• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez hosszú lesz:

    Eddig mindig ellenálltam hogy menjek, az ösztönöm is azt súgta az előző beszije inkább kiváltság velem nem lesz ilyen, majd alig fog vállalni valamit meg egyszer már hívtam, akkor az elszámolás ledöbbentett, igaz egy kolléga aznap meg is írta nekem mi a szitu.

    Ma ránéztem az adatlapjára, ez volt kiírva: "MA IS ISTENNŐ-MASSZÁZS!!! GYÖNYÖRŰSÉGES BOMBÁZÓ VÁR EGY FELEJTHETETLEN MASSZÁZSRA! LEHET, HOGY TELEFONON OLYAT IS TUDOK MONDANI AMI NEM SZEREPEL AZ ADATLAPOMON? :)"

    Újra felhívtam, mit mondhat telefonon, azt mondta SZÁJJAL IS. :) Beszéltünk még az előző beszijéről, kiderült nem csak nem nyeli le, szájba se mehet, se arcra már el akart búcsúzni mondván sajnálja hogy nem tudott olyat mondani ami engem érdekel, mikor mondtam még azért beszéljünk, eddig volt 1 perc még beszéltünk 5 percet, újra rákérdeztem az elszámra, nem változott, azt nem mondtam hogy 1 hónapja már érdeklődtem. A másfél órája tűnt jónak a terveimhez.

    Ügyesen megkérdeztem hogy másfélben kettő is szokott lenni, erre ő jártam már ilyen helyen? Mondtam igen van ahol több is van, na erre meglepődve mondta hogy tőle ilyet nem kértek még. Kiváncsi lenne rám és engedné a többet mert ezt megnézné. Ezért szeretek beszélgetni hosszabban mert elengedte magát és éreztem hogy ezt most tök őszintén így is gondolja. Kihallottam a hangjából.

    Még helyet és időpontot kerestünk, először 4 órát gondoltam, de már megelőztek, kértem akkor az utolsó had legyek, itt szerencsére volt hely.

    Többször kellett hívnom, amikor ki volt írva most elérhető hívható akkor nem sikerült, de ő megcsörgetett és utána hívtam fel úgy hogy elértem.

    Délután 4 fele megcsörgetett, újra hívtam reméltem nem mondja le, nem is csak megkérdezte hogy ugye megyek akkor persze nyugtattam meg. 19.30-21:00ig.

    A hangja kedves és udvarias is egyben.
  • Megközelítés:

    BKV, de most dolgom volt egy külső kerületben, így onnan mentem, a lényeg a Belvárosból már kisföldalatti, el a Hősök teréig, majd onnan a megadott címre, flottul ment minden ott vagyok 20 perccel hamarabb, séta, be egy kisboltba, nézelődés majd időben a címnél vagyok, hívom egyből felveszi, mondja kapukódot, majd bent vagyok.
    Elirányít a másik épületrészbe, ott vagyok. Liftet javasol, én mondom lépcsőzök, elmondja az emeletet és az ajtót. Mindkettő a szerencseszámom.

    Biztos járt már úgy mindenki hogy menet közben eltévedt az utcán lányhoz menet, na nekem sikerült épületen belül ezt megcsínálni, már ott voltam és mégse, először a megadott emeleten nem találtam olyan ajtószámot, volt félemelet is, egyel lentebb találtam, becsöngetek várok egy szép lányt, szakállas manus hát nem szeretném a megdöbbent arcomat látni, kóvályogtam tovább mint a mérgezett egér másik épülettömbbe is átjutottam, tisztázó hívás menjek mégis lifttel na oké, mondja melyik gomb. Jaaa!!!!!!!! Én nem ezt az emeletet értettem.

    Azóta rájöttem a félemeletek miatt próbált segíteni gondolom én és duplát mondott lépcsőzésben, én meg dupla emeletnek vettem.

    A lényeg:

    Eltévedtem és késtem vagy 10-12 percet. Nem vagyok magamra büszke.
  • Helyszín:

    Na ez luxus a köbön nem is a négyzeten, erre nem lehet panasza majd senkinek. Az előszobában cipő levétele, onnan bejjebb még egy előszoba vagy az előző folytatása, több helyiség nagyon nagy lakás, szerintem ez direkt erre lett tervezve, pedig egy ponton túl már nem mentem de el tudtam képzelni amarra is lehetnek még szobák. Én Wandát követtem, beinvitált a tetthelyre.

