• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Barbi reagálása

    Óóó, a legelső vendégem írta a legelső beszámolómat…😍
    KÖSZÖNÖM!
    Érezted rajtam, hogy nagyon izgulok, köszönöm a kedvességed és az odafigyelésed, mindent! Remélem minél hamarabb találkozunk újra.

    (Kedves Uraim, akiknek nem tetszik az utolsó mondat! Szerintem nincs leírva sehol, hogy nem lehet leírni hasonlókat, merő jóindulatból…Ne bántsuk egymást, van épp elég rossz dolog a külvilágban.)

    Barbi😍

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Barbit, nagyon hamar felvette a telefont, és le is egyeztettünk gyorsan egy időpontot. Nagyon kedves, érett hangja van, és minden részletről pontosan tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Az esemény színhelye Budán, a II. kerületben, a Mechwart Ligethez közel található. Tömegközlekedéssel nagyon könnyű megközelíteni, rengeteg opció áll rendelkezésre, a parkolás autóval problémás lehet a környéken.
  • Helyszín:

    A helyszín egy külön erre a célra kialakított masszázsszalon, nagyon igényesen berendezve. Elméletileg más lányok is szoktak itt lenni, de én nem találkoztam senkivel, és Barbi is említette, hogy most csak mi vagyunk ketten.
    A lakás állapota kiváló, a masszázsra kialakított szobában egy hatalmas ágy van, rajta függönyökkel. Igényesen meg van csinálva, és elég nagy a hely két embernek is.
    A fürdőszoba modern, jó állapotú, tusfürdő van rengeteg, szájvíz is igénybe vehető, illetve a törölköző is a jobb fajta nedvszívó képességűek közül való.
  • Lány külseje:

    Barbi egy rendkívül vonzó nő. Tetőtől talpig hibátlan a megjelenése.
    Gyönyörű szemei vannak, folymatosan mosolyog, incselkedik vérvörös rúzzsal festett, puha, vastag ajkaival.
    Bőre puha, ápolt, és illatos, nagyon jó érzés hozzáérni.
    Keblei formásak, tenyérbe illőek, feszesek, és csókolnivalóak.
    Feneke varázslatos, imádtam puszilgatni, simogatni.
    Alakja teltkarcsú, ami számomra nagyon vonzó, nem bírtam betelni vele.
    A képei alá az van írva, hogy retusáltak, de szerintem teljesen megegyeznek az élőben tapasztaltakkal, akinek a képek alapján tetszik, annak élőben is biztosan tetszeni fog.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra nem sok időt fordítottunk, helyette inkább az erotikán volt hangsúly.
    Annyi azonban elmondható Barbiról, hogy nagyon figyelmes, és bár még csak az első napja, de vannak nagyon jó fogásai.
    Egyszerre volt érzéki, és erős a masszázs, amit kaptam tőle, nagyon jól csinálja szerintem.
    Nagyon jó érzés volt, ahogy a hátamra helyezkedett, és combjainak melegéségét éreztem magamon.
    A dolgok azonban úgy alakultak, hogy a maszázsról viszonylag rövid idő alatt áttértünk az erotikus vonalra, amit egy percig sem bántam.
  • Levezetés:

    Mivel elég jól egymásra sikerült hangolódnunk már az elején, így viszonylag hamar, közös beleegyezéssel áttértünk a masszázsról a kényeztetésre.
    Ami jelen esetben egy érzéki, egymáshoz bújós, kölcsönös örömszerzésen alapuló hosszú játszadozás volt egymás testével.
    Barbi fiatal kora ellenére nagyon magas szintű erotikus töltöttséggel rendelkezik, a pillanat tört része alatt megfigyeli, érzékeli, értelmezi a partner testéből áradó jeleket, és ezekre a helyzethez leginkább illő módon reagál.
    Nem tartózkodik megnyílni, nem ódzkodik a pillanat átélésétől, nagyon érződik rajta, hogy számára az az izgató, ha izgalomba hozhat.
    Forró csókjaival, lágy öleléseivel, finom precíz mozdulataival, és a megfelelő szemkontaktus segítségével érzéki, buja hangulatot teremt maga körül.
    Ami ritkaság számba megy, hogy semmiféle irányításra, útmutatásra nincs szüksége, hogy tudja, mi a jó nekem, egyszerűen látja, érzi rajtam.
    Barbival olyan érzéki, bújós, szenvedélyes együttlétben volt részem, amivel még a volt barátnőim 90%-val sem, még most is teljesen a hatása alatt vagyok.
  • Elszámolás:

    Barbinak nincsenek extrái, mivel most kezdte ezt a tevékenységet, így nagyban függ a vendégtől, hogy mi az, amit ki tud hozni belőle, de ami az adatlapján fel van tüntetve, az 100%-ig fedi a valóságot.
  • Összkép:

    Barbi egy istennő. Imádnivaló arca van, varázslatos szemei, értelmes, kedves a személyisége, és számomra tökéletes teste.
    Mivel a kémia elég jól működött köztünk, ezért lehetőségem volt megismerni közvetlenebb valójában, és eltölteni vele egy csodás órát.
    Ha tehetném, hazavinném magammal, de persze ez sajnos nem lehetséges :)
    Legszívesebben csak magamnak ajánlanám, minden nap, reggel, délben és este, de sajnos ez sem lehetséges :)
    Vigyázzatok rá, és bánjatok vele tisztlettudóan.
Happy Massage