• NOÉMI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon sikerült bejelentkeznem egy bő fél órával a randi előtt. Két lány van a látogatási listám elején egy ideje, egyiküknek írtam, hívtam, zölden villogott, de semmi válasz.
  Majd a jelenlegi helyszínen próbáltam Lucát elcsípni, mert már az első megjelenésénél megakadt rajta a szemem.
  A telefont egy nagyon kedves "telefonos kisasszony" vette fel, aki felajánlotta Noémi szolgáltatását. Mivel későn is kaptam észbe és időszűkében is voltam, nem haboztam élni a lehetőséggel. (Szerencsére.)
 • Megközelítés:

  Nagyon könnyű. Leszállsz a villamosról, sétálsz két percet és ott is vagy. Gyalog ugyanígy, ha elmész a villamosmegállóig, aztán továbbsétálsz. Autóról nem nyilatkoznék, én péntek délután nem közlekednék azzal, ha nem muszáj. De a környéken tuti akad parkolóhely, ha más nem a Mammutban.
 • Helyszín:

  A kapu nagyon diszkrét, semmit nem árul el a ház belsejéről. Budai bérház liftet körbevevő. A kapott kódok és ajtószám alapján visszafogott tempóban (kicsit korán érkeztem) felsétáltam pár emeletet. Ajtónyitás után kis előtérbe jutottam, jobbról függönyös-ablakos munkahelyi közösségi helyiség, szemben a polgári lakás. Megvolt a kiválasztott szobám a masszázsra, ezen kívül biztos, hogy van egy nagyobb szoba is, plusz a tágas és szépen felújított fürdőszoba elegáns, beépített zuhanykabinnal.
 • Lány külseje:

  A lakásba Noémi engedett be. Teljesen másra számítottam. De tényleg, mivel előtte gyorsan rákerestem a mobilon Noémire, és sikerült egy teljesen más hirdetőre kattintani a kerületben. Kedves bemutatkozás, puszi-puszi, aztán kezdett gyanús lenni, hogy talán nincs itt másik Noémi.
  Ezt aztán abszolút nem bántam, ajtónyitóm kis fekete egybefehérneműben volt, filigrán lány, barnás-szőke hajjal, vidám kék szemmel, mosollyal, tenyérbemászó popsival. Van egy tetkó a cicik felett és egy tenyérnyi a combon is, engem nem zavar, bár szerintem Noémi fényét kicsit sem emeli, nagyon rendben lenne kép és szöveg nélkül is :)
  A magassága saját bevallása szerint 157 cm, az oldalra mégis 158 cm-t írt ki... ejnye! :D
 • Erotikus masszázs:

  Miután megbeszéltük a keveredésemet és biztosítottam magam, hogy jó helyen járok, a masszázspadnak dőlve kis ölelkezéssel, simogatással, puszikkal közelebb is kerültünk egymáshoz. Kaptam egy törölközőt, kicsit felderítette a terepet és mehettem a zuhany alá. Visszatérve, a derekamra csavart törölközőben kicsit folytattuk - sátorállításig - az ismerkedést. Aztán a masszázspadra irányított. Ph-semleges, illatmentes krémmel kezdett a masszázsnak, nem is választottam volna mást. Mellettem állva a lábaimnál kezdett, állapotfelméréssel és esetleírással haladt felfelé. A jól beállított tükrökben is figyelhettem ténykedését és egyre kívánatosabb testét. Talán egy kicsit nem figyelhettem oda, amikor lekerült róla a fekete csipkeholmi, mindenesetre a vetkőzős jelenetre nem emlékszem. Elkezdett oldalról a fejem felé körbejárni, ahogy elérhető volt a popsija, én is igyekeztem fekvő helyzetből megsimogatni. A hogy a fejem el került, felemelve az államat, közelről is megcsodálhattam a már minden tekintetben csupasz puncijának a háromszögét és egy előrenyúlással megmarkoltam a popsit is. Nagyon bejött a látványa és a tapintása is a kisasszonynak. Kis incselkedés után így pucéran visszaült a fenekemre és tovább masszírozott-simogatott, de közben már érezhettem a bőrömön a finom puncijának érintését és kis nedvességét is. Valamikor ezután aztán már konkrétabban kategóriát is váltottunk :)
 • Levezetés:

