezetet, ezt én hosszas vonaglással és vulkánkitörésekkel reagáltam le. Miután némiképp megnyugodtam, kaptam egy csókot a homlokomra, majd rövid ideig magamra hagyott regenerálódni.
  • Elszámolás:

    Először találkoztunk, így még a legelején jelezte, hogy készítsem ki az ajándékot a kisasztalra, mivel nem ismer, de ez teljesen természetes. Már csak azért is jó, hogy így történt, mert a végén az újbóli zuhanyzás közben jutott eszembe, hogy amúgy a csokit el is felejtettem odaadni, annyira el voltam varázsolva, szóval így legalább ezt nem tudtam elfelejteni, és megkímélt egy kínos pillanattól. :D Ami az ajándék mértékét illeti, a sokéves kihagyás miatt nem nagyon vagyok tisztában az átlaggal, érzésre itt valamivel az alatt mozog, mindenesetre egy biztos: megérte.
  • Összkép:

    Ha egyetlen szóval kellene jellemezni Wandát, az első ami eszembe jut, hogy édes. Van egy csodálatos kisugárzása, meg a stílusa is teljesen levett a lábamról, időnként különféle beceneveket is aggatott rám, még most is a hatása alatt vagyok és leszek is egy darabig. :) Egy dolgot azért nagyon sajnálok, hogy nem lehet több időt Nála tölteni, egy szempillantásig se lett volna kérdés, hogy szeretnék hosszabbítani ha lehet, na de hát ezért kell visszamenni újra. Remélem, lesz még rá lehetőségem! :) Egyébként újfent elnézést a bátortalanságom miatt, Wanda maximálisan megérdemelné, hogy az együtt töltött időt legalább annyira élvezze mint ahogy azt én tettem, de zavaromban eléggé belém rekedt a szó, talán ez az iromány megközelítőleg kifejezi, mennyire jól éreztem magam, köszönet ezért az óráért! :) Srácok, kérlek legyetek úriemberek ezzel a tündérrel!
Happy Massage