    A tetthelyen volt szerintem tatami nagyon széles, szerintem 6 kezes masszázsra lett beállítva volt egy szék ahová minden ruhámat le tudtam pakolni és a tatami oldalánál egy nagy tükör. A fürdőszobában wc és kád, elhúzható zuhanyfüggöny és 8 db tusfürdő, érdekes módon mind a 8 baba volt, de különbözőek. Szájvizet nem láttam, de nem is terveztem csókolózást.
  • Lány külseje:

    A szakállas férfi után minőségi csere az újabb ajtónyitás. De még micsoda minőség, erre nem voltam felkészülve annyira jó nő!!! Megérkeztem a Mennyországba. A fotósát meg dobja ki hacsak nem az volt a szándéka hogy ne legyen teljesen felismerhető, mert ő van a képen, a hasán a köldökdísz is bizonyítja meg valamennyire felismerhető, de a képeken nem olyan szép, talán a smink, nem tudom, de élőben tátva maradt a szám majdnem. Kiírta ide hogy új bombázó, a képek alapján nem vettem komolyan, na de élőben tényleg az!!! És nem csak az arca szépsége miatt, gyakorlatilag az a fiatal test egy remekmű, álomszép mellekkel, sokkal naagyobbnak hatnak mint a kiírt 85 cm és már mondtam is hogy lehet szilikon, mondta eredetiek. Ő is ikrekként gondolhat a cicikre mert mikor dicsértem azt mondja köszönik. A puncija világbajnok, nagyon kívánatos, szívesen nyalná az ember. A haja olyan hosszú mint a képeken. Arra emlékszem hogy bugyi rajta volt mikor fogadott. Az később került le. Meg mertem volna esküdni hogy magyar a dunántulról, hibátlanul beszél magyarul, mégis egy külföldi szomszéd országot említ, semmilyen olyan vonást nem látok benne. Mikor megemlítem már voltam olyan lánnyal élénken érdeklődik, tippje is van de nem ő lesz az (szerintem).
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után gyorsan az órámat a karomra csatoltam, neki is volt egy mobilteló a közelében, szerintem időrápillantási célzattal mert másért nem lehetett, nem szólalt meg, Wanda csak velem foglalkozott. Kérdezte kérek-e valamit inni, ezt többször is megkérdezte a tali alatt, ő talán kétszer ivott is ásványvizet.
    Késésem miatt úgy éreztem fel kell kicsit gyorsítanom az eseményeket, s ez végzetes döntésnek bizonyult, mert megijedtem hogy hogy fogunk beleférni több élvezéssel is az időbe.
    Így valahogy elfelejtettem hogy én masszírozzam őt, hogy így hangoljam magamra, máskor a bugyit én kértem hogy maradjon, most pedig végre valaki aki magán hagyta legszívesebben azonnal letéptem volna róla annyira tetszett a lány teste, de ezt megvártam míg ő veszi le, és azt is hagytam hogy masszírozzon, bár hamar az olajos masszázsra tért és az olaj ürügyén levette a bugyit nehogy olajos legyen, mégis megsietettem, emlékeztem telefonon száj elhangzott így szerettem volna ha rátérünk erre, hiba volt 1 hónapja sincs még ebben hangolnom kellett volna odafigyelnem rá, sikeresen elértem hogy kijelentette: nincs szájjal francia és a kölcsönösség sincs nem lehet ezeket.
    Általában ritkán nyalok puncit, na az övé világbajnok, szívesen megtettem volna erre pont most nem lehetett. Beszélgessünk mi történt, azt mondja nem ő vette fel és nem ő mondta telóba a szájat, ő akkor hívott amikor délután újra megcsörgetett, akkor beszéltem vele. Nem akartam leállni vele erről beszélni mert értelmetlen így nem sok idő ment el ezzel, már szinte eltökéltem hogy masszírozás lesz végig, ő masszíroz én meg nézem a gyönyörű testét.
    Semmi kétség ezt hogy ez lesz sikeresen bevizionáltam magamnak és tényleg minden úgy történt amitől tartottam.
  • Levezetés:

    Azért mégsem úgy alakult hál istennek a történet hogy csak masszír legyen, bár a szimpátiát sikeresen elbuktam, azért valamit mégis csak állt az élveztetésből Wanda. Méghozzá kézi levezetést kaptam, méghozzá ötször. Az olajos kezeivel masszírozott, szerencsére a legjobb helyen én még megkértem hogy ez alá a pont alá ne menjen, azért megmutatta mások erre-arra is szeretik, nekem kisebb felület is elég. :) A kezdeti Mennyből a pokolba esést követően újra jó lett minden, nem vesztünk össze, kedves maradt mindvégig, oldódott ő is talán. Az adatlapja vállalását maximálisan és még azon is túl megkaptam. Kár volt ez a telefonos ígérgetés, nagyon beleéltem magam, de ügyesen tompította a csalódottságom. Volt egy kis személyes varázsa is Wandának, én se tudtam megsértődni, valahol tényleg tudtam hogy ez lesz, beletörődtem és elkezdtem élvezni azt ami van.

