• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Édes kicsi kincsem! Szia :)
    Na, hol is kezdjem? :D

    A szárítógép azért lett körbe kavicsozva, mert eredetileg nem szárítógép helynek készült az a sarok!

    Ha legközelebb jössz, ígérem a Nivea sensitive a választékban lesz :)

    Köszönöm csodás írasodat :) Imádtam :P

    Persze, hogy fogadlak, sok szeretettel :)

    Homlokpuszi: Wanda

  • Egyeztetés:

    Kb. másfél éve már voltam nála ( ez utólag derült ki), de utána sajnos eltűnt az oldalról. Nem rég újra felbukkant, ezért terveztem, hogy mindenképp újra meglátogatom. Mivel az oldalon láttam, hogy épp elérhető, ezért élve a lehetőséggel fel is hívtam. Az első próbálkozással sikerrel jártam. Ő vette fel. Már az első pár mondat után tudtam, hogy egy különleges lányra bukkantam. Kedves volt és közvetlen. Korrektül tájékoztatott mindenről, egy pillanatig sem éreztem, hogy kedvetlen, vagy lerázós lenne, inkább azt éreztem rajta, hogy kifejezetten örült egy újabb vendégnek.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, könnyen megtalálható, hiszen Budapest egyik csomópontjában van.
    A GPS is könnyen odatalál. Parkolni viszont nem egyszerű, így magam is a szomszédos bevásárlóközpontban tettem le az autót. Aki a BKV-t választja, annak busz, metró, villamos is lehetséges opció, mivel mind megáll a közvetlen közelben.
  • Helyszín:

    Jellegzetes belvárosi társasház legfelső szitjén fogadott egy gyönyörű lakásban. Tisztaság és higiénia minden helyiségben, csak elismerően tudok nyilatkozni.
    Mivel többen vannak a lakásban (a diszkréció maximális, senkivel sem találkoztam!), egyből a szobába vezetett. A szobában már égtek a mécsesek a kis asztalon, a szoba közepén masszázspad szépen előkészítve, ventilátor bekapcsolva, szóval minden tökéletes volt. Kaptam egy szép tiszta törölközőt. Diszkréten kiment míg ledobtam a ruháimat. Bekísért a fürdőbe, mindent magutatott mit hol találok. Komoly választék volt tusfürdőből, talán csak a Nivea sensitive hiányzott. A fürdő nagyon szép volt, minden a legmodernebb, hatalmas sarokkád, mellette kitéve még pár tartalék fürdőlepedő. Egy dolgot annyira nem értettem, hogy a sarokban lévő szárítógépet mi a túróért rakta körbe a kivitelező kavicsággyal. :D
    No de a lényeg, hogy minden tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    Wanda egyszerűen gyönyörű. Csodás az arca, a mosolya, gyönyörű a haja, finom az illata. Szerencsére nem egy 0,3-as Rotringhegy, mégis hibátlan úgy, ahogy van. Pont ott erős, ahol előnyös. Budapest talán legszebb kebleinek a tulajdonosa,, de formás popsija, lábai is imádnivlalók. Az egyik fényképén látható fehér miniruhábn fogadott, a program masszázs része alatt ebben volt.
  • Erotikus masszázs:

    Már a telefonban jelezte, hogy a masszázsa inkább simogatós, vágyfokozó, így csak azért nem azt kaptam amire számítottam, mert annál százszor jobb volt!
    Persze az egész testemet átnyomkodta, de nekem végig olyan érzésem volt, minha nem masszőrnél, hanem a barátnőmnél lennék. A masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk. Úgy éreztem minden érintett témában őszinte volt. Nem próbálta a “kényes” kérdéseket sem kikerülni.
    Wanda úgy játszik a testen, mint egy hangszeren.
    Pontosan tudja mikor hol kell érinteni és ami a legfontosabb, hogy örömmel csinálja. Egy-egy erogén zóna érintésnél éreztem hogy szinte beleremegtem, szerencsére jutott belőle bőven. A msszázs során végig meleg olajat használt, ami még inkább segített ellazulni.
  • Levezetés:

    A program közepe táján a sokadik besimítás után megkaptam az “engedélyt” a fordulásra.
    Míg megfordultam ő megvált a fehér minirucitól. A bugyi maradt, de ezt már a telefonban jelezte, így nem ért meglepetés. A gyönyörű kebleinek látványa lenyűgözött. Kaptam egy jó adag meleg olajat a “főnökömre”, aztán elindult az út a mennyországba.
    Wandánál csak kézi levezetésre van lehetőség, de azt őstehetséggel megáldva végzi. Pont olyan fogásokkal tette, mintha én kértem volna hogy így csinálja.
    A levezetés alatt lehetőség van simogatásra, érintésre is, ami a csodaszép keblei esetében kifejezetten kiváltság, éltem is a lehetőséggel rendesen.
    Wanda az idő előrehaladtával fokozta a tempót, de továbbra is azt éreztem, hogy élvezi amit csinál.
    Próbáltam még kitartani, de ezek a kezek egyszerűen elrepítettek, így végem lett, de persze ilyen végem legyen az utolsó npomon is :D
  • Elszámolás:

    Wandánál egyetlen extra van, az pedig ő maga.
    Hogy alátámasszam, íme néhány gondolat:
    Szép, kedves, de emellett olyan erotikus kisugárzása van, ami igazán különleges.
    Remek beszélgetőpartner, mert intelligens és őszinte és érdeklődő.
    Élvezi amit csinál! Jártam már pár lánynál, de ilyen vidám és boldog lánnyal a masszőrök között még soha nem találkoztam.
    Utoljára pedig a legfontosabb: Egyszerűen jó kedved lesz tőle!
  • Összkép:

    Összességében csak és kizárólag pozitív érzésekkel távoztam. Azt hiszem ledobom a vasmacskát Wandánál, ha szívesen fogad, akkor még jó párszor meglátogatom majd. Egyrészt azért mert nagyon jól éreztem magam nála, másrészt pedig azért, mert kíváncsi vagyok még rá, mind emberileg, mind mint a Mennyország tourist vezetőjére! A mai látogatásom alkalmávl kapott élményt pedig köszönöm, remélem hamarosan újra találkozunk!
Happy Massage