• KETI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hírdetést meglátva nem hittem el hogy van ilyen fenék és gondoltam ezt le kell csekkolni, így telefont ragadtam és hívtam szerencsére felvette és tudtunk időpontot egyeztetni mindkettőnk számára jó időpontra. A telefont ő kezeli nincs telefonos aki felkapkodja a telefonokat és hebeg habog mint aki azt se tudja merre van arccal. Nagyon kedves már atelefonba is és élőben pláne az az időpont foglalásnál is nagyon készséges volt.
  • Megközelítés:

    A parkolás napközben elég nehézkes mivel elég forgalmas az utca villamos is jár rajta, sok üzlet tarkítja. A tömegközlekedés is elfogadható bár nem a legjobb de nem is rossz a nagyon kényelmeseknek sétálós.A gps a címre visz csak az utca elég hosszú így első alkalommal sétálós lehet mint nekem . A címet pontosan kaptam és az instrukciókat is csak bénáskodtam elég sokat mert ellentmondásos a számokkal a betűk iránya de azért odataláltam :)). Aki a Lehel út környékén ismerős annak nem okoz gondot sem a parkolás sem a cím megtalálása de aki pest ezen részét nem ismeri annyira lehet némi meglepi mint amilyen nekem volt.
  • Helyszín:

    A házikó a Lehel úton található sarki épület ami kívülről nem a legszebb de az udvaron áthaladva és belépve a lakásba minden megváltozik . Mintha Aladin barlangjába lépne be az ember fia csak ámultam bámultam hogy milyen szép a lakás. Utána vendéglátóm szépsége és bámulatos alakja ejtett rabul. Csak néztem mint borjú az új kapura. Mindenhol rend és tisztaság az egész lakásban. Az előtérben egy lépcsőn mentünk fel egy szinttel feljebb utána be a szobába ahol minden rendbe volt . A szoba mérete nagynak mondható a megszokottakhoz képest mondjuk kérszer akkora egy nagy tatami letéve ahol még métetek voltak minden irányba. Nagy tüjrök minden fele sok sok négyzetméter. A fürdő is szép nagy és tiszta, szépen esztétikzsan betendezve sok tusfürdővel megspékelve. A törölköző is szimpatikus volt már első látásra megtapintva és a vizes testem törölgetve nagyon jól végezte a dolgát. A szobába visszaérve még mindig az volt az érzésem hogy jó helyen járok ! A célnak teljesen megfelel a randi helyszíne, bárvsak mindenhol ilyen lenne a felhozatal minden téren.
  • Lány külseje:

    Ez a legnehezebb rész vagy a legkönnyebb , nézőpont kérdése. A vendéglátom csodaszép testét csak a kedvessége múlja felúl. Páratlanul formás kerek feneke van mint a Riói karneválon de még annál is jobb sikkal. Mint két fél dinnye amit az alakjához méretéhez súlyához igazítottak egyszerűen tökéletes!!! Tenyérbe illő mellei és vékony dereka van a képeknek maximálisan megfelel de élőben az öszkép sokkal de sokkal jobb. Az arca is szép mosolygós randira hívogató és a tanga melltartó kombó amiben fogadott tökéletes volt csodálatos alakjához.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaérve átbeszéltük a programot és hasravágtam magam , vártam a kellemesnek ígérkező masszázst. A lábamtól indúlt a vádlik majd a combok masszírozása történt szakszerű mozdulatokkal közepes vagy inkább gyengéden de hát egy törékeny lánytól egy csonttörő sport masszázs nem várható el. Lehet hogy tud olyat is de én a kellemes gyengéd masszázsra érkeztem erotikus befejezéssel. A combok után a fenék illetve a hát átgyúrása következett ami nagyon jó volt megfáradt testemnek amit szintén szakszerű mozdulatokkal végezte vendéglátóm. A hátam után a nyakam a karom következett majd visszatérve a lábamhoz most már a ginom simogató éríntések voltak túlsúlyba és kaptam egy cirógató nagyon finom kényeztetést ami után jött a várva várt mondat : megfordúlhatsz ha akarsz. Már hogyne akarnék gondoltam magamban mert a tükőrben figyeltem a teste szebnél szebb formáit amik igencsak felcsigázták a fantáziám hogy milyen kényeztetést kaphatok ezek után. Már a fekvés úgyis nehezemre esett mert hát ott is kaptam az érzéki éríntésekből jócskán .
  • Levezetés:

    Fordulás után végre megcsodálhattam hibátlan testének mi den porcikáját. A mellei nagyon jók simogatásra nagyon jól reagálnak és a popsi az maga a csoda. Háton fekve elkezdett masszírozni simogatni előlről is ami nagyon jól esett . Mikor a bizonyos területhez ért a simításai nagyon jók voltak és látta meredező férfiasságom kaptam egy kis francia bemutatót amit nagyon jól csinál , szólnom is kellett hogy nem így és még nem most szeretnék elmenni. Visszatértünk a kézi kényeztetéshez de már kész voltam mint a lecke így kértem hogy én masszírozzam meg gyönyörű firmáit amit megengedett nekem . Gyúrtam is a gömböket rendesen néha be pusziltam a combok közé is amit láthatóan élvezett így hamarosan közel kerültem kelyhéhez amit finoman ingerelve kezdtem az ismerkedést . Repültek a prcek és lassú remegések éreztették hogy jó úton haladok mikor egyszer csak megfeszült minden izma és kezdte eltólni a fejem combjai közül. Pillanatok múlva már a kezében voltam és lábávsl fogta alul a fütyköst felül pdig csürte csavarta ahol érte nem is bírtam sokáig és remegve mentem el kezei között. Törölgetés puszik következtek öleléssel majd irány a fürdő. Nagyon jól éreztem magam az eltőltött idő alatt de neki se lehetett olyan rossz ...
  • Elszámolás:

    Az adatlapon feltüntetett dolgokat válalja ami ki van írva az mehet ami nincs kiírvy az nem. Korrektül átbeszéltünk mindent hogy mi lesz a program alatt és úgy is lett.
  • Összkép:

    Nagyon aranyos , kedves tüneményt ismertem meg személyében akihez visszavágyik az ember minnél töbvször és minnél hamarabb. Lehet hogy vele kivételt fogok tenni ? Mert mostanság nem szoktam visszajárni a lányokhoz inkább az újakat fedezem fel magamnak és másnak de lehet hogy kivételt fogok tenni vele még nem tudom . A fotók és az emlék még friss és hívogatnak vissza hozzá nagyon de most nincs de hamarosan megint lesz és lehet hogy elcsábulok.
Happy Massage