• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem egy random-randit Anitával, minden részletet megtudtam amire kíváncsi voltam, nagyon kedves és segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Bármilyen tömegközlekedés szóbajöhet, rendgeteg megálló a címtől pár percre. Autóval mellékutcákon nem lehet gond szeritnem. Nem először jártam a szalonban így a cím egyből megvolt, de egyébknt sem lehet eltévesteni, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    A helyszín semmit nem változott előző látogatásom óta, így marad a CTRL+C - CTRL+V. A társasház nem egy mai darab feljutás lifttel az elsőre vagy gyalogosan. Lift nem vmi bizalomgerjesztő, de azt választottam. Lakás nagyon tetszetős, szépen felújított, ahogy kivettem az ajtók számából a szobák elrendezése is megfelelő. Fürdő szép, tiszta, nincs eláztatva, kényelmes. A zuhany még mindig tetszik... :D Szájvíz és hozzá tartozó poharak a csap melett.
  • Lány külseje:

    Randomrandira érkeztem így fogalmam nem volt ki fog várni az ajtóban... Zoéval lett a partnerem ez alkalommal. Nagyon kedvesen fogadott tetoválásokba öltözve és vmi kis fekete fehérneműben. :) Képek nem adják vissza a valóságot, élőben sokkal csinosabb, szexibb csajszi! Szép arc, igéző szemek, jó illatú fekete hajzuhatag, csinos feszes formák... örültem, hogy Zoéval hozott össze a sors, még ha csak rövid időre is.
  • Erotikus masszázs:

    / A Barátnő /
    Megérkezésemkor egyik hátsó szobába vezetett és a kanapén foglaltunk helyet míg felszabadult a fürdő, már ott nagyon kellemesen elbeszélgettünk, elmondta, hogy igazán ő sem tudta ki érkezik hozzá, (főleg hogy mint kiderült aznap délelőtt került még egy kis csavar a játékba) csak az időpont volt a biztos. Pár perc elteltével indulás zuhi, (kézfeltartással jelezze aki tudja, hogy ki törte el a tusoló akasztóját, legutóbb még rendben volt... :D ), mire vissza indultam már a szoba ajtóban fogadott nagyon kedvesen.

    Szóval masszázs. Na, az elmaradt. Vagyis, nem teljesen... Én masszíroztam, Zoé pontozta és oktatott :D Megkérdeztem mit szólna ha egy kicsit én masszíroznám, nagyon kedvesen felajánlotta szexi testét e nemes célra és már dobta is le a melltartót és kis bugyit. Hasra dobta magát előttem és indulhatott a masszázs óra. Én gyúrtam ő "utasított", persze nem szó szerint, de próbáltam visszajelzést kérni, hogy jó irányba haladok e. Néha szavak nélkül is úgy éreztem, rendben van ez... ;) Várom a beszit és a pontozást :D :D Közben egyébként nagyon jól eltársalogtunk mindenféléről, nem vagyok egy nagy beszélgetős egyébként, de most kifejezetten kellemesen telt az idő. A hátával kezdtem, majd a derékon át a formás fenekét is jól átgyúrtam, talán ott töltöttem a legtöbb időt (nem véletlenül :P ) majd következtek a combok. Miután mindkét combját megmasszíroztam kívül-belül, megkérdeztem mi a következő lépés és még a vállára és nyak részre kért egy kis masszázst, de oda már csak puszik jutottak... Kellemesen fogadta, és pár perc után fordulást kértem :D

    Megfordult és elindultam felfedezni minden egyes tetoválást. Ritka alkalmak egyike amikor csók is elcsattan, nem szoktam igazán erőltetni, de itt már ahogy megfordult az első pillanatban elindult egy gyengéd csókcsata ami, aztán végig meg is maradt. Tetoválásból egész sok van szerencsére, így eltartott egy ideig míg mindre rátaláltam, persze kellemes puszik kíséretével. Teste felfedezése közben vissza-visszatértem egy egy kellemes csókra, nagyon jó volt megállni egy-egy pillanatra a nagy felfedező munkában... Miután előkerült az összes tetoválás, és megbizonyosodtunk róla, hogy mind megvan, útbaigazítást kértem, hogy most merre tovább és nagyon kedvesen megmutatta a helyes irányt...
  • Levezetés:

