• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ahogy megláttam Szilvi képeit rögtön beindult a fantáziám és azon filóztam vajon az életben is olyan-e, mint a fotókon, vagy meglepetés ér, mintha festményt és nem egy fotósorozatot tanulmányoznék épp elmélyülten. A latinos kisugárzás leterített, képzeletem már a karakteres combtetkókon siklott. Nem tehettem mást, mint felkaptam a telót, hallani akartam a hangját, de a helyi szokásoknak megfelelően operátor, vagy kolléganő vette fel és gurította a szokásos tudnivalókat. Másodszorra hasonló volt a helyzet, mert rövid időn belül kétszer is megkellett látogatnom annyira bejött az első randi. Szóval pillanatok alatt megvolt a kívánt időpont és szoba a nap végére. Mondhatom, hogy nehezebb volt szabaddá válnom aznap, mint a randi időpontját fixálni.
  • Megközelítés:

    Mivel gyakorlatilag haza járok ide, ezért a megközelítés nem egy kihívás, ráadásul az esti órákban már a forgalom sem vészes, bár az utóbbi időkben este a parkolás meglepően macerás kezd lenni, lehet, hogy az ingyenesség 6 után vonzza az MT-ket is. Szóval a kis keverő-kavaró madárkáról elnevezett utcácska sarkára igyekeztem egy erős nap minden nyűgével, de belül a benfentesek jóllakott csecsemőt idéző mosolyával, hiszen már tudtam, hogy sok finomság vár rám. A jegyzőkönyv kedvéért: a megközelítés nagyondenagyonjó:) Közel a Kolossy, mindenféle járattal a közelben. Nappal a fizetős parkolás nem gond, a mostani esti zsufinak valami egyedi oka lehet, nemsokára újra megyek majd kiderül a tendencia, ha van….
  • Helyszín:

    Megérkeztem helyszínelni, az elmúlt pár napban semmi nem változott. Kód nélküli rövid csengetés a villaépület vasajtójánál és már kattan is az elektromos zár, pár lépés és bent vagyok a földszinti fogadórészben, ahonnan lépcsősor tekeredik felfelé. Már itt eldől, hogy jól választottál-e, mert az arc magasságában himbálózik előtted partnered popsija és húz maga után a látvány és az eljövendő percek izgalma. Szuper ez az előjáték, ha bátor vagy már felfelé símíts egyet és megvan a kölcsönös bizalom, vagy ha félreérted a belépó testbeszédet már gurulsz is vissza:) Az első szinten két tatamis szoba és kát maszpados, és két különálló fűrdő sarokkáddal, egyedi fények mindenhol és tisztaság, szájvíz, tucatnyi babaápoló for Men, tükrök, mint Wersaillesben, csivitelés a pihenőben, egy-egy fejecske megjelenhet valamelyik szoba, vagy fűrdő ajtórésében…legyetek résen, törcsit a farokra akasztani, ha szégyenlős valaki:)
  • Lány külseje:

    Nos itt meg kell állnunk egy pillanatra. Szilvinél fordított PS működik, nem tudták elszúrni a képeit sem, de a valóság mindent visz, életben sokkal jobb, ami azért nem jellemző, ha Óbudát vesszük alapul, bár az nem kérdés, hogy ez a város egyik legjobb szalonja minden szempontból, a lányokat mindenképpen beleértve:)) Az igazság az, hogy már kamasz koromban csak ilyen típusú lányokra indultam be, akikről egyszerűen nem tudom levenni a szemem, sem a kezem, semsemsem az akármimet. Mivel pár nappal korábbról már ismertük egymást alig vártam, hogy elém perdüljön. Egy kis mini koktélruhában lejtett elém azzal a zabálnivaló mosolyával, kerek popsijával, méretes cickóival, bájos mosolyával…mintha a csajomhoz érkeztem volna, miután alaposan átrágtam magamat azon, hogy mi mindent fogok csinálni és egész nap erre pörgött volna az agyam helyett a cerkám és tessék most itt a valóság, ami csak szorozza az addigi fantáziát…Az egyetlen ésszerű megoldást választottuk….
  • Erotikus masszázs:

