• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Kedves CsarlzBronzon,

    köszönöm, hogy FELEJTHETETLEN élményt nyújthattam számodra, a borocska finom volt, köszi ;) Sok szeretettel várlak a jövőben máskor is.

    Homlokpuszi, Wanda

  • Egyeztetés:

    Semmi gond nem volt, felhívtam telefonon, gyorsan felvette. Kérdeztem vállal-e 3 órát, de mivel nem voltam még nála, óvatos volt és másfél órában egyeztünk meg. Nagyon kedves volt a telefonban egyébként, nem volt kétségem, hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    Az épület a belváros egy jól elérhető helyén van a Bajcsin, nagyon könnyű megtalálni. Metrótól 2 percre saccolnám, bár en taxival mentem. A parkolás napközben szerintem kicsit problemás lehet, este, hétvégén gondolom könyebb. A lakást az épületben nehéz eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Régebbi, felsőbb kategóriás pesti bérház, kicsit kopott, de inkább patinás. Szerintem sokan laknának szívesen ilyenben. Nekem nagyon szimpatikus volt. A lakás hatalmas, igazi békebeli polgárlakás lehetett régebben, és nagyon szépen fel van újítva. Igényes, tágas, kicsit luxus. A fürdőszoba vadi új, gyönyörű, nagy, tus van benne, nem kád. A kilépő száraz volt, ami jó jel, mert tudom, hogy volt előttem vendég. A szoba, ahol a masszázs történik ugyancsak tágas, parkettás, kellemes. Van benne egy nagyon régi, magas cserápkályha csoda. A masszázs helye egy nagy matrac a földön, tiszta, kényelmes, gyertyákkal szolídan megvilágítva. Ha jól emlékszem, csak pár apró bútor van még, tükör nincs.
  • Lány külseje:

    Wanda gyönyörű lány, ő van a képeken, bár ott inkább elegáns, személyesen pedig inkább természetesen szép. Csalódás kizárt. Állandóan varázslatosan mosolyog, nagyon kedves, kicsit cserfes, csipkelődős, megmondja, amit gondol. Az alakja pompás, nem vékony, inkább telten nőies, az a fajta, akinek 'mindene megvan, és a helyén van'. Szép nagy, formás, természetes mellei vannak, igen nagy bimbócokkal, igen kívánatos a hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs kellemes, inkább gyengéd, simogatós, érzéki. Nagyon kellemes Wanda érintése. Nem tudom tud-e profi 'szakmasszázst' nyújtani, én nem azt kerestem nála.
    Az igazat megvallva nem is a masszázsra figyeltem, kellemesen elcsevegtünk, gyorsan elmúlt a program 'első fele'. Főleg őt figyeltem, a mosolyát, csodás, igéző kék őzike szemeit. Röstellem, de még az sem ugrik be, olajat használt-e, vagy krémet. Annyi azért igen, hogy az utófürdéssel nem volt gondom. Ügyesen ráhangolja a polgárt a második részre.
  • Levezetés:

    Na ezzel meglepett! Nem vagyok tapasztalatlan a témában, de az a gyakorlat, amivel hozzálát testem érzékenyebb tájának felébresztéséhez egészen megdöbbentett. Mikor a megfordulás részhez értünk, teljesen felvillanyozódott a csaj. Nekem sokat ad, ha látom a partnerem szemében, hogy tetszik neki, ami történik, de így még nem nézett soha senki a kispajtásra. Komolyan. Az a már már perverz odaadás, amivel elkezd gyengéden, szép lassan cirógatni, egyet, kettőt, hármat, és én már teljes készültségben várom, hogy most mi jön ... durva. Elmondása szerint imádja, és én elhiszem neki.
    Itt emlékszem az olajra, és még csak annyit, hogy fenomenális volt, ami következett, de erről nem írnék részletesen. Húúúúúúúha! :-)
    Még egy jó pont, hogy fontos neki a visszajelzés, tessék élni vele!
    Már csak azért is, mert az a 'pervije', ha látja, hogy jó, amit csinál, és nagyon boldog (és kedves :-) lesz tőle.

    Sajnos a szabályait korrekten betartja, és nem sikerült lekérlelnem róla az egyetlen pici fennmaradt ruhadarabot, de hát ezt ugye előre tudni lehet.

    Csodás másfél óra volt, köszönöm Neked Wandácska, felejthetetlen vagy!
    Ahogy mondtam, légy szíves forgass oktatófilmet 'Hogyan tudjuk totál kikészíteni a férfiakat pár ügyes kézmozdulattal.' címmel, és oszd meg sok mindenkivel, hogy minél több háziasszony megnézze. Sokkal boldogabb lenne a világ. :-)
    Remélem a bor finom volt, és lesz majd alkalom, hogy együtt igyuk meg.
  • Elszámolás:

    Kicsit magasabb, mint az átlag, megbeszéltük előre, nem esett róla több szó.
    Teljesen érthető, hogy az igényesebb férfiak a célközönség.
  • Összkép:

    Nagyon jó döntés volt vele eltölteni ezt a kicsi időt, remélem legközelebb már visszatérő vendégként tovább maradhatok.
Happy Massage