  Mivel már a masszázs közben is kellően incselkedett velem, ezért nem is tudom, hogy pontosan mikor is jutottunk el ahhoz a ponthoz, amikor már a szájával is kényeztetett. Először, ha jól emlékszem, azon kaptam magam, hogy a masszázspadnak dőlve állok és ő előttem térdelve igencsak intenzíven szopogatja amit és ahogy kell. Vagy talán még előtte kértem, hogy feküdjön ő is a masszázspadra, ahol először állva kezdtem el bekrémezni a hátát és a popsiját, egy kicsit gyúrni, majd a fenekére ülve igyekeztem lazítani a lapockájánál talált kis merevedéseket. Közben már az enyémet sem lehetett titkolni :) Volt egy olyan rész, amikor ő volt a masszázságyon, de már keresztben térdelve, ahogy szájjal kényeztetett, a hátán átnyúlva megsimogattam a punciját, ami szerintem addigra már mindenre készen állt. Itt nem bírtam magammal és megkérdeztem, hogy rá lehetne-e mégiscsak húzni egy fél órát a megbeszélt időmre, mert óriási késztetést éreztem a punci kényeztetésére és arra az egy órában ugye nincs lehetőség... Kért egy percet, hogy kint egyeztessen, de sajnos közben már lefoglalta a következő páciens. Nagyon kedvesen felajánlotta, hogy egy kolléganője (Anita) beszáll ezen a ponton és vele folytatom tovább. Nehéz volt ellenállni, de úgy már nem jöttem volna ki a szűkre szabott időmben. De azért átbeszéltük a négykezes lehetőségeket és időbeosztásokat, mert közben igencsak szimpatikus lett ez a szolgáltatás, így biztos, hogy még erre is sort kerítek. Szóval innen kezdve már csak szájjal (kis kézzel, de szóltam, hogy mikor hogy szeretném) kényeztetett tovább. Ezt igen nagy lelkesedéssel tette, kellő nyálmennyiséggel, kicsit cuppogva, folyamatos szem- és egyéb kontaktussal. Úgy vettem észre, hogy ő is nagyon szerette, amit csinál. Amikor már nem nagyon bírtam magammal, megkérdeztem, hogy átülhetek-e a kanapéra. Elém térdelt, és szorgalmasan folytatta a helyeslő bólogatást, kértem egy kis cicihasználatot is, hogy változatossabb emlékeim legyenek. Mivel inkább ő is azt preferálta - ahelyett, hogy mindenhol ragacsos legyen - ezért a szájában ért a vég. Azért mindent nem tüntetett el, így kicsit kölcsökérte a törölközőmet :) Én kaptam egy szép tisztát, és indultam a zuhany alá. Kis körültekintéssel kikísért a fürdőbe és végül még meglepetésemre felajánlott egy hátmosást is. Ennek sem tudtam ellenállni, sőt legközelebb nem érem be ennyivel, behívom a zuhany alá Noémit.
 • Elszámolás:

  Az elején adtam egy kis ajándékot (a másik Noémi ízlése szerint:)), de azért talán kedves meglepetés volt. Majd elfeledtem, de zuhany után eszembe jutott a virágcsokor is. Ezt jeleztem is, Noémi szólt, hogy igazán ráérek vele, de azért már gondosan elhelyeztem az asztalkán. Mivel elszámolásban is másra számítottam, de pozitívan csalódtam, ezért hagytam az eredetileg tervezett pár szállal többet, amit abszolút nem bántam meg.
 • Összkép:

  Számomra tökéletes volt Noémi személyisége, társasága és szolgáltatása is. Szívesen járnék hozzá rendszeresen, de nekem még csavarognom kell. Mondjuk szerintem legközelebb nem megyek messzire, mert nagyon szeretném meglátogatni a "szomszéd" lányt is, és nagyon csábít a lehetőség, hogy utána összetegyék a négy kezüket. :)
Happy Massage