    Egy gyönyörű fiatal lány meztelenül előttem és kézzel kielégít, közben olyan poziciókat vett fel amilyent kértem tőle, neki is kényelmes volt, nekem meg fantasztikus látvány ahogy lábait szétterpesztette előttem és úgy kézizett. A technikát én kértem hogy erősebben, a negyediktől kértem hogy két kézzel egyszerre csinálja.

    Biztos én rontottam el az elején a siettetéssel mert akkor még az elején viccelődve azzal kezdte hogy szóval te vagy az a nagyszájú? Amikor befeszült olyat is mondott hogy 50-nél kell elmenni zuhanyozni, ez szerencsére a végén már enyhült és eljött velem közös zuhanyozni, teljesen tompítva a kezdeti csalódottságomat, még a farkamat is újra megérintette hogy megmossa, viccből mondtam hogy egy 6. de én se gondoltam komolyan csak vicceltem. A végén nagyon udvariasan megkínált 0,5 liter vagy 0,33 nem tom cappyvel, én el akartam húzni mert időm lejárt fürdés után volt kb 21:01 de mondta ott is megihatom, szegény ***nője tök türelmetlen volt, azért gyorsan megittam. Szóval részéről no TP. Ja a ***nőt nem láttam csak minimálisan egy függöny mögött a másik szobában volt.

    Kedves lány Wanda akár kitűnik az írásomból akár nem csakis JÓ címkét érdemel.

    Mivel nincs csók megkérdeztem nyálat átfolyatna-e a számba, mondta tőle távol áll a fétis, de van ilyen barátnője. Viccelődött gyertyaráfolyatással, de mi az nekem. Ilyenekkel nem fűszereztük meg az együttlétet, amit élvezetessé tett a társasága, és a bomba teste valamint a szolgálatkészsége hogy elélveztessen többször is.
  • Elszámolás:

    Az elveimet sutba dobtam, 100 év is kevés hogy eldöntsem jól tettem e elszámolás szempontjából. Nekünk találkoznunk kellett, ez elkerülhetetlen volt, még akkor is ha előre éreztem hogy ez lesz. Előre ***, itt is rákérdeztem a többszörös élvezetre, mondta ez alap lesz. Utána átadtam. Nem kérdeztem rá a szájjal dologra itt már úgy emlékszem. Ő ****, ilyet se láttam még soha az életben. Ő az első ebben. :) Ilyet még soha nem kaptam. Másfél óra a ****. A virágoskertemet jól letapostam, lehet ebben a hónapban ez az egy beszim lesz. Vagy kettő.
  • Összkép:

    Jó lesz mert mégis élmény volt a társaságában lenni, nem volt flegma, nem volt bunkó nem volt ellenszenves, végig udvarias maradt és kedves. Na meg nagyon szép is volt. De az is biztos hogy ha most a száját is bevetette volna ahogy telefonban is beszéltük most nem sima jó lenne hanem felejthetetlen a címke, el tudta volna érni hogy egy címkét elvegyek az elveim ellenére mástól. És a beszim is százszor jobb és olvashatóbb lett volna és tuti egy napig most azt olvasnátok mert annyit tudtam volna írni. :)
    Annyi előnye is volt a talinknak hogy két kedvencemet is sikerült kitennem, akik ugyanitt rendelnek és beleírták az adatlapjukba ugyanezt a fogást hogy telefonon többet is mond mint ami az adatlapon van.
    Wanda emlékezetes marad, és nem azért mert kielégített kézzel 5ször, nem is azért mert sok mindent nem lehetett nála, egyszerűen nagyon jó társaság tudott lenni a történtek ellenére és nagyon jó látvány. Egy optikai csoda, tényleg szép.

    Az én beszim meg ne vegye senki kedvét, biztos mással lehet több is és én nem tudtam magamra hangolni őt az elején. Ha az elszám nem ott lenne ahol visszalátogatnám és újra próbálnám ezúttal máshogy mert nem hajtana se az idő még egyszer meg az se hogy többet akarjak most már lenyugodtam és beérném kettővel is vele.
    Remélem nem felejtel el és az én beszimről nem fogod azt mondani telefonon hogy nem történt meg. Szuper csajszi vagy remélem más körülmények közt még találkozunk!
Happy Massage