• BARBI

 • Beküldte:
 • BARBI reagálása

  Drága Ván-dor!🤗😘

  Először is örülök annak hogy annyi "akadály "leküzdése
  után végre létrejött a találkozás és megismerhetelek!
  Köszönöm a beszámolódat és a rám szánt idődet! ❤️
  Köszönöm a mindig dicsérő,figyelmes, kedves soraidat
  (amit már akkor is kaptam Tőled mielőtt találkoztunk volna)!❤️

  Várlak vissza sok sok szeretettel egy újabb kellemes időtöltésre ☺️
  Szép napot Neked! Csókjaim 😘💋💕
  Barbi 💛

 • Egyeztetés:

  Figyelemfelkeltő fotóin, róla irt beszámolóin elábrándoztam,de mivel nem minden kiirt feltételnek feleltem volna meg,igy a jól megirt beszámolókat értékeltem,amelyek egy részére az irójuktól kvázi-biztató jelzéseket kaptam. Egy-két értékelésemre - nagy meglepetésre Barbitól is kaptam érdeklődő, biztató, nagyon kedves stilusban megirt érdeklődést a CSEVEGŐ -ben. Ezt néhány ismerkedő irás/válasz követte, immár privátban, ami végül egy telefoni beszélgetésben öltöt "hangot". Néhány időpont egyeztetési nehézség (akadályok, lemondás stb. ) leküzdése után végre találtunk egy közös lehetőséget. Mivel a nehézségek bizonyos fokig növelik az elszántságot - (főleg ha az a másik oldalról is támogatott) - két dolgot kértem Barbitól (ilyet még eddig nem tettem) : 1. utcai ruhában fogadjon, 2. adjon 10 perc "szabadidőt" egy ismerkedős beszélgetésre, egymás személyiségének minimális feltárására. Mindkettőre igent mondott. Ezután előző nap egy célutazással (az agglomerációból járok be több közlekedési eszközzel ) kimértem az időt a célig, hogy másnap másodperc pontossággal érkezzem.
 • Megközelítés:

  Kondorosi út környéke, parkolás nehézkes,de megoldható. Cim villamostól, busztól 5 perc sétával elérhető. Kapun éppen kijött valaki, igy már a lépcsőházból hivtam az emelet miatt, amit lifttel küzdöttem le. Az épület rendben tiszta, modern, barátságos. Az ajtón egy virágokból, vesszőkből, termésekből font koszorú jelez, sejtet egy békés hangulatot.
 • Helyszín:

  Az ajtón belépve hirtelen dupla sokk kerit hatalmába és mint kezdő kamasz szerencsétlenkedek, minden más mint amire számitottam. Az arc nélküli fotók mindig hagynak bizonyos kétséget bennem, de az egyébként kellemes vonzó fotók alapján egy érettebb/teltebb lányra számitottam. Barbi minden várakozásomra rácáfolva, egy ovális arcú (nekem kifejezetten tetszett), rendkivül csinos, karcsú,nagyon szép alakú, izgalmas hölgy, egy testhezálló,nadrágban, magassarkú szandálban és egy -értékeit diszkréten elrejtő de sejtető - blúzban állt előttem. Kiirt és megerősitett életkorát még most is kétségekkel fogadom, bár felajánlotta születési idejének dokumentálását, mégis bő 10 évvel kevesebbet is elhinnék. Másik sokk a lakás hangulata volt. Egy kicsi garzon itt is lakik ezáltal a környezet is az ő személyiségét tükrözi. A lakás a méreteiből adódóan azonnal átlátható, nincsenek "lerakó" sarkok. Tökéletes rend, tisztaság, minden a helyén mindennek helye van. Külön megragadták szememet az őszi virágokból, termésekből kialakitott élő CSENDÉLETEK, azok valódi szinorgiái, izlésesen elrendezve vázákban, tálakban, tartókban. Már az ebben a miliőben való tartózkodás egy megnyugtató élmény. Az egyterű szoba főzősarokkal, kis étkezőrésszel, kanapéval, kisebb praktikus bútordarabokkal, rajtuk a számos csendélettel és egyéb dekorációs, meg hasznos dolgokkal egy kis tündérlak érzetét keltette bennem. Szivesen laknék itt. Még megemlitem, hogy Barbi művészi fotói bekeretezve szintén a dekoráció részei, jól mutatva, hogy egy igazi nőnek hányféle arca, tekintete lehet.
 • Lány külseje:

  A tervek szerint leültünk a kanapéra és néhány kortyot eliszogatva ismerkedős, egymásra hangolódós beszélgetésbe merültünk. Jól esett egy ilyen csinos,kedves nővel, egy ilyen miliőben együtt lenni. Már ez is megérte. Később megmutatta a fürdőszobát, ami hasonlóan a lakáshoz elegáns, tiszta, ragyogó sarokkád, minden szükséges eszköz bőséggel rendelkezésre áll. Közben Barbi biztositott róla, hogy mire végzek ő is hozzám vetkőzik, igy valóban egy hófehér bikiniben láttam viszont ami élesen kihozta napbarnitotta bőrén a kontúrokat. Karcsú ápolt lábak, izmos formás combok, kerek, a kezeket vonzó popsik, felettük ivelt csipő ami darázsderékban folytatódik, majd szemnek kéznek megállj-t parancsolnak a tökéletes formájú keblei.Itt már ajkammal is meg kell kóstolnom a kemény bimbókat, de végső cél a nyakán is áthaladva az ajka. Visszacsókol, csókja nem lerohanós, de finom, érzéki. Többször kértem