• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban egyeztettem Barbival, tájékozódtam, és jeleztem közel jövőbeni látogatási szándékom.
    A látogatás napján 12 óra körül hívtam, és azonnal fixálásra került egy közeli időpont.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, II. kerületi csomópont. Van BKV 3 opcióban is, én gyalog mentem. Parkolás nagyon gáz, de a közeli bevásárlóközpont parkolójában biztosan l elehet tenni az autót.
    Amúgy már jártam ebben a szalonban két alkalommal is, így nem volt gond az odatalálás.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház sokadik emelete. Liftel lehet feljutni a megfelelő szintre. Több szobából álló lakás, mi most abban voltunk, ahol egy kétszemélyes masszázs ágy áll rendelkezésre. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, és minden rendelkezésre áll, amire az embernek szüksége lehet. Kétszer friss törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Barbi a képeknek megfelelő fiatal!!! lány. Arccal hirdet, vannak egész alakos képei is, nem érheti az embert csalódás. Szerintem egy tündér. Köntösben fogadott, alatta kérésemnek megfelelő bugyi és melltartó fogadott. Köszönöm.
  • Erotikus masszázs:

    A szobában megbeszéltük a részleteket, mert egy órára mentem. Kaptam egy pohár vizet, és elindultam zuhanyozni. Dolgom végeztével siettem a szobába, ott néhány percet kellett várni csak. Egyszer csak megjelent a kedves vendéglátóm a megbeszélt fehérnemű szettben. Az egész randi az én igényeim szerint alakult, kétszeri élvezési lehetőséget kértem.
    Masszázs nem volt, most ezt az egy órát egy kölcsönös élvezkedéssel szerettem volna eltölteni, melyre Barbi is kapható volt.
  • Levezetés:

    Kicsomagoltam a fehérnemű szettből, és felfeküdtem háttal az ágyra. Ő elém kuporodott, és elkezdte a kényeztetésemet. Először kézzel, de később már az ajkait is bevetette. Volt minden, a zacsi is kényeztetve lett, a korát meghazudtoló technikával hosszasan elnyújtva kényeztetett. Később felálltam, az ágynak dőltem, és elém térdelve szopott a kedves. Az utódok az arcán landoltak.
    Ezután összebújva beszélgettünk kicsit, de a z órára nézve megállapítottam, hogy ideje folytatni a huncutkodást. Feltérképeztem a tini testét, elidőzve a ciciknél és a kislányos puncinál. Hosszasan kényeztettem, melynek megjött az eredménye. Hanghatások, rángások. Ujjazni is lehetett mert szereti. Később mellé feküdve kényeztettem kézzel, és közben ő a farkamat verte. Ténykedésemnek megvolt az eredménye, mert hatalmasat élvezett a Drága…utána hosszasan élvezte az orgazmust, de közben lelkesen verte a farkam, melynek eredménye a cicikre került
  • Elszámolás:

    Utólag rendeztem, megtoldottam kicsit a kétszeri élvezés miatt. Extrák vannak, de nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Ez is egy jó szalon, voltam már többször is, szeretek ide járni. Barbi pedig egy Tündér.
Happy Massage