• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elragadott engem is a Wanda láz, ami ment a csevegőbe meg beszámolóba is. Kíváncsivá tett hogy akkor most mit lehet meg mit nem,meg ez a szimpátia dolog amit írt Wanda .Arcra bejött képek alapján,írták hogy csodásak a mellei .Hát istenem egyszer élünk ….. próbáljuk meg. Szombaton hívtam, egyből felvette hétfőre 9:00 kértem időpontot. Kérdeztem ezt a szimpátia dolgot .Mondta mennyi szál virágot vigyek a megfelelő együttlétért,hát-hát itt aztán csodálkoztam picit. Gondolkodtam, de a farkammal nem az agyammal és 90 perces opciót választottam. Vasárnap motoszkált bennem valami hogy mégse kellene mennem, vagy ha igen akkor 60 percre. Mert ez így kicsit zsákbamacska, jobb lenne inkább tutibbra menni. Átgondoltam, hogy akkor inkább megyek sexpartnerhez, ha már a nagyvárosba járok. Kiválasztottam Z…-t ,felhívtam egyeztettem időpontot,utána lemondtam a Wanda randit ,mondtam hogy közbe jött valami és mégse tudok menni,nagyon kedves és megértő volt mondta hogy akkor majd máskor megyek.
    De Z..-nél én szoptam ,nem fogadott. Ezt a történetet is leírtam a megfelelő helyre ,olvassátok el ha gondoljátok.
    Akkor most mi legyen.Valamit (valakit ) ki kellett találnom telefon elő ,és láttam hogy Wanda tett fel magáról új képet és megint a farkam vezérelt. Hívtam felvette elmondtam hogy mégiscsak mennék hozzá ,mikor tudna fogadni leghamarabb ?11:30 lett belőle,90percet kértem.
  • Megközelítés:

    Elindultam a 2 kerületből mentem gyalog trolival ismét gyalog .Meg is áztam az esőbe egy kicsit. Szerintem könnyen megközelíthető.Mivel nőnap közeledett vittem alapból bonbont ,még útközbe vettem még virágot is, mert tényleg nagyon rugalmas és kedves volt hogy elvállalt (akkor pont otthonvolt amikor telefonáltam neki .és hamar gyorsan megoldotta hogy 11:30 ott legyen),meg hát szimpatikussá kedvessé akartam válni a szemében :)
  • Helyszín:

    Elit hely ,környezet, diplomata autók a környékbe.Hívtam beszéltünk merre hogyan,kicsit még vártam ahogy kérte, majd be.Luxus a köbön a lakás(fullos).Nagyon igényesen harmonikusan berendezett,modern,érződik a masszázs hangulat a kiegészítőkön is. Fürdő tökéletes ,habár kicsit kicsi be is vertem a lábam a mosdóba mikor kijöttem a zuhany alól,igaz nem vagyok egy kis ember.Tusfürdő paletta széles. Szájvíz nincs ,lehet azért is mert a lányok itt nem csőröznek .Masszázs szobába tataminon voltunk.Ruháim széken landoltak .Van tükör a falon.Telefonról ment a zene.
  • Lány külseje:

    Bugyiba és trikóba fogadott.Ahogy látszódik a képeken Wanda több arcát mutatja be nekünk.Engem talán smink nélkül fogadott .Képek tükrözik a valóságot, szép a lány. Paraméterei megegyeznek a hirdetésben szereplő adatokkal.Arc ott a képken.A mellei tényleg nagyok szépek,de azért itt kicsit a kollégák túloztak.Látszik rajta hogy eredeti cicik ,fogásra jók ,szépek,de inkább körte alakú, nem az feszes tömött tini mell. Jók a cickók,de mást vártam ahogy azt a többiek beharangozták. Ami nem látszik az a popsi.Jó szép popsija van élvezet volt markolászni.Kértem hogy pucsicson áááááúúúú. Múltkor már belefutottam ebbe a piros napokba ,hogy telefonon nem kérdeztem. Most se kérdeztem rá,gondoltam úgyis szimpátián múlik itt sok minden (lehet el se jutok addig). Természetesen Mikulás bácsi jelen volt,bugyi maradt :( Lapos has,finom bőr ,érzéki illat ,ezeket érzékeltem Wandán.
  • Erotikus masszázs:

