• KITTI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az adatlapon megadott számon. Ő vette fel, elsőre, gyorsan és simán ment minden. Kellemes hangja van, nem kelletlen, nem színészkedős.
  • Megközelítés:

    A GPS nem találta a házszámot, de a helyszínen könnyű megtalálni. Új építésű, nagy ház, szerencsére egyértelmű a számozás. A bejárat előtt láttam pár üres parkolóhelyet (hétköznap volt), és mivel a házban lakóknak ott a mélygarázs, más meg nem nagyon van a közvetlen környéken, valószinűleg máskor is lesz hely.
  • Helyszín:

    A ház maga ritka személytelen, mint az összes többi lakóparkos szörnyeteg, a hosszú folyosó is nyomasztó, a kapcsolókat viszont kék lámpa jelzi és onnantól világosabb a helyzet. A bejutás egyszerű, az ajtó könnyen megtalálható. Odabent a szokásos sejtelmes félhomály. Két fürdőszoba van, egy zuhannyal a másik káddal. Nekem a zuhanyfülkés jutott, jól működött minden, a vízsugá erős és nem kell babrálni a hőmérséklettel. Tusfürdők (lehetnének kicsit többen és márkásabbak is), szájvíz, türcsiszárító, WC, minden szép tiszta.
  • Lány külseje:

    Igen, ő van a képeken. Talán kicsit vékonyabb a valóságban, de ez általában kellemesebb meglepetés mint a fordítottja. Okos, kerek arc, nagyon szép fekete szemekkel. Dús, tiszta illatú, hátközépig érő fekete haj (bár nappali fényben lehet hogy valójában sötétbarna). Egy iráni utamkor láttam ilyen típusú nőket. Tényleg mini, de nem madárcsontú, hanem sportosabb, szép arányú teste van. Feszes cicik, nem túl domborúak, finom málna jellegű bimbókkal. Van rajta pár apró tetkó, de akit zavar annak sem lehet gond, mert nem az a szétvarrt tengerész fajtájú amikkel sajnos egyre többet találkozni. Összességében nagyon csinos lány, makulátlan és bársonyosan selymes bőrrel.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel van egy súlyos vállsérülesem, amin a masszázs nem segít, ez a rész a lábakra korlátozódott. Nem beszéltük meg konkrétan az erősséget stb, de a mozdulataiból lejött hogy sok fogást ismer. Derékon alul nekem most egy kellemes lazító technika jutott. A masszázs rész nagyobbik hányadát a vállam ápolása tette ki, ami gyöngéd, odafigyelő mozdulatokkal történt. Állapotomat tekintve maga a meleg érintés volt a gyógymasszázs. Van kókuszos krém is, rajtam melegítő olajat használt.
  • Levezetés:

    Kapóra jött hogy a sérülesem miatt nem tudok a hasamra feküdni, így a lábak es a vállam után átmenet es "megfordulhatsz" nélkül térhettünk a kényeztetős részre. Ezt mellettem térdelve, formás fenekével felém kezdte, és ekkor került le róla az addig viselt fekete, icipicit izgalmas BDSM motívumokra emlékeztető alsónemű is. Miközben egy erős, szívós franciával kezdte, a kezem felfedezhette alsóteste domborulatait és ekkor csodalkoztam rá a bőre hihetetlen bársonyosságára, teste ápoltsagára. Számomra - ami ugye teljesen szubjektív - ez a szívogatós technika nem annyira jött be, aminek az is az oka lehet, hogy alapjában a kézimunkát preferálom. Végül mindkettőből a legjobbat kaptam, mert jól is esett ahogy a keze a zacsimat és a karimán türelmetlenkedő idegszalakat őrjítette, végül szája melegében mentem el, amit zokszó nélkül befogadott és csak akkor ürítette diszkréten egy nedves kendőbe, amikor már egy csöpp sem maradt bennem.
    Hogy ő is pihenhessen, szerepet cseréltünk. Ő feküdt hanyatt, én melléje térdeltem és kezemmel elkezdtem felfedezni csodás testét. Megkérdeztem, hogyan, milyen érintest szeret, és a kapott utasításokra is tekintettel élvezettel simogattam és tártam ki a kelyhét. Kérdeztem, kér-e orális kényeztetést, de ő is inkább a kézimunkát választotta. Ezt némileg örömmel hallottam, mert így mellette jobban láthattam elernyedő testét, ami a kehelymasszázsra egyre inkább izgalomba jött. Valami elképesztően izgató mozdulattal húzta, tartotta szét a combjait, míg én a bőre finomságától és egyre jobban kinyíló kelyhe érintésétől újra erőre kaptam. Ismeri a testét és tudja mitől jó neki, így nem kellett találgatni, mit meddig hol hogyan csináljak. Sikerült neki is happy end-del befejezni s történetet, amit közben azzal fűszereztünk, hogy közben suttogva arról fantázialgattunk, mi és hogyan történne éppen, ha a kolléganőjével egy négykezesben átvennénk fölötte az uralmat. A friss málnaszemekként meredő bimbók így kaptak egy nagy adag tejszínhabot belőlem, amivel jól megérdemelt levezetésként alaposan bekentem izzadt es olajtól csatakos mellét és hasát.
    Tovabbi hab volt a tortán hogy az intenzív rész előtt és után nagyon jót beszélgettünk a világ nagy kérdéseiről. Kittit nagyon kellemes társasagnak ismertem meg, akivel az ember munka helyett egyszer (majd, valamikor, egy másik életben) az ember egy kávé mellett is szívesen elbeszélgetne.
  • Elszámolás:

    Az adatlapja önmagáért beszél, és annyiban szó szerint baránős fíling hogy ami jön magától jön, és nincs kiábrandító és lelohasztó "ha ezt meg ezt akarod az már extra és ennyi meg annyi, ugye tudod?"-féle ribis rafkósság.
  • Összkép:

    Kicsit tartottam a talitól, mert a képei sokat ígértek és ilyenkor benne van a pakliban a csalódás, de Kitti nemhogy valódi, mind testileg, mind intellektuálisan csodás társ is. Ha a "retusált" képet jelölöm be, az csak a tény miatt hogy kitakarta az apró tetkókat, amelyek azonban nála egyaltalán nem rontanak az összhatáson. Ha a rangom engedné, minimum "felejthetetlen" lenne.
Happy Massage