• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonnal és levelezéssel is kommunikáltunk egymással, míg végül sikerült összehozni egy randit. Nehéz időpontot találnom, mert igazából csak a délelőtt jó nekem. Nem egy csicsergő hangú lány van a drót túlsó végén, de nagyon kedves és informatív.
  • Megközelítés:

    Személygépkocsival mentem, majd egy közeli mellékutcában parkoltam. Ezen a környéken ingyenes a parkolás nem kell bajlódni az automatával.:) Forgalmas főút van a közelben, mindenféle tömegközlekedési eszközzel el lehet jutni a cím közelébe.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű társasház, szép lakása. Talán két rendelő van a lakásban és az egyiket mi használtuk. A szobában szobainas, kisszék, kisasztal, polcos szekrény és ágy található, valamint tükör a falon. A fürdő, káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt, bőséges tusfürdő választékkal száraz tiszta kilépővel és friss törülközővel.. Fogkefe, szájvíz pohárkával. Rend és tisztaság jellemzi a lakást.
  • Lány külseje:

    Az oldalon levő képek őt ábrázolják. Kicsi, formás csajszi, kemény és kerek popsival, nagyobbacska cicikkel és pátyolgatástól meredező bimbókkal. A fotóihoz képest egy-két kilót bespájzolt a hasára és a derekára a karácsonyi lakomák alkalmával, de ez egyáltalán nem feltűnő. (ha nem mondja fel sem tűnik) A pofija amit elrejt a kíváncsiskodó szemek elöl, kimondottan szép, szabályos. Nekem tetszett. Kiengedett vastag szálú haja kiemeli bájos arcát. Néhány tetkó is fellelhető különböző testrészein.
  • Action:

    Kinyílt az automata ajtó és mögötte egy bájos ajtómozgató bió motor Cintia személyében. Valami piros csipkés melltartóval összeszerelt bugyiban és fekete magas sarkúval a lábán próbált kisebbrendűségi érzést kelteni bennem, de így is magasabb voltam egy picit.:)
    Cipő előszobában, a többi gönc a szobainasra lett bízva és tiszta törölközővel a kezemben elindultam lemosni az út porát.
    A szobában várt rám vendéglátóm és máris magamhoz ölelve puszilgatni, simogatni és cirógatni kezdtem formás alakját. Próbáltam feltérképezni és megtalálni érzékeny pontjait, hogy azokat ingerelve fokozzam benne a vágyat. Ez a folyamat állva történt, mert így könnyebb volt körbejárni és hozzáférni minden porcikájához.
    Így a mustra és barangolás közepette váltam meg a melltartótól, ami a szerkezetéből adódóan magával ragadta a bugyit is és feltárult előttem az is, ami eddig takarva volt. Puszik áradata beborította felső teste nagy részét, majd a cicikkel egy kicsit többet törődve mélyen beszívtam a bimbóit.
    Négykézlábra állítottam az ágyon, hogy mögé kerülve szemügyre vegyem, mit rejteget a combjai tövénél és megállapítottam, hogy húsos nagyajkak szolgálnak búvóhelyként a kisajkainak és csiklójának. Gondoltam, hogyha hanyatt fekszik, akkor jobban kitárulkozik és kezelésbe, majd nyelvelésbe részesítem ágyékának kincsét.
    Időközben érzéki csókocskák (kevés nyelvvel) csattantak el és egyre lejjebb haladva megérkeztem az érzékek kapujához és lágyan, majd kissé erősebben nyelvvel kényeztettem a peckesedő csiklót. Igyekeztem felpiszkálni a libidóját és némi hangot is adott neki de nem értem el komolyabb eredményt vele, pedig egyik ujjamat is segítségül hívtam.
    Már felénél jártunk a rendelkezésre álló időkeretnek, amikor Cintia tanácsolta, hogy Ő is szeretne kényeztetni. Hanyatt dőltem az ágyon és átengedtem a terepet és kígyót, hogy bűverejével támadásra kész állapotura dédelgesse. Cirógat, simogat, puszilgat és lassan elérkezik a családi ékszerhez, amit ,miután a környékével is foglakozott finoman az ajkai közé vegye. Érzéki lágy franciába kezd és elég hamar ráveszi a kígyót, hogy mereven ágaskodjon.
    Felhúzom egy-egy csókra és érzelgős ölelésre majd, hagyom , hogy újra belekapaszkodjon a cerkába és ütemesen bólogasson rajta. Ha nem szólok rá ,majdnem kivégez és még meg sem éreztem puncija ölelését. Kértem, hogy már szeretném érezni, ahogy magába fogad, ezért beöltöztetett és lassan rá ereszkedett a répára. Éreztem, ahogy egyre beljebb hatolok és elmerülök benne. Így lovaglóban, majd felülve az ölemben mozgott rajtam Cintia..
    Elég kényelmetlen póz, ezért hanyatt döntöttem és missziben folytattuk a kamatyolást. Egyre hangosabban sóhajtozott, nyögött alattam, de ez inkább színészi képességeire hagyott rálátást mintsem valós élmények megélésének bizonyítéka lenne. Végül is mindegy, mert rám ösztönzőleg hatott és elindultam a végjáték felé. Egy pillanatra megálltam és átfutott a gondolat az agyamon, hogy visszatartom a robbanást, de akkor megint kielégítetlenül távoznék, mint sokszor máskor ezért elengedtem magam és hagytam, hogy az egysejtű hadsereg kivonuljon a csatatérre.
    Miután lenyugodtam és kiszálltam Cintia ölelő puncijából, óvatosan levette a gumit rólam és adott papírtörlőt a tisztogatáshoz. Maradék időben beszélgettünk egy keveset, majd elmentem zuhanyozni.
    Felöltöztem, elhelyeztem az ajándékot a kisasztalra, felvettem az előszobában hagyott cipőmet és egy puszi kíséretében eljöttem.
  • Elszámolás:

    Az egy órás ajándék a régi átlagtól egy pár szállal több, amit utólag helyeztem el a kisasztalon.
  • Összkép:

    Cintia egy szép arcú, kedves, barátságos, kis nő, aki szereti az összebújós együttléteket, igaz nekem nem jött át 100 %- ban ez az érzés, de valószínű, hogy az én hibám. Ennek ellenére csak ajánlani tudom.
Happy Massage