• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Köszönöm szépen az újjabb beszikémet. Nagyon kedves vagy, örülök hogy randiztunk. És hogy szoltál a késés miatt is. De végül még hamarabb is ideértél. Az édesség nagyon finom volt. Hamar meg is ettem. Igen jót nevetek hogy a sok édesség begurult hozzánk. Remek volt ez az egy órácska. Köszönöm. Remélem hogy talizunk még. Puszi Amanda.

 • Egyeztetés:

  Mikor Amanda adatlapját itt az oldalon először megláttam, a szexi fotói, kecses alakja, nőies formája azonnal magával ragadott, felkeltette az érdeklődésem, majd a lelkes kollégák kedvcsináló beszámolóit elolvasva a látogatási szándékom Amanda felé egyre erősödött. A csevijében és a privát levelezőjében kezdtem el a kapcsolat rügyfakasztását és az ott kapott válaszaiból, kommunikációból éreztem, hogy egy kedves, figyelmes, laza kommunikatív hölgyemény is egyben Amanda, így a kialakult szándékaimat már a tetteim is követték. Első hívásom nem ért célt, de másnap reggel, mikor jelezte a rendszer, hogy hívható elsőre el is értem. A hangja is nagyon bájos volt a telefonban, elmeséltem neki szándékaimat, amit örömmel fogadott és három órával később, kora délutánra az általam javasolt időpontban le is fixáltuk a randit.
 • Megközelítés:

  XIII. kerület, Angyalföld. Amanda kis kuckója a kerület egy nevezetes utcájában található. A gk,-val érkezők fizetős parkolóban tudják a négykerekűt a randi idejére pihentetni. BKK közvetlenül a ház előtt nem jár, de pár utcasarokra van a villamos, így tömegközlekedve sem vészes a dolog.
 • Helyszín:

  Tökéletes, nekem nagyon tetszett, mind a ház, mind maga a lakás.
  Lehet, hogy otthon egy kicsit az indulásommal elhúztam az időt, útközben gyakran az órámra nézve, úgy éreztem késni fogok kb. öt percet, erről sms-ben Amandát tájékoztattam sűrű bocsánatkérések közepette, kaptam is a választ, „semmi baj”, na de viszont aztán „futottam” egy olyan maratoni szintet, nemhogy késtem, még idő előtt sikerült a kapuba értem. Egy új építésű ház alacsonyabb szintjére kell menni, liftet nem láttam, de nem is kerestem, a kapuban hívtam Amandát, elnavigált a házon belül, merre kanyarodjak, melyik lépcsőt és szintet válasszam, mikor felértem, már nyílt is az ajtó. Egy klassz, ragyogó tisztaságú, ízlésesen berendezett kis kuckóba érkeztem, minden Amanda keze munkáját dicséri. Pici lakás, nem szalon, viszont minden kézre esik benne, kifejezetten tetszett, el is fogadnám sajátnak. A fürdő is topp tisztaságú, kádban lehet tusolni villogó-színváltós ledes tusolóval, többféle tusfürdő, szájvíz a felfrissüléshez.
 • Lány külseje:

  Amint felértem a szintre egy pillanatra megálltam, körbenéztem, vajon melyik ajtó rejtheti Amandát, de már nyílt is az egyik és Amanda kikukucskálva rajta csábított bebocsátásra.
  Amanda egy nagyon szexi, olyan vagány, picit szálszaggatott, nagyon rövid farmer sortban és egy fekete vékonyka testre simuló felsőben fogadott. Nagyon kívánatos, szexi látványt nyújtott, ott és akkor ez a természetes öltözete, sokkal jobban hatott, mintha mondjuk fehérneműben fogadott volna. Amanda egy nagyon szép arcú, harmincas éveiben járó, hosszú egyenes szálú sötétbarna hajú angyali teremtés. Nagyon szép zöld szemei, csábító kedves mosolya van, szinte sugárzik belőle a kedvesség a szeretet és a figyelmesség. Amanda tipikusan egy vonzó, érett olyan szomszéd-háziasszony típusú Nő, akivel biztos vagyok benne, minden férfi házbéli lakó szívesen ágyba bújna.
  Csodálatos kecses karcsú alak, finom selymes barna, illatos bőr, tenyérbe illő, csepp formájú csodás eredeti cickók, hosszú izgató formás combok, tökéletes formák mindenhol minden tekintetben.
 • Action:

