• Georgina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint kedden megjelent Georgina hirdetése, azonnal úgy éreztem, hogy minél előbb látnom kell őt. Szép fotók, kedves invitáló szöveg. Meg én is ki voltam éhezve. Az első próbálkozásomra felvette a telefont és nagyon kedves, értelmes hangot hallottam a vonal túlsó oldalán. Másnap reggel elsőként szerettem volna meglátogatni őt, de már csak 12-re kaptam időpontot. Hiába no: új lány, és sokan érezték ugyanazt a késztetést, amit én is. Annyit kért még, hogy másnap reggel SMS-ben erősítsem meg a jövetelemet. Másnap ezt meg is tettem, és érdekes módon az SMS miatt egyik kolléganője visszahívott, de szerencsére nem azért, hogy lemondja. Azt kérdezte tőlem, hogy valójában kihez jelentkeztem be. Mondtam, hogy Georginához, mire ő: rendben van. Nem volt ezzel semmi baj, csak számomra meglepő fordulat volt. Még meg is nyugtatott ez, hogy viszont előző napon tényleg Georgina volt a vonalban. Nem szeretem ugyanis, amikor egy telefonos kisasszony megígér telefonon tücsköt-bogarat, majd a lány erről később mit sem tud. Szerencsére ebben a már ikonikussá vált műintézményben nem így mennek a dolgok.
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam, hiszen jártam már ott korábban. A cím egyértelmű. Kocsival mentem és sikerült a közelben parkolóhelyet is találnom. Nyilván fizetős, de olcsó. A tömegközlekedés is viszonylag jónak mondható.
  • Helyszín:

    Pontosan a célnak megfelelő mind a lakás, mind a szoba. A ruháim számára szobainas. A viszonylag kicsiny szobában csak tatami, ami nekem pont megfelel. A tatami körül két fal mentén tükrök. A törölköző újszerű és tiszta, talán a nedvszívás nem volt tökéletes, de ez számomra jelentéktelen részlet. A fürdőszoba régebbi típusú, ámde makulátlanul tiszta és rendezett. Tusfürdők, szájvíz, kicsiny poharak, száraz kilépő. Még becsomagolt fogkefék is, ami már szerintem túlzás, de hát én nem tudhatom, hogy milyen széles a vendégek spektruma. Egy szó mint száz: minden rendben van. Nem luxus ugyan, de pontosan a célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    Az itteni és még inkább a konkurens oldalon lévő fotókról jól látható, hogy Georgina egy kecses őzgida jellegű nagylány. Nos, ez élőben is pont ugyanilyen szép. Csodaszép popsi és combok, kecses váll és karok, selymes, símogatni való bőr tetőtől talpig. Apró mellek szép mellbimbókkal. Szereti is a lányka, ha babusgatják a melleit. Arcát nem mondanám gyönyörűnek, de nem is csúnya, hanem karakteres. És csodás a mosolya. Már a belépésemtől kezdve mindvégig szépen mosolygott, de amikor később jobban megismertük egymást, akkor meg a szemei is megteltek melegséggel és nagyon szép volt úgy: egy meleg mosoly volt az egész lány tetőtől talpig. Egy nagyon megnyerő jelenség ő.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órás programra mentem, az eleje és a vége egyaránt kényeztetés volt. Ezek között volt az a rész, amelyet masszázsnak lehetne nevezni, de inkább volt ez beszélgetés és ismerkedés. Meg ez volt az első fergeteges kör kipihenése. Imádtam ennek is minden percét, mert nagyon okos és kedves ez a lány.
  • Levezetés:

