• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy másik lánnyal volt megbeszélt időpontom, ami meghiúsult, ezért kerestem a kerületben egy másik lányt, rajta akadt meg a szemem valahogy. Telefonon hívtam, néhány csengés után felvette, rövid egyeztetés után elindultam hozzá.
  • Megközelítés:

    A hölgy felhívta figyelmem a parkolási nehézségekre a környéken, így a gondokat megelőzvén a szomszédos utcában álltam meg autóval, majd 300 méter séta. Különben frekventált helyen van
  • Helyszín:

    Vidékiként mindig meglep, mikor az ódon külsejű fővárosi bérházakban egy-egy gyönyörűen felújított lakásba toppanok. Nos a rendelés egy nagyon igényes, modern berendezéssel felszerelt takaros lakásban zajlik, a fürdőszoba extra nagy kényelmes zuhanyzóval és rengetek tusi és szájvíz választékkal. Látszik rögtön, hogy itt igényes lányok tevékenykednek.
  • Lány külseje:

    A hirtelenjében választott alkalmi partnerem egy szűk mini ruhában fogadott az ajtó mögött, én dobtam egy hátast a látványtól, olyan bomba nő fogadott, amire álmomban nem gondoltam volna. A hölgy magas, manöken alakú, formás cicikkel, álom popsival és nagyon bájos arccal rendelkezik. A kitakart arcú hölgyeknél egy kicsit szkeptikus vagyok és félve megyek hozzájuk, de itt földbe gyökeredzett a lábam olyan gyönyörűséggel találtam magam szemben. Nézzétek meg a képeken azt a popsit a gazella alkattal, élőben még ütősebb. A lány abszolút 10 pont! Csak alacsony besorolásom miatt kap tőlem jó osztályzatot, egyébként tündér kategória, sajnos az nincs.
  • Action:

    A hölgy látványa megdöbbentett, de egyben fel is izgatott, az én koromban ilyen szép hölgyet megkapni óriási élmény. A szokásos tisztálkodást követően a szobában ott állt anyaszült meztelen és enyhe mosollyal várta közeledésem. Úr isten, micsoda pillanat. Illatos bőrére apró csókokkal indítottam, majd a meredező mellbimbókat kostólgattam meg, jött a finom érzéki csók, olyan volt, mint a tizenéves első csók, amikor még a hideg is kivert, ahogy a lány szájához értek ajkaim. Finom csók, s ő a már ágaskodó szerszámomat kezdte finoman cirógatni. kértem, hogy heveredjünk a francia ágyra , készségesen oldalára feküdve várta, hogyan helyezkedem. Érzéki franciázás következett, semmi vadság, csak finom nyali fali. A hölgy ápoltsága, már több makktársamnál elhangzott, ezt én is megerősíthetem, ilyen illatos, gyönyörű punci ritkaság a piacon, alaposan meg is kóstoltam, nagyon fonom volt. Az aktusnál elsőként egy szemből lovaglást csóközönnel kértem, majd az ágy mellé állva hátulról támadtam, micsoda látvány! Szerettem volna hosszasan számtalan pózt próbálni, de éreztem ez nem fog sokáig tartani, szemből mentem neki és tőlem szokatlan cicikre élvezéssel végeztettem ki magam. Lenyugvás, törölgetés és a szokásos záró műsor, sajnálom, hogy nem volt több időm.
  • Elszámolás:

    Fővárosi átlag, nincsenek extrák. Finom érzéki szeretkezés egy bomba nővel. Abszolút elégedetten távoztam, nem szokásom, de ide biztosan visszatérek , van még egy-két dolog, amit szeretnék kipróbálni a hölggyel.
  • Összkép:

    Annak ellenére hogy a hölgy 8 éve van a pályán, nem lehet látni, érezni lestrapáltságot, kiégést. Kedves , szép hamvas test, páratlanul helyes arccal, nos, uraim, aki egy lágy érzéki szexre van kiéhezve egy bombázóval, annak ő a legideálisabb alanya, nagyon megéri hozzá belátogatni.
Happy Massage