• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cintiára egy róla írt korábbi beszi kapcsán figyeltem fel, azóta a meglátogatandó kedvencek listáján volt. Gondolva egy merészet, vtr-en jelentkeztem be hozzá, amit meglepetésemre hamar vissza is igazolt. Nagyon rugalmas volt, mert a kért időpont befejezése már egy kissé később volt mint az aznapi rendelési ideje. Köszönet ezért neki!
    Bár nem kérte, azért a tárgynap reggelén még egy sms-t is küldtem megerősítésül.
    Mikor a kapuból hívtam egy kicsit meglepődtem mély hangján. De nem kell megijedni ettől, mert egy fiatal teremtésnek is lehet kellemesen mély hangja :)
  • Megközelítés:

    A Stadionokhoz közeli kis utcácska elején van a ház, így szinte mindennel megközelíthető. Én villamossal érkeztem, talán az Egressy úti megállóhoz van közelebb, de a metró-, buszvégállomás is 5 perc séta csupán. Sok üres parkolót láttam. Ez az övezet régebben nem volt fizetős, talán még most sem az.
  • Helyszín:

    Egy nem túl régen épülhetett házban van a kétszemélyes lakás és nem is túl magasan. Korábban már jártam itt, csak akkor egy másik lány tett boldoggá :)
    A lakás tisztasága és kényelme azóta sem változott: a szoba tágas, bőven elfér benne a nagy franciaágy. Mellette a falon tükör, a cuccoknak egy szék és szobainas. A fürdő makulátlan bőséges tusfürdő választékkal, nagyméretű fehér és puha törcsit kaptam.
  • Lány külseje:

    Cinti nagyon visszafogott, mondhatnám művészi képekkel hirdet. Azért az már ezekből is látszik, hogy egy igen széptestű kecses gazella vár majd rád. És ezt az ajtón belépve magad is megtapasztalhatod amikor bájosan rád mosolyogva megkérdezi: milyen az összhatás, maradsz?
    Nem hinném, hogy volt olyan aki itt kifordult volna az ajtón - én is csak pislogtam megilletődötten.
    Édes kis arcát két tenyerembe fogva belenéztem szép meleg barna szemeibe és részemről rögtön megvolt a "kémia" :)
    A magassarkúja szépen kiemelte formás lábait és izmosan kecses popsiját. Mikor lekerült a cicifix és elhelyeztem egy-két puszit a helyes cickókon, akkor a bimbikkel valami varázslat történt. Akkorára duzzadtak a szopogatás hatására, amit már nagyon régen nem láttam élőben csak képeken. Szép magasan és duzzogva emelkedtek ki az udvarukból, szinte kiáltoztak a további kényeztetésért. Szerintem Cinti bimbijei igen előkelő helyet foglalnának el egy bimbószépversenyen :)
    Szendén zárt kis puncija is jól reagált nyelvelésemre és amikor egy "óvatlan pillanatban" bedugtam ujjamat szinte majd "leharapta", annyira szoros volt. Mondtam is a kisorinak, hogy itt majd aztán szoros védőőrizetet fog kapni :)
    Nagyon kellemes látvány és érzés volt a cickókkal foglalatoskodni miközben Cinti rajtam lovagolt - kellemes méretük és tapintásuk sok boldog percet adott.
    Nagyon tetszett még közepesen hosszú, kicsit olyan "szélfútta" módon kócos szőkésbarna hajzuhataga ami - az egyik képen látható módon - arcába omlott szeretkezés közben és bár eltakarta bájos arcocskáját, de azért el tudtam képzelni ahogy a kéjben lubickol...
  • Action:

    Miután megerősítettem maradási szándékomat, a szobájába invitált ahol átadtam tiszteletem szerény kifejezéseit, majd ringó csípőjét követve elmentem fürdeni. Mikor visszaértem még rajta volt szexi fogadórucija, és így az ágy mellett állva kezdtük el az ismerkedést. Felfedeztem, hogy a rucija "ott alul" patenttal nyílik és meg is oldottam. Szépen lassan, finom kis puha csókokkal kezdtünk ami aztán hamar barátnősbe váltott. Nem hagyott nyugodni a kinyílt patent és gyorsan elé térdelve belenyallitottam puncijába. Finom kis remegés és halk sóhaj volt a jutalmam.
    Hamar megszabadítottam a többi rucijától is hogy mihamarabb az ágyra fektethessem - de ekkor elém tárultak szép cickói és nem tudtam ellenállni a kísértésnek. Mikor a bimbit a számba vettem, éreztem ahogy egyre nagyobbra nő - majd elengedve csillogó szemekkel csodáltam az eredményt. Aztán jött ugyanez a másik bimbivel - és így "ugráltam" bimbóról-bimbóra - nem tudva betelni a gyönyörűséggel.