    Amint visszaértem a fürdőszobából, még állva összeölelkeztünk és elkezdődött az ismerkedés. Kérdeztünk egymástól ezt-azt, közben apró puszik (akkor még igazi csók nem volt), és leszerencsétlenkedtem róla a melltartót meg a bugyit. Valahogy nem akart a melltartó kapocs kiakadni, és Georgina már ajánlotta is fel az ügyes nők szövegét, hogy "nehezen kapcsolódik ki, hadd segítsek". De mondtam, hogy így ötven-x évesen csak megoldom ezt a feladványt. Végül tényleg sikerült is. A bugyi már könnyebben lecsusszant. Ezenközben kiderült, hogy én vagyok a negyedik vendége, merthogy előző napon kezdte a szakmát, valamint hogy eddig minden nagyon jól alakul, és egyelőre csak kedves vendégei voltak. Talán ekkor még érezni lehetett rajta egy enyhe kis aggódást, de jól palástolva.
    Aztán lefeküdtünk egymás mellé a tatamira, és gondoltam, én kezdem őt kényeztetni. Aránylag gyorsan bebarangoltam az egész testét, és kikötöttem a széttett lábai között. Hát uraim: egy nagyon szép puncit találtam ott lenn, amely igen hálásan fogadta a ténykedésemet. Kényeztettem az ajkaimmal, a nyelvemmel, az ujjaimmal. Később markolásztam a popsit is. Georgina ügyesen tud bánni a férfiakkal, és megtalálja, mi az, amit dicsérhet. Azt nyilván nem mondhatta, hogy milyen acélos és fiatal a testem, hogy milyen csupa izom vagyok, vagy hogy mekkora a farkam. Ehelyett én azt kaptam, hogy nagyon tudok bánni a nőkkel, tudom hol és hogyan érintsem meg őket, és csodásan kényeztettem őt. Jól esett, még ha esetleg nem is igaz :-)
    Azt hiszem, hogy hosszasan jól érezte magát, de olyan sikongatós fergeteges orgazmusig nem jutottunk el. Pedig többször úgy tűnt nekem, hogy közel vagyunk hozzá. Kis pihenő után aztán Georgina kényeztetett engem. Beleadott ebbe mindent. Nem volt ez túl változatos, de épp jó volt. Nemcsak a makkot vette be, hanem a rudat is félig és lelkesen ténykedett rajtam. Közben mindenféle módon símogathattam én is őt. Nem úgy tűnt, hogy most feláldozza magát, és valami számára kellemetlent végez, hanem azt, hogy viszonozni kivánja azt, amit tőlem az imént kapott. Lelkes volt. Nem volt golyók nyalogatása meg egyéb rafinált technikák, de én a mennyekben éreztem magam. Többször majdnem elmentem és csak szándékosan visszafogtam magam, hogy minél tovább tartson. Aztán úgy éreztem, hogy itt az idő, és kitáraztam a szájába. Innen később talán egy szilviába került a nemes mag.
    A második menet a rövid masszázs-jellegű beszélgetés után nagyjából ugyanúgy zajlott, mint az első. Nem sikerült nagyobb élményt nyújtanom neki, mint először, de ezt is élvezte. Már csak 20 perc maradt hátra, amikor megint ő következett. Ez a 20 perc mennyei volt. Kényeztetett engem oldalról térdeplő ülésben, majd megint oldalról, de a popsiját felemelve és pucsítva. Beiktattunk 69-es felállást is. Pont jól illettek egymáshoz a testmagasságaink, és bele tudtam nyalintani nemcsak a puncijába, hanem a popólyukába is, meg a gátat is kényeztettem. Nem biztos, hogy ez őt lázba hozta, de jól eltűrte. Majd felálltam és elém térdelt és úgy szopott. Ezúttal egy igen nagyot élveztem a szájába. Szégyen ide-vagy oda, de az utolsó előtti percig tartott ez. Ezután kihagytam a zuhanyzást, és pontosan a 90. percben távoztam, mert jött már utánam a következő vendég. Nem is tudom, hogy Georgina hogy bírta ezt a tempót aznap.
  • Elszámolás:

    A virágszálakat egy rózsaszál átadása után egy borítékban helyeztem el a kezdetekkor. De ez a lány olyan fejedelmi módon kezelt engem, hogy a végén, amíg kiment nekem hozni egy pohár vizet, én még utólag a hálám jeléül belecsempésztem a borítékba egy ronda sárgás színű papírdarabot. Nekem így is nagyon-de-nagyon megérte.
  • Összkép:

    Kezdő és nagyon aranyos lány. Bombajó test. Kedves és alkalmazkodó. Most még csak pozitív élményei voltak. Remélem átvészeli majd a kellemetlen vendégeket is és nem veszíti el gyorsan a kedvét. Talán majd a tempón is csökkent és pihenő szüneteket iktat be a vendégei közé. Szerintem most menjetek hozzá, amíg még ilyen "hamvas". Én biztosan visszatérő vendég leszek. Nem taszította le (még) a kedvenceimet a trónról, de nagyon jó élménnyel gazdagodtam.
    És majdnem elfelejtettem, pedig fontos: távozás után vigyorgó arccal én ugyan visszaindultam a munkahelyemre, de útközben éreztem, hogy annyira le vagyok fárasztva, hogy ön és közveszélyes vagyok már a vezetés során is. És képtelen leszek dolgozni. Megfordultam tehát és hazaindultam aludni. Két óra alvás után aztán boldogan és immár pihentem visszamentem termelni a GDP-t. Ez a kimerültség és bódult állapot mondjuk egy olyan mozzanat, amely eddig nem történt meg velem. Köszi Georgina.
Happy Massage