• Hajni Zugló

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam már régen is, most szerencsére két hívásomba került, és a másodikra egyből felvette. Kedves hang, segítőkész.
  • Megközelítés:

    Pillangó utca egyik lakása, abszolút jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, én az utóbbival mentem.
  • Helyszín:

    Panel lakás ami nem most épült, de kívülről szigetelt, ami nagy segítség, hogy fel van írva rá a cím nagy betűkkel, számokkal, így elkeveredni nem lehet. Földszinti lakás, kicsit régi berendezéssel, de igaz csak bérlik ők is, célnak megfelel, rendben van tartva. Fürdő tiszta rendezett, több tusfürdő, listerin több féle, és egy csodás ülőkád vagy mi, na ilyet ne vegyen senki :) nagyon csúszós, de Hajni felhívta rá a figyelmem többször is, így nem esett bajom.
  • Lány külseje:

    Magas csinos lány, mosolygós, csacsogós. Egy body-ban fogadott, és egy falat tangában, így nagyon kellett figyelnem, hogy ne makogjak bemutatkozáskor. Cicik fantasztikusak nagyok, feszesek, természetesek, nem gravitálnak, popsi kemény. Összkép teljesen mint a képeken, igaz azok nem most készültek róla, de semmi "extra" meglepetés nem ért. Nyugodt lehet aki hozzá elmegy!
  • Erotikus masszázs:

    Mint ahogy írja is tanulta, ebben dolgozott, és ez érezhető is, ért hozzá. Választhatsz mivel masszírozzon, én egy szőlőmagolajos masszázst kértem. Alaposan átgyúrt a talpaktól kezdve halad felfelé, comb, fenék, derék, hát, és váll, használja az alkarját, talán a könyökét is, és jó erős keze van, szinte végig beszélgettünk, ebben is jó partner, okos, értelmes nő, akinek még humora is van, ami nagyon nem hátrány. Hátamat hol rám ülve, hol oldalról jól megropogtatta, na itt bennem ragad a szó, mert nem is beszélhettem, de itt is szólt jó előre. Bár nem láttam a hason fekvés miatt, de valamikor lekerült a body felső része, ezt mintha éreztem volna, és kukucskálva iiigen a cicik is simogattak már néha néha. Aztán szerintem jó 40 perc maszír után monda hogy ha van merszem forduljak, mert megcicizne más irányból is, nem kellett kétszer mondania.
  • Levezetés:

    Na itt kéne átmennem Benedek Elekbe, de nem tudok sajnos. Megérkezéstől számítva már a látványa észvesztő azoknak a ciciknek, csak arra tudom végig gondolni, és mikor kézbe is vehettem és simogathattam, húú mennyei volt, tényleg feszes, kemény, nagy.....Ő pedig mint a sas a prédájára, lecsapott a farkamra, mohón, átéléssel szopott, miközben simogattam ahol értem, és ő még ráadásul incselkedve a szemembe is nézett a torkoskodás közben mosolyogva, úgy hogy gyorsan elért a vég, utódok a cickókon landoltak főleg. Mivel erőm elszállt, így a nyalakodás most kimaradt a részemről, amit sajnálok. Letisztogatott, hozott vizet, még kicsit beszélgettünk, aztán elköszöntem!
  • Elszámolás:

    Szobába belépve, és egyeztetés után mivel nem említette, én kérdeztem rá, ő azt mondta, hogy mivel szimpatikus vagyok neki, akár a végén is adhatom, de én előre rendeztem, az órás program árát, átlagosnak mondnám, az élményért teljesen megérte.
  • Összkép:

    Aki szakszerű és jó masszázsra vágyik, annak erősen ajánlott, és ahogy írja is egy másik oldalon, az erotikát is nagyon szereti, ahogy láttam is nem kényeskedős típus szereti és jól csinálja azt is. Partner a csevegésben is, szóval nagyon jó döntés hozzá menni.
Happy Massage