• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Szia Kicsikém!

    Örülök Neked és a beszámolónak is :) De neked azért jobban :P

    Szebbé tetted a tegnapi estém, csodás randink volt. Én is nagyon jól éreztem magam :)

    Most írhatnám a sablon dumát, hogy várlak vissza, gyere máskor is, de csak azt kívánom Neked, hogy találd meg a számításaidat minden téren :)

    Maradj mindig ilyen és ne feledd: a karma forog :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Többször hívtam és ha nem is egyből, de később vele is sikerült beszélni. Már az is nagy élmény volt! Sikerült időpontot találnunk. Sajnos ezt később le kellett mondanom. Amikor legközelebb ismét próbálkoztam, kiderült, hogy megjegyezte, hogy a korábbit lemondtam ezért már nem foglalhattam napokkal előre :) Ez nekem abszolút szimpatikus volt. A kitűzött napon kerestem ismét és szerencsére még belefértem a "táncrendjébe".
  • Megközelítés:

    Központi helyen, könnyen megközelíthető helyen van. Pontos címet kaptam. Parkolni nem könnyű a közelben, de sokféle tömeggel megközelíthető, még akár vonattal is.
  • Helyszín:

    Nagyon szép a helyszín, kellemes hangulatos a masszázsszoba is, valamint nagyon szépen berendezett a tágas fürdőszoba is legalább 12 tusfürdővel felszerelve.
  • Lány külseje:

    Első ránézésre picit más volt mint amire a képek alapján számítottam, mert kicsit máshogy volt a haja. Nagyon szép, kedves arca van, és az alakja, húúú.... Nem nádszál, de pont ez a legjobb. Viszont hihetetlenül feszes mindenütt, hihetetlen élmény a tapintása. Szerencsére ez is megadatott.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor túlestem a mosakodáson, megbeszéltük, hogy miből álljon a másfél órás alkalom. Felkínálta a kétszeri kényeztetést. Mivel még ezt eddig nem próbáltam, izgatottan mondtam rá igent, mert tudtam, hogy itt jó kezekben leszek és nem is csalódtam. A két kényeztetést közötti masszázs (is) óriási élmény volt. Minden mozdulatán érződött, hogy szereti csinálni. A mozdulatai inkább simogatósak, bár néhol kicsit gyúrósabbra váltott. Közben nagyon jót beszélgettünk, és nemcsak a mozdulatain éreztem, hogy maximálisan figyel rám. Miután végigért a teljes hátsó oldalamon kedvesen megkért a fordulásra (és, hogy megpróbálkozzunk a második kényeztetéssel).
  • Levezetés:

    Keretes szerkezetű volt az alkalom, mivel a két kényeztetés között volt a masszázs. A kényeztetés kézzel történik, és főleg az első volt különleges. Nekem legalábbis még szokatlan volt, hogy szinte rögtön rátérünk a kényeztetésre, de mivel nagyon profi érintéseket vet be nem volt gond, hogy készen álljak a feladatra. A csodás érintésektől különlegesen ellazulva szép lassan (legalábbis magamhoz képest) eljutottam a csúcsra, ami szerinte szokatlanul visszafogott volt.
    A második eséllyel már nehezebben tudtam élni, épp hogy csak belefértem az időbe. De Wandán nem múlt, kitartóan támogatott a csúcstámadásban. Közben a kezeim is kalandozhattak az engedélyével az egyedülálló popsiján és később a gyönyörű cicijén is. Közben pedig fantasztikus "hangulatot" teremtett, néha egy pajkos mosollyal, vagy egy huncut kacajjal. Talán ez még nagyobb élmény volt mint amit fizikailag nyújtott.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltet utólag tettem az asztalkára. A kapott élményekért maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Wanda tényleg egyedi érzékkel rendelkezik az emberekhez. Nem hittem volna, hogy ilyen élmény lesz és nem csak az érintésekre gondolok, mert hasonló élményekben talán már volt máshol is részem viszont ilyen jól nem éreztem magam még sehol. Könnyen lehet, hogy az eredeti elhatározásomhoz képest mégis lesz olyan hölgy akihez visszajárok, mivel Wandát szerintem lehetetlen lesz elfelejteni.
Happy Massage