    Szép lassan a combok közzé keveredtem, ahol hosszú percekig időztem. Zoé nagyon jól fogadta újabb felfedező utamat, de itt már főleg egy pontra koncentráltam... és a pici hangokból, apró kézmozdulatokból arra következtetek meg is találtam amit kerestem. Nem egy lábremegős, nem egy lepedő markolós típus ahogy észrevettem, de a visszafogott, halk sóhajok arra utaltak jól teljesítettem. :) Pár perc pihenő és újabb csókcsata után, Zoé átvette az irányítást és olajat hozott... Kezében felmelegítette és már csak az én kényeztetésemre koncentrált. Először csak lágyan símogatta, círógatta a golyókat, már az első érintéstől kezdve örülten jó érzés volt. Nagyon gyengéd símogatást kaptam, majd pár perc után munkába lendültek az ajkak és a nyelve is. Csodálatos élmény, tökéletes barátnős kényeztetés, nem is emlékszem, hogy valaha is elfogott e hasonló érzés a lányoknál, ahol jártam... Mint egy jó szeretkezés, persze befejezés nélkül, tüzes, forró, erotikus. Megkértem hagy térdeljek fel, és pont olyan pózban feküdt elém, hogy miközben folytatta kéyneztetésem kényelmesen elértem a combjait és a csodálatos punciját. Ujjaimat azonnal hadrendbe állítottam, és éreztem, hogy jól fogadja símogatásom, így hát fentebb tessékeltem a matracon és egy újabb kényeztetés következett részemről. Másodszor már az újjaknak is engedélyt kértem, hogy besegítsenek, aminek egy kicsit intenzívebb orgazmus lett a hatása, (mintha egy pillanatra egyik kezével be is fogta volna a száját?? hmm, remélem jól láttam... ) a combok szorításából csak lassan merészkedtem feljebb egy egy hosszú, forró csókra. Itt volt az ideje az én befejezésemnek is, még pont hagytunk rá időt. Felálltam ő elém térdelt, és újra indult a felejthetetlen kéz és nyelvjáték. Bár kicsit megdolgoztattam, de nagyon kellemes technikával, pont a megfelelő sebességgel, az ajkak között lett végem, és míg remegő lábakkal ott álltam ő egy pillanatra sem engedett el, cirógatások kíséretében hagyta hogy lenyugodjak. Miután a matracra rogytam, "munkánk" gyümölcse szilviában végezte és egy pohár víz kíséretében mellém bújt, olyan igazi barátnősen. Pár perc beszélgetés után együtt indultunk a fürdő felé, ahol lemostuk egymásról a munka porát...
  • Elszámolás:

    Megkérkezésemkor még a zuhany előtt a komódra helyezve. Azt gondolom igen csekély ajándék egy ilyen gyönyőrű másfél óráért.
  • Összkép:

    Tökéletes barátnő típus, csodálatos élmény. Örülök, hogy ez a randomrandi Zoé karjaiba sodort. Nagyon kedves, nagyon bájos, ha kell őrülten szexi és izgató. Fura, de beszi írása közben ha a képeire pillantok mosolyra görbül a szám, azt gondolom, ez csak jót jelenthet. :) Nem vagyok benne biztos, hogy minden vendégénél el tudja érni ezt a barátnős érzést, de ha sikerült akkor azt gondolom nagyon kellemes élményben lesz részed. Remélem találkozunk még kedves Zoé és vezetéseddel tovább fejleszthetem masszázs tudásom... :D :D

    (Mivel tudom, hogy olvasni fogod: Megnyugodhatsz, a kalauznak esélye sem volt szóismétlést, helyesírási hibát keresni... :P )
Happy Massage