• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször kerestem már, csak időpontot tudtunk nehezen összehozni. Nem biztos, hogy Ő volt a szűk keresztmetszet! :-) Ezt az időpontot sikeresen egy nappal előtte rögzítettük. Már a telefonban megtaláltuk a közös rezgésszámot.
  • Megközelítés:

    Vi.kerület könnyen megtalálható, de nehezen parkolható területe. Az egyirányú kis utcákra figyelni kell! Tömegközlekedéssel a város igen sok területéről valamilyen jármű közlekedik a környezetben, majd egy kicsi séta.
  • Helyszín:

    Régi bérházban egy jó állapotban lévő lakás. Nem emelnék ki sem rendkívüli extrát, sem bármi kivetni valót. A lakás nagyon rendezett, tiszta és minden megtalálható, amire szükség lehet. Tatamival felszerelt, amit Én nagyon szeretek.
  • Lány külseje:

    Norina fényképei igen csak elcsábítottak és az ajtó mögött találkozáskor csak pozitív élményekkel lettem gazdagabb. Fehérneműn kis "ruhácskában" fogadott. Nem igazán az öltözék összetételén, mind inkább annak viselőjén tartottam a szemem, így ne haragudjatok, de nem tudok pontosabb leírást adni erről a szakaszról
  • Erotikus masszázs:

    Mint azt jeleztem a telefonban is megtaláltuk a közös hullámhosszt, ami az ajtóban találkozástól folytatódott. A felfrissülő előkészületek, kis üdítő tea után kerültem a "gyúródeszkára". Kellő hangulatú zene és kis ismerkedős beszélgetés után szakszerűen, határozott erős mozdulatokkal a lábamtól felfele haladva végig haladt a testemen. Norina masszázst végez, nem simításokat! Kérem ennek tudatában érkezni. A hátamon megtalálta a feszültséggócokat, amiket szépen fokozatosan oszlatott szét pontról pontra. A szivacs mellett két oldalról jól beállított tükrök, amin keresztül egy kicsit lehet leselkedni és a kommunikáció is valahogy természetesebb.
    A testem teljesen átgyúrva az alfa állapothoz közel kerülve finom átmenet következett.
  • Levezetés:

    A lekerülő fehérnemű , mely az érdeklődést fokozza, a tükrök hasznosságát hangsúlyozza, bár az eddig érzékszerveimmel befogadott élmény is kellő kihatással volt férfiasságomra, meghozzta az erotikus hangulatot. Kezdetét veszi egy érzéki csúszka, ami kellő tempóváltásokkal fel, alá ingerli érzékszerveim. Elhangzik a bűvös "megfordulhatsz" szólánc, amit az ember ellazult izomzatával, az eddig átélt élményektől a matracra ragasztottan is teljesít, mert tudja, hogy így most jobb lesz. A csúszka folytatódott. Aprólékosan felfedeztük így egymás testdomborulatait. Gyönyörű mellek csusszantak végi hasamon, combjaimon, miközben gyönyörködtem Norina popsijában, testében és férfiaknak annyira kedvelt, kedves nöi szemérem domborulatokban. A sokféleképpen becézett testrészem határozottan mutatta az előre irányt, melyet szakszerűen vettek kezelésbe a kezek. A játszadozás többször a csúcs közelébe feszítettek, de szakszerűen ezt az állapotot fenntartva, elhúzva a vég beteljesülését folytatódott a foglalkozás.
    Nem tudom, hogy mennyi idő elteltével, már nem küzdöttem tovább a végzetemmel és megtörtént a végkifejlet. Itt sem történt kapkodás, szép finom levezetés, majd törölgetés következett. Régen játszadoztak hangszerként ennyire érzékileg a testemmel. Norina *5 érdemelt a jól felépített, testi leki felüdülést biztosító programért!
  • Elszámolás:

    Ez nem volt kérdés! A korrektséget mintázni lehet a tapasztaltakról és a hozzáállásról. Előzetesen nem tisztáztuk, de utólagosan is helyén voltak a gondolatok az ügyben. Igyekeztem úriemberhez méltón kezelni a szükséges helyzetet és nem elrontani a hangulatot az üggyel.
  • Összkép:

    Norina szakképzett, a masszázs nem simogatásnak, hanem tényleges frissítő, lazító tevékenységként végző hölgy, aki erotikus kisugárzásával a világból ki tudja kergetni a pácienst, ha arról van szó. Úraim, garantáltan csomó mentesen fognak távozni a foglalkozásról!
Happy Massage