• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem délután, első hívásra sikertelenül, másodszorra egy barátnő vette fel, aki nagyon korrekt és készséges volt, úgyhogy még estére sikerült bekerülni Wanda táncrendjébe.
  • Megközelítés:

    Közlekedési csomópont, ami viszont parkolás szempontjából nehézkes lehet (de akár a közeli pláza parkolóháza is ajánlható), tömegközlekedéssel sima liba a megközelítés.
  • Helyszín:

    A környék nyilván nem a legújabb eresztésű épületek gyűjtőhelye, de maga az épület igényes, a lift felvisz a sokadik emeletre, aminek az ajtajából egyből be lehet toppanni a lakásba.Tiszta lakás, hosszú folyosóról nyílik több masszázs-szoba is, illetve a fürdőszoba (tágas, rengeteg tusfürdővel). Magában a masszázs-szobában egy tatami, szék a ruháknak és egy asztal. Hangulatos világítás, több gyertyával, nyugtató zenével - amire Wanda többször dúdolt is a kedves hangján :)
  • Lány külseje:

    Nagyon szexi hölgy fogadott lenge ruhában, még szebb is, mint a képeken :) amiket a képekről nem látni: formás, súlyos, kemény cicik; széles csípő és kerek popsi. Nagyon-nagyon helyes csaj :) blokkolnám :D
  • Erotikus masszázs:

    Mivel először voltam masszőznél, mindent nagyon korrektül elmagyarázott, kísért mindenhová. Zuhany után pedig egyből hasra fektetett a tatamin . Először lehelet könnyen cirógatott, majd forró olajjal kezdett kenni a lábaimnál kezdve. Lazító volt és relaxáló, ha több időnk lett volna rá, még jobb is lett volna az edzés utáni vén testemnek. Időnként lágyan benyúlkált az intim területre, ami nagyon izgató volt, kicsit borzongató is, de jó értelemben. Következett a fenék, derék, hát és egy kicsit a karok.
    Az egész teljesen új élmény volt nekem, és azt hiszem nagyon jól döntöttem, hogy hozzá mentem el. Nem sokat beszélgettünk, de nem baj, szerintem így természetes volt mindkettőnknek,. Ám amikor mégis, akkor az tovább segített a lazulásban.
  • Levezetés:

    A fordulási engedély előtt megtörölte a hátamat, ekkor már mellettem ült és a kezemet a combjára helyezte - nyilván ott volt a legkevésbé útban, és így végre lehetőségem nyílt felderíteni kívánatos testét. Visszakapta a cirógatást, a hasa pedig csikis :) Amíg ő rajtam ügyködött, kézzel élvezhettem ruganyos domborulatait. Azért a belső combjánál visszafordított, nem vettem zokon, mert tudtam, hogy kihez és miért jöttem :)
    Nos, az ügyködés olyan szenzációt jelent, amiben komolyan még soha sem volt részem :P Már a cirógatással hamar felállított, aztán a forró olaj valóban olaj volt ágyékom tüzére :D na jó, ezt csak a poén kedvéért írtam, de nagyon élvezetes volt: váltogatta a tempót, a fogásokat, néha visszatért a cirógatáshoz, néha keményebben verte. Nem tudom hogyan csinálta, de volt olyan, amikor úgy éreztem, hogy a szájában vagyok, pedig az istennői kezei között voltam.
    Azt hiszem kereste rajtam azt a fogást, amivel a csúcsra juttathat, de lehet, hogy csak a pillanatot akarta odázni, közben szinte végig az arcomat figyelte. Egyszer csak az ujjai a hátsó kijáratomhoz tévedtek, amire szintén nem akad példám, nem is tudtam meddig akart ott menni, de az izgató zónában maradt - szóval a szüzességem megmaradt :D
    Végül a célegyenesben megkértem, hogy kétkézesre váltson, ami telitalálat volt, bár ezt már tudtam. Volt olyan kis gonosz, hogy egyszer csak semmi pillanattal a kilövés előtt hirtelen abbahagyta :D nem tudom, hogyan csinálta ezt is, de tényleg nem csöppentem el. Egymásra mosolyogtunk, de azért rám hozta a frászt :D Visszatért a kétkezeshez, és végül hagyott a csúcsra jutni - nem mertem üvölteni, mert voltak a szomszédban, de nem volt könnyű visszafogni magamat :)
    A végén letörölgetett, hagyott szusszanni, bár a legjobban egy ottalvás esett volna, de menni kellett :)
  • Elszámolás:

    Még az elején szólt, hogy hova tegyem az asztalra. Szerintem nem nézte meg a távozás előtti zuhanyig, és a végén cinkosan megköszönte a mellékelt csokit :)
    Hozzá, és a csodatételéhez mérten teljesen korrekt számú rózsaszál. Azt nem is tudom mivel lehetne jutalmazni, ha valaki képes úgy használni a kezeit, mintha száj lenne :P :D
  • Összkép:

    Bár előtte nem is beszéltünk, - és kérdezte is, hogy miért őt választottam - nagyon tetszett, és találkozásunk semmilyen csalódást nem okozott, sőt! Remélem ez kölcsönös :)
    De volt egy megjegyzése, amit sajnos nem fejtett ki bővebben: az, hogy a korábban csak szexpartnerhez járók mások, mint a masszőzökhöz járók. Remélem elmagyarázza valamikor ;)
Happy Massage