    ….már cipő levétel előtt az ajtóban, mint bekattant nyulak egymásnak estünk, szenvedélyes ölelések, testhez simulós, fenékmarkolós csókok, hát így is lehet köszönni, őrület ahogy begerjedtem, nem is tudtam teljesen magamhoz húzni, mert középtájon valami már rögtön nagyon kiállt belőlem, amikor ráfogott a drága azt hittem felrobbanok. Ő az a csaj aki bepusztít egy pillanat alatt, lesodor az útról és elveszi az eszedet, ha még van…Úgy tűnt nekem, hogy elkezdtük cipőben és állig felöltözve a masszázst, de azért csak fel kellett jutni a narancs tatamis kedvencbe valahogy. Lerugtam a surcikat és usgyi fel. Szép lassan tekergőzött a drága, hogy tovább tartson a szenvedésem, alá is kellett nyúlnom félúton, mert 20 másodpercet nem bírtam ki egy popsisimizés nélkül. Bent folytatódott a lenti szeánsz, a ruhák másodpercek alatt lekerültek, fogalmam nincs, hogy jutottam ki a fűrdőbe, de ilyen gyors tusit régen nyomtam az biztos...
  • Levezetés:

    …ahogy visszaértem, kezdetét vette a kényeztetés még álló helyzetben, a farkam azonnal ágyú szögbe került Szilvi hasán körözve, aztán egyszerre lessítottunk be, lehelletnyi csókocskákat futtatva egymás nyakán, arcán, ajkain, vállain, mellein. Szilvit a természet gyönyörű cicikkel halmozta el, amik csak úgy omlottak rám. Valahogy lesimogattuk egymást a tatamira, oldalt fekve ölelkeztünk, faltuk egymás ajkait. Valahogy fölém került és a farkam tövénél elkezdett finoman rámmozogni, hol a zacsimat simizte nedvesedő kelyhével, hol feljebb csúszott nagyajkaival ügyelve, hogy még véletlenül se tévedjek tiltott zónába. Szinte átmenet nélkül vett szájába és végig szemkontaktussal repített a mámor felé, majd lassított és ajkaival puhán körbezárta hol egyik, hol másik golyszimat, miközben kézzel húzogatta a makkost kéjes mosoly és nyögések kíséretében. Valahogy átfordultunk és bimbóira cuppantam, mintha vártak volna, sötétebb színre váltottak egyre keményedve, apró sikolyok jelezték a jó irányt, Szilvi csípője hullámzásával lejjebb invitált…gyönyörű kelyhe finoman megnyílt, a mézcseppek megjelentek duzzadó szirmain, ajkaimmal, nyelvemmel, majd ujbegyemmel izgattam, halántékom lüktetett. Kicsit feljebb húzódtam lábai közé és kitörni készülű farkamat kezébe adtam, hogy oda dörzsölje ahol neki a legjobb, teljesen összegabalyodva egyszerre rándultunk, hördültünk a gyönyörbe, az utódok a hasán landoltak….percekig meg sem tudtunk szólalni, szinte hallottam heves majd egyre lassuló szívdobbanásainkat, egyedi élmény volt egy különleges nővel, most, hogy írok újra átélem:)))
  • Elszámolás:

    Csak ezt ki lehetne hagyni….nem számoltunk el, mert nem kellett. Az ajándék a vizes pohár mellé került észrevétlenü, meg sem nézte és nem is lehet viszonyítani az átélt élményhez, nem szeretném azt írni hogy megérte, mert nem azt éreztem, hogy egy szolgáltatást kaptam csupán, hanem sokkal többet és főleg mást.
  • Összkép:

    Szilvi nálam azonnal a TOP kedvencek közé került, olyan természetességgel vett le az összes lábamról, ami nemigen fordul elő velem. Minden pillanat egy élmény vele, legszívesebben eldugnám önző módon. Benne az erotika, a szenvedély és az elegáns nem közönséges stílus, a lágyság és a keménység egyszerre megvan, az önzőség legkisebb szikrája nélkül, odaadó, de nem alázatos, hanem partneri, nem kérdés, hogy Istennő:)))
Happy Massage