    Azért csak meghallottam a punci kérlelő hívogatását, ezért az ágyra fektettem Cintit, s miután végigcsókolgattam szép kis gazella testét újra elérkeztem a szende kis kehelyhez. Szépen óvatosan közelítettem figyelve Cinti reakcióit élvezve egyre bővebb nektárját és a fokozódó sóhajokat. Közben fel-felnézve ismét elém tárult az ég felé törő bimbik látványa a finoman remegő cicik tetején, mohó kezeimmel simogattam az előttem remegő szép testet ahol csak értem. Aztán egy óvatlan pillanatban az ujjam is bebocsátást kapott (bár utólag láttam hogy ez nem alap) egy kis időre és a kis punci annyira szorította mintha örökre meg akarná kaparintani.
    Cinti egyre szaporábban lélegzett, erősödött testének remegése, majd egy halk sóhajjal az enyém lett lett. Nem volt ez egy eget rengető repülés, hanem egy ehhez a törékeny kis teremtéshez méltó szép odaadás :) - mégis nagy boldogságot okozott a tapasztalása.

    Most már Ő következett és mellém térdelve elkezdte a kisorit babusgatni a pici szájával. Finoman és lágyan csinálta, de mégis olyan érzékien, hogy hamar el tudtam volna szállni. Ilyenkor egy picit lassított, majd kéz nélkül lágyan folytatta, időnként teljesen eltűntem benne. Közben az előttem finoman remegő-hívogató testét simogattam ahol csak értem - a hídon térdelős képe azért ad némi támpontot a popsijának látványáról :)
    Kértem, hogyha Ő is úgy látja jónak, akkor legyen kedves meglovagolni. Ezért aztán vv-t adott rám, majd szép óvatosan belém ült - csak lassan befogadva igen szűk puncijába a kisorit. Jól sejtettem a felderítés során, hogy itt bizony szoros védőőrizet lesz: nagyon szorosan tartott magában Cinti, majd szép óvatosan mozogni kezdett rajtam. Aztán a tempó egyre erősebb lett, mígnem már punciját igen erősen ágyékomhoz szorítva ide-oda tekergőzótt rajtam. Közben kibontott szélfútta haja az arcába omlott és csak kéjes sóhajait hallottam, de az arcát csak elképzelni tudtam. Mégis nagyszerű érzés és látvány volt ahogy ez a kis gazella élvezkedett rajtam.
    Igen, élvezkedett, mert egyszer csak még erősebben hozzám nyomta lüktető punciját, egyre erősebben dörgölte magát hozzám, miközben benn a kisori már vitustáncot járt - majd remegve rám zuhant és nyakamba borulva csókolt és zihált és halkan sikongatott :)
    Így hagytam egy kicsit pihegni, majd folytattuk a szeretkezést még mindig ebben a pózban. Cinti ismét elindult a csúcsra vezető úton és kisvártatva ismét megérkezett. Teljesen le voltam nyűgözve és élveztem kis testének remegését, a kielégülése hullámait.

    Egy kicsit misszibe fordultunk, ahol igen kellemes látvány volt az égnek meredő bimbikkel remegő cicik tánca, a poci remegése ahogy a kisori ki-be járt a szűk kis barlangba - majd kutyusba fordulva folytattuk.
    Nem tudtam betelni karcsú derekának hullámzásával, közben a tükörbe pillantva ámultam a cicik táncát, élveztem Cinti hangjait.
    A nagy kalandozásban a kisori megfáradt kissé, így Cinti a vv-t lekapva szájjal adott erőt a gyengélkedőnek. Megint olyan csodás dolgokat csinált, hogy hamar erőre kaptam - és bár szerettem volna, ha szép lovasom még megreguláz egy kicsit - de aztán mást gondolva az ágy mellé álltam és Cinti kezébe-szájába adtam sorsom.
    Nos, Ő mindent beleadott: a zacsit is kényeztetve kézzel és szájjal egyre közelebb sodort a végső sikerhez. A testem egyre jobban remegni kezdett áldásos tevékenysége nyomán, majd egyszer csak kérésemnek megfelelően arra a csodás cicijére-bimbijére robbantam. "Jól lelőttél" mondta szendén mosolyogva Cinti - és hát igen: felhúzott rendesen édes kis gazellám, na :)

    Megtörölgettem magunkat, majd még egy kicsit hozzámbújt és beszélgettünk - élvezve testünk viharának lassú csillapodását.
    Abban a reményben búcsúztam tőle két tenyerembe fogva bájos arcát, hogy talán még tudunk találkozni - én mindenesetre nagyon szeretném még újra átélni vele odaadásának csodás pillanatait!
  • Elszámolás:

    A régi pesti átlagos csokrot még két szál virággal egészítettem ki, melyet az elején a vázába raktam. Ott is maradt végig, és nem kérdés hogy nagyon jó helyre került.
  • Összkép:

    Sajnálom, hogy csak most (mielőtt újabb kanyart vesz az életem) sikerült találkoznom vele, mert Cinti megint az a nőtípus akit én olyannyira kedvelek és folyamatosan keresek. Egy kedvesen bújós szende kiscicaként indul, de ha megtiszteled benne a nőt, akkor olyan fergeteges élménnyel ajándékoz meg, amiről csak álmodtál.
    Teljesen odaadja magát neked ha kéred, és szenvedélyes szeretőd lesz ha te is így szeretnéd.
    Nagyon örültem annak, hogy kérésemre csak a maga gyönyörét kereste, mert ezzel okozta számomra a legnagyobb boldogságot, köszönöm!
Happy Massage