• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, rögtön felvette a telefont. Egy nagyon kedves súgó-búgó, erotikával fűszerezett hang fogadott. Kaptam időpontot a kért időre.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolás igen nehézkes. Tudtam, fizetős a körzet, de elfelejtettem a hétvégét, ezért egy zsebre való apróm megmaradt. Ennyi aprónál illik figyelni a nadrág lehelyezésénél, mert könnyen megalázó helyzetbe lehet keveredni.
  • Helyszín:

    Tágas több szobás lakás, nagyon szépen berendezve. Egy kisebb szobába kísért az általam oly nagyon kívánt Hölgy. A célnak tökéletesen megfelelő, hangulatvilágításos helység nagyon ízlésesen előkészített matrac. Örültem a matracnak, mert nekem a tatami vagy a masszás pad kicsit kemény. Hosszabb hason fekvésnél fura hangokat ad a gyomrom. :-)
  • Lány külseje:

    A fotókon szereplő Hölgy fogadott. A szemei viszont sokkal csodálatosabbak, rögtön látszik benne, hogy nincs zavarba. Ettől én jöttem zavarba, de a kedves hozzáállásával el is tüntette kezdeti zavarom.
  • Erotikus masszázs:

    A masszás rész a középső intervallumba esett! Mivel másfél órára mentem és itt két orgazmusra van lehetőség. Az első kényeztetés után egy kis összebújás után kezdődött a kellemes simogatós néha erősebb masszírozásom. Nekem nagyon szakszerűnek tűnt, de mivel egy orgazmuson túl és még egy előtt álltam itt csak élveztem a női érintéseket. Ja és figyeltem a tükörből azokat a formás idomokat! Valamilyen krémet vagy olajat használt, sőt talán kérdezte is, hogy milyet lehet, de az említett tudatállapot miatt nekem mindegy volt a válaszom.
  • Levezetés:

    Valójában én ezért a részért járok masszázs szalonba. Azért szoktam másfél órás programot választani, mert így kétszeri lehetőség adott. Általában ez úgy szokott zajlani, hogy hasra kell feküdni. Első körben addig maszatolnak a hátadon amíg kicsúszol a második lehetőségből. NA DE ZOÉ! Feküdhettem rögtön hanyatt! Fölém térdelve lecsatolta a cicitartót, esetében ez inkább melltartó! Erre a látványra gondolva most is mosolygok a szépségek látványa és Zoé csókjai miatt. Először finom szájra puszikat adva, később igazi nyelves csókkal tetézve az élvezeteimet végig puszilgatva a testem haladt lefelé. Nagyon finoman vette az ajkai közé. Ezután kicsit is meg olajozta a főszereplőt, kicsi kézjáték, és azokhoz a szép cicikhez masszírozás, még egy kicsit hason csúszkált rajta és vissza a mesteri franciához. Tudhatta, hogy jövök mert hangos lihegésekkel már jeleztem, de engedte, hogy a szájába mehessek. Nekem ez után jött legjobb élmény! Nem engedett el a szájával. Remegtem a gyönyörtől és Ő hagyta csak hagy remegjek. A második körben remegtem volna még egy kicsit, de megkönyörült.
    innentől a szokásos törölgetés.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt! Mivel már egy előző helyről tudom,hogy a lányok a tiszteletdíjának jelentős részét le kell adni a szolgáltatónak, ezért kerekítettem az ajándékot.
  • Összkép:

    Azzal a Hölggyel randiztam akit én kerestem, azt kaptam amit megbeszéltünk, sőt kicsivel többet.
Happy Massage