• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Macifül :) Már az egyeztetésből tudtam, hogy ki vagy :)
    Az első időpontomat kaptad meg aznapra :)
    Nagyon örülök, hogy jól érezted magad velem :)
    Köszönöm a csodás beszámolót. Fura, mert ilyenkor újra élem az együttlétet :)
    Remélem találkozunk még!

    Homlokpuszi
    Wanda

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment az egyeztetés telefonon keresztül, én lettem a mázlista aki elvitte a mai utolsó 1 órácskáját.
  • Megközelítés:

    Belváros szívében, mindenhez közel fogad. Autóval előfordulhat, hogy nem lesz azonnal hely, de egy kis kitartás és rutin megoldja ezt.
  • Helyszín:

    A ház külseje átlagos, budapesti bérlakás, de ami odabent fogad, nem hagy okot panaszra. Hatalmas szoba, közepén a tatamival, a szobából nyíló (trükkös) zuhanyzóval. Nagyon hangulatos és maximálisan diszkrét az egész.
  • Lány külseje:

    Wanda egyszerűen gyönyörű. Órákig tudnám ecsetelni, hogy mi tetszett rajta és miért! Kedves, csinos arc huncut mosollyal, formás test, izmos lábak, és hát igen... a mellei felejthetetlenek :)
    Egy kis cipzáros "masszőz" köppenyben fogadott, ami épp annyit takar, ami felkelti az érkező kíváncsiságát.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos csak 1 órája volt ma rám, így nagyjából fél óra masszász és fél óra kényesztetés fért a programba. Pontosan fogalmam sincs, hiszen az első 3-5 perc után teljességgel elvesztettem az időérzékemet.

    A masszázs rendkívűl kellemes, lazító és amit kiemelnék, hogy kifejezetten professzionális. Wanda nem iskolában tanulta ezt a művészetet, de azt kell, hogy mondjam, tökéletesen elsajátíttotta azt. Nem volt semmi helyezkedés, ügyetlenkedés vagy bármi ami kizökkenthetné a vendéget. Minden mozdulatnak oka volt, minden érítés csak tovább sodort az élményben.
    Eddigi masszázzsal kapcsolatos tapasztalataim alapján, azthiszem a jó masszázs ismertetőjele az, hogy amikor hazaindulok, olyan szintű nyugalom és fáradtság tör rám, hogy azonnal innom kell egy kávét.
    A Wandával való találkozás után ez maximálisan megvolt. Eléggé stresszesen, a saját problémáimon befeszülve érkeztem és megkönnyebbülve, békés nyugalomban távoztam.
  • Levezetés:

    Nekem már a masszázs is a kényeztetés kategóriába esett :)
    Na de akkor külön elemezve ezt a részt is, itt is van pár pozitívum amit kiemelnék!
    Már a masszázs közben is, abszolút tudatosan építi fel a program második részére a hangulatot. Néha egy meglepetés puszit kapsz, máskor egy kis érintést az érzékenyebb helyeken.
    Elérve a program ezen szakaszát, még hozzá tenném, hogy öröm nézni az arcát is miközben engem kényeztet. Látszik rajta, hogy átszellemül és azokban a pillanatokban csak Ti vagytok. Amikor meg-meg rándulsz a gyönyörtöl, mosoly jelenik meg az arcán.
    Nem kapkod, nem siet, Te a kezei közt vagy most és, hogy mikor jutsz a csúcsra csak rajta múlik :)
  • Elszámolás:

    A telefonos egyeztetés alatt, bár én nem kérdeztem meg, Ő magától elmondta, hogyan alakul az adott program. Már a telefonban sem sokaltam, távozás után pedig már biztosan tudtam, hogy ezért az élményért főleg nem sok.
  • Összkép:

    Wanda egy csodálatos lány. Nem csak a külseje, de a közvetlen stílusa és a hozzállásbeli profizmusa is tetszett. Vigyázzon rá mindenki! Én pedig szinte biztosra veszem, hogy még meglátogatom! :)

    Józsi
Happy Massage