  Belépésemkor Amanda nagy cuppanós puszikkal fogadott, átadtam neki a desszert ajándékomat, aminek nagyon megörült és mondta, hogy nagyon szereti, majd rögtön be is mentünk a hancúrszobába. Ott óriási francia ágy, szemben a falon LED TV, az ágy mellett egy alacsonyabb szekrényke volt, oda lehet a személyes holmikat pakolni, a ruhákat pedig a szoba sarkában lévő ruhainasra. Még mindketten ruhában lecsücsültünk az ágyra, Amanda rögtön felbontotta az édességet és azt közösen majszolgatva beszélgetésbe elegyedtünk. Ekkor már személyesen is tapasztaltam, hogy Amanda mennyire közvetlen, nyílt kedves teremtés, kötetlenül felszabadultan, jókedvűen beszélgettünk, ismerkedtünk egymással. Éreztem, mivel én még új vendége voltam Amandának, igényli azt, hogy megismerje partnerét, ki ő, milyen férfi és lényegében kivel is fog majd az elkövetkező időben ágyba bújni. Ismerkedésünk után gyorsan elmentem tusolni, majd visszaérkezésemkor Amanda az ágyon elnyújtózva már csak egy vékonyka fekete alsóneműben várt.
  Mellé bújtam és gyengéden cirógatni, puszilgatni kezdtük egymást. A cickók nekem nagyon bejöttek, így a számmal már rájuk is cuppantam. A szám gyengéd szívó hatására a bimbók kezdtek is szépen keményedni, ezután már a nyelvemmel babusgattam őket és a bal kezemmel Amanda cuki hasát, finom combjait és a kis bugyiján keresztül a punciját simogattam. A cickók után lassan haladtam a formás vállai és a pici nyaka irányába. Mindenhová gyengéd csókokat helyeztem, közben Amanda mámorító finom illatát szívtam magamba, majd az arca után a száját is elértem. Az első szájra puszit követően már mindkettőnk szája automatikusan megnyílt és a nyelvünk kezdett egymással heves csatározásba. Mély, igazi nyelves csókolózásba kezdtünk, Amanda nagyon izgatóan csókol, nyelvével szinte minden irányban kereste az enyémet, fokozta is már ezzel bennem erősen a vágyat a továbbiakra. Ekkor Amanda az ágyon fekve csípőjét megemelve legörgette combjain keresztül a kis bugyiját és szorosan mellém bújt. Bal kezemet rögtön a puncijára helyeztem és gyengéden kényeztetni kezdtem, de szinte ezzel egy időben lassan kezdtem is egyre lejjebb csúszni. Amanda óriásira tárta a combjait én pedig közéjük bújva a pucijára cuppantam. Egy borotvált, nagyon finom, ápolt puncival találkoztam. Először finoman körbenyalintottam a kis pillangó szárnyacskákat, majd egyre mélyebben és intenzívebben kezdtem nyalogatni. Amanda közben a cicijeit simogatta, majd egyre hevesebb mozdulatokkal kezdte gyömöszölni őket, én pedig nyelvemet időnként mélyen a barlangjába csúsztatva, majd csiklóján táncoltatva igyekeztem neki örömöt szerezni. Amanda nagyon kéjesen és izgatóan nyögdécselt, majd a nyelves csikló kényeztetésem közben az egyik újamat gyengéden a tüzes meleg kelyhébe csúsztattam. Amanda reakciói erre sokkal hevesebbek lettek, éreztem, nagyon élvezi, amit csinálok, de a csúcsot nem sikerült érinteni. Hosszasan kényeztettem így punciját, jó úton jártam, de a csúcshoz több idő kellett volna és Amanda már nagyon-nagyon készülődött az én örömszerzésemre. Kérésére 