• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves captain :)

    Meglepődtem hogy beszámolót írtál, mert láttam rég nem tettél ilyet :) Főleg hogy ilyen gyorsan megírtad, hisz alig pár órácskája búcsúztunk el :) Örülök, hogy olyan élményt tudtam nyújtani amit érdemes volt leírni :) Nagyon jól éreztem magam veled :)))

    Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Délután kiderült, hogy másnap kora délelőtt belefér az időmbe egy randi, így lázas keresgélésbe kezdtem. Megakadt a szemem Tia hirdetésén, de mivel jelezte, hogy aznap telefonon nem elérhető, így az oldalon üzentem neki. Este 8-ig sikerült is leleveleznünk a másnap délelőtti randit.
  • Megközelítés:

    A Kálvin tértől 5 perc séta a Közgáz felé, így azt gondolom a tömegközlekedési lehetőségeket és a parkolási nehézségeket nem kell különösebben ecsetelni.
  • Helyszín:

    A ház egy régi körfolyosós bérház, amit még nem tataroztak, viszont lényegesen rosszabb állapotú házak is vannak a belvárosban. A lakás ezzel szemben ízlésesen felújított és berendezett, minden feltétel adott (tusfürdő választék, törölköző, kényelmes ágy, hely lepakolni, tisztaság stb.) a kellemes kikapcsolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Tia magas karcsú lány tenyérbe illő kemény cicikkel, nagyon csábító derék-csípő vonallal és kerek popsival. Arcra és alakra is erősen emlékeztetett Natalie Dormer-re, csak félhosszú egyenes vörös hajjal és kevésbé fitos orral. Ami számomra az egész randi élményét meghatározta az Tia nézése, mosolya és huncut fintorai. Nem tudom mennyire tudatosak és mennyire ösztönösek nála ezek a dolgok, de én elvesztem bennük.
  • Action:

    Némi körfolyosós bénázás után a lakásba lépve, Tia egy testhezálló kis fehér nyári ruhában fogadott, bájos mosollyal és bemutatkozó kézfogással. A szobában pár mondatban tisztáztuk hogy ki mit gondol a következő órával kapcsolatban majd letudtam a fürdőszobai kört.
    A szobába visszatérve Tia meztelenül várt és éppen kellemes háttérzene kapcsolással bajlódott, sikerrel. Állva kezdtünk csókolózni. Tia csókja eleinte visszafogott, óvatos azt hiszem inkább a lassabb felvezetés híve, de egy idő után nagyon finom, lelkes, barátnős csókolózásba bonyolódtunk. Még mindig állva el-elkalandoztam a nyak, a cicik, a has és punci felé, majd Tia az ágyra térdelt én pedig felfedezhettem a puncit is.
    Számomra roppant kellemes volt Tiát így kényeztetni és a reakcióiból ítélve neki sem volt kellemetlen a dolog. Szép lassan 69-be fordultunk és kérésemnek megfelelően gumis franciát kaptam. Sajnos itt nem úgy folytatódott a történet ami elég lett volna a doggy-ban történő szeretkezéshez - gumi sokat levont Tia finom lágy franciájából - , így a védőfelszerelés lekerülését követően kézzel igyekezett segíteni rajtam. Jómagam pedig kézzel-szájjal simogattam-csókoltam ahol értem. Újabb gumihúzás után már gond nélkül sikerült a behatolás és missziben szeretkeztünk.
    Tia végig partner volt, hogy nekem örömet okozzon és elfogadja amit én próbálok neki nyújtani. Élmény volt magam alatt érezni őt, így több póz kipróbálására nem is került sor. A beteljesedést követően hagyott magában megpihenni, nem siettetett. Némi tisztálkodást követően egymás mellett hevertünk és beszélgetéssel, simogatással ütöttük el az időt.
  • Elszámolás:

    Vetkőzés közben az asztalra helyeztem az új pesti órás átlagnak megfelelő kerek összeget, ami a randi végéig érintetlenül ott maradt. Szó nem esett a dologról.
  • Összkép:

    Hosszú ideje nem írtam beszámolót, hol ilyen hol olyan okból. Nem úgy sikerült randi részben miattam, 125. beszit minek stb.... Most mégis rámtört a közlési kényszer, hogy egy gyönyörű lánnyal tölthettem egy nagyon kellemes, barátnős, ismerkedős, szeretkezős órát. Azt hiszem ez mindent elmond Tiáról és az általa nyújtott élményről.
Happy Massage