• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap este jeleztem VTR-en, hogy délután meglátogatnám, amit délelőtt el is fogadott, már mehettem is :)
  • Megközelítés:

    Most autóval mentem, arra volt dolgom. Szerencsére egyből találtam parkolóhelyet a ház előtt is, ez a délutáni időpontnak is lehet köszönhető, a lakók még nem értek haza. Nem fizetős, de FIGYELEM! Szeptembertől az lesz! A BKV ideális, a HÉV kivételével minden jár arra :)
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebben épült társasház, nem túl sok emelettel, de lift is van. A folyosót épp akkor takarították, kellemes illat és tisztaság volt. A lakás is rendben van, szépen felújított és berendezett lakás (már amennyit én láttam belőle). Belépéskor jobbra hosszú folyosó főzőrésszel, szemben 2 ajtó, balra a tetthely szobája, jobbra wc és fürdő külön helységben elrejtve. Fürdő jól felszerelt, kellemes tusi, zuhanyfüggöny, rengeteg tusfürdő és szájvíz is van. A szobába ágy a kötelező fali tükörrel, kis szekrény a végénél a hangkeltővel és egyéb dolgokkal, nagyobb szekrény és egy szobainas nekünk, pakolni.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken, az arca pedig szép, ha az utcán látnám, az alakja helyett biztos az arcát nézném meg először, elfogja a tekintetet. Persze szégyellnie semmit sem kell: helyes nyak, formás és jól reagáló, kézreálló cicik, pici poci, kerek popsi, és hosszú, feszes vádlis lábak, igazi magassarkúba való vágykeltők.
  • Action:

    Mivel először találkoztunk, engem is a már leírt kérdéssel fogadott: "Tetszem Neked?" - Naná, gyönyörű volt a látvány :) Beljebb mentünk, cipő le, szobába be, ruha le... már kaptam is a törölköző, közben hátulról szemeztem popójával, amit egy egyberészes, csipkés melltartó és bugyi kombó takart csak kicsit. Gyorsan letusoltam, jól esett, felfrissített. Visszatérve vízzel kínált és térdelve máris lassú csókcsatába keveredtünk. Majd felajánlotta, hogy kényeztet, de figyelmztettem, hogy viszonozni fogom :) Így is lett, elfeküdtem, ő fölém jött és egy 69 action kezdődött, mindketten hangosan sóhajtozva és élvezve a másik nyelvét, kezét.... majd javasoltam, hogy feküdjön Ö hanyatt, és kényeztetem még kicsit. Lassú körözésekkel kezdtem, és látva a reakcióit, így is folytattam, csak a csúcs előtt gyorsítva fel, de nem hagytam abban, újabb örömet szerezve Neki. Közben én is felizgultam rendesen, fölé kerekedtem, és egy csókcsatában izgattuk tovább egymást, hergelve egyre jobban. Javasoltam, hogy a védelmet tegyük fel, és az Ő ötletét követve ismét fölé kerekedtem és - jobb szót nem találok rá - sokáig szeretkeztünk. Csodáltam és csókoltam testét, amit viszonzott, miközben átkulcsolt lábaival és benne mozogtam. Utána fordultunk, én kerültem alulra, és többféle lovagló pózban is magáévá tett, mindkettőnk legnagyobb örömére. Majd lábai fáradásával kutyus póz jött, miközben egyéb örömöket szerezve neki haladtunk a végkifejlet felé, egyre gyorsabban, egyszerre élvezve el a végén. De itt még nincs vége! Olyat tett még, míg benne nyugodtam le, hogy ilyet még nem kaptam Nőtől :) Leizzadva hevertünk el a tisztálkodás után, kicsit én is megmasszíroztam a nyakát, utána ő pedig teljesen átmasszírozta a hátam, miközben jókat is beszélgettünk. Jól esett, idő pedig elrepült, elhúztuk az elsővel ;) A végén még gyorsan frissítettem magamon, majd felöltözve, puszik között elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk meg semmit, én az előzetesen lekért Bővebb infó adatait vettem figyelembe, egy kis ajándékkal kiegészítve kedvességét az együtt töltött időért. A rózsaszálak száma az új pesti átlag környéke, simán megérte.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív, minden tekintetben. Nagyon jól éreztem magam, szeretnék majd minél hamarabb visszamenni hozzá!
Happy Massage