69-be fordultunk. Punciját tovább kényeztettem, amely már kellemesen nedvesedett, szürcsöltem ízletes kelyhét, közben Amanda egy isteni finom franciás kényeztetésbe kezdett. Volt itt minden, cuppogós szopikázás erősebben-gyengédebben, makk nyalogatás, zacsi kényeztetés-nyalogatással, tehát minden jóban részem volt, Amanda az ajkaival mennyei érzéseket okozott. Nem tudom mennyi meddig, de elég sokáig kényeztettük így kölcsönösen egymást, majd ezután Amanda gumit javasolt és egy mozdulattal fel is szerelte azt. Kérdezte, hogy hogyan szeretem, mondtam, hogy kezdetnek lovagoljon meg engem és fordított pózban, nekem háttal bele is csücsült. Ekkor egy kellemesen szűk, meleg punciba került a farkam.
  Amanda nem cifrázta túl a dolgot, azonnal ütemes vágtába kezdett, hangosan csattogtunk egymáson, fantasztikus érzés és élmény volt egyben látni, ahogy a farkam ki be jár a puncijában. Amanda akkora ütemet diktált, hogy borult mellettünk minden az ágyon, legfőképpen a desszertgolyók gurultak mindenfelé :) Nagyon élvezetes volt ez a vágta, de ezután mindkettőnk számára egy kedves pózba, kutyusba fordultunk. Még mindig előttem van és a retinámba égett, ahogy Amanda négykézláb helyezkedett, popsiját kidomborítva felém tolta és szinte várta, hogy hatoljak belé.
  Mögé térdeltem, mélyen a pucijába nyaltam, majd a farkincámat finoman betoltam és egy fantasztikus dugást kiviteleztünk. Amanda a lökéseimre válaszul a popsiját minden alkalommal olyan lendületesen tolta hátra az ágyékomra, hogy szinte összeütődtünk. Ezt persze én fokoztam azzal, hogy csípőjébe kapaszkodva húztam Amandát magamra, ő pedig közben lent hátra nyúlva a zacsimat simogatta, masszírozta. Fantasztikus érzés volt, mindketten erős ütemet diktáltunk, hosszasan elvoltunk ebben a pózban, rólam kezdett is már folyni a víz rendesen, időnként azonban pihenés képen lassítottam, Amanda ekkor még jobban tolta rám popsiját, így csak a derekamat tudtam pihentetni, a farkamat nem. Aztán újra belevágtunk és közösen döngettünk, aminek a végén a forró szűk puncijában telepakoltam a gumit. Ezután még jó pár lökéssel el voltam a puciban, majd lassan szétváltunk és a tisztogatás következett. Elnyújtózva még az ágyon egymást simogatva levezetés képen beszélgettünk, majd ezután lassan a közös búcsúnk következett.
 • Elszámolás:

  A randi végén, a kis szekrény komódra helyeztem felkerekítve a rózsaszálakat. Átlagos méretű virágcsokor egy fantasztikus Nővel egy csodás élményért.
 • Összkép:

  Amandánál nagyon jól éreztem magam, kölcsönösen örültünk a találkozásnak. Ő egy érett, odaadó, igazán kedves belevaló Nő, nagyon kellemes volt a társasága, tényleg nehéz más szót találni rá, igazi kis szomszédasszony típus, aki a szépségével, vonzerejével sokunknak elcsavarja a fejét.
  Amanda köszönöm Neked ezt a nagyon kellemes együttöltött órát, nagyon örülök, hogy megismertelek, személyedben egy kedves, szeretni való Nőt ismertem meg, akivel a szex azért elég temperamentumos is tud lenni.
  Bízom a folytatásban, sok-sok csók Neked, G.
Happy Massage