    Be a lakásba puszi,nőnapi ajándék átadása majd rendeztük a másikat is .Kaptam vizet .El a fürdőbe.Vissza a szobába. Elmeséltem őszintén neki hogy mi volt ,és miért mondtam le a randit az elején ,és most meg miért is vagyok itt.Majd kértem forduljon meg és nekiláttam a vetkőztetésnek hátulról. Puszilgattam a hátát ,nyakát .Levettem a trikóját markolásztam a melleit. Vettem volna le bugyit ,ekkor kiderült hogy megvan neki :(
    Lefeküdtem jött a masszázs ,meglocsolt olajjal.Kezes masszázsnak sok hatása nem volt,még van mit tanulnia.Viszont a csúszkát jobban élveztem .Azokkal a keblekkel ahogy siklott a hátamon nagyon kellemes volt.Közbe a fülemet harapdálta nyalogatta ,az nagyon erotikus volt. Elmondta közbe hogy nagyjából mire mennyi idő van,hogy 50-kor mehetek zuhanyozni. Kitért arra dologra hogy olvastam-e amit csevegőbe írt lehetőségekről,de nem kérdeztem rá konkrétan hogy akkor most én szimpi is vagyok. Szaxofonos zene szólt ,ment a masszázshoz ,megvolt a lazító hatása.Benem volt ,hogy akkor most vajon lesz szaxi vagy nem,és a zene révén kérdeztem hogy lesz jobb is ?válasza igen .Kérdeztem hogy a másik dolog is jobb lesz ? mondta igen.
    Igen ám de az első menet az kezes,a második meg szájjal is mehetett.Nem kérdeztem rá hogy miért nem lehetne az elsőt is szájjal. Wanda egyáltalán nem szégyenlős ,határozott ,laza,vidám csaj. Lehet irányítani ,kérni,kérdezte is hogy hogyan csinálja ,de éreztem az együttlét alatt hogy ő a (nagyobb vad ), ő diktál ,ha valami nem tetszik nem csinálja. Olyat is mondott hogy kidobat "na jó csak vicceltem,vagy nem " hangzott el a szájából.Rácsaptam a popsijára (nem nagyot). Mondta hogy nem szereti ,ezért harap ,de ez most jól esett neki, éreztem hogy azért nem kéne…. szóval csak óvatosan mit mondasz teszel,vagy csak én ijedtem meg tőle ? :) Csúszkált rajtam szemből is ahogy kértem , ciciket faltam.Kommunikációba inkább csak válaszolt nemigazán tett fel kérdést felém,de azért jót társalogtunk.Kézi levezetés jött ,verte ,másikkal golyókat masszírozta.Majd bumm végem. Irány zuhany ,vissza .Megint hasalok masszíroz ,most a lábakat is .Be is vetette a körmét és finoman karmolászott is,jól esett ,libabőrös lettem.Kértem hogy most ő hasaljon ,én gyúrtam ,szólt hogy finomabban csináljam. Hátára fordítottam,csókolgattam a testét lementem a combokhoz de mondta hogy ne,pedig csak a combokat puszilgattam a puncija körül. Legközelebb akkor jövök ha nincs Mikulás akkor van punci is említette. Csere és jött a franciás végszó. Ment a kéz száj ,kellemes volt .Kértem hogy csinálja kéz nélkül is ,csinálta is. Mélyebben is próbálkozott ,de nem igazán jött össze . Nyaklánca közbe közbe bezavarta mert belelógott az arcába,amin talán a keresztneve kezdőbetűje volt. Csókolózás abszolult nincs nála. A gyerekeim szájba,hajra nem mehetnek ezt nyomatékosabban is említettet. Hátára fektettem és a hasára, mellére élveztem.Nem sürgetett pedig 50 után mentem zuhanyozni. Tisztálkodás után öltözés és búcsúzás .
  • Levezetés:

    Masszázsba olvashatod.Bocsi urak ,de így egyszerűbb.Így is elment az időm mire összeszedtem a gondolataim és leírtam.
  • Elszámolás:

    Itt inkább nem pontozok.
    Azért bevallom őszintén,szerintem „nagyobb a füstje mint a lángja” .Az a nagy felhajtás ami van csevegőbe nála .Rózsák száma ,nála az átlagnál jóval jelentősebb ,és ha a szimpátia dolog nem jön össze akkor meg otthagysz egy jókora csokrot ,és csak elvernek ……..Elején rendeztük amit kellet,nekiállt …… írni mint a boltos nénik,de mondtam neki hagyja felesleges ,de ez így működik említette ,persze ott is hagytam nem vittem haza szuvenirnak :)
  • Összkép:

    Hát-hát igen .Ismerve magam előbb utóbb ,kíváncsiságból úgyis meglátogattam volna .De talán 1 órára kellett volna mennem .SAJÁT véleményem szerint „jó” volt az együttlét,de az elszámolás …az túl van becsülve.Ez is megtörtént ,élmény lett ,de legközelebb megpróbálok aggyal is gondolkodni és nem szórom el ennyire a virágaim. Szimpátia dolog az ő szemszögéből nézve jó húzás ,mert tud mire hagyatkozni, (aki, ami) nem tetszik neki nyugodtan mondhatja hogy-- nem.Így aztán sok minden alól kibújhat ,nincsenek kötelezettségei. Aki elment hozzá az írja meg a véleményét,de csak őszintén !Szívesen olvasnám a ti véleményeteket,érzéseiteket Wandával kapcsolatban.

    Éljenek a csajok,boldog nőnapot :)
    Köszönöm Wanda Puszi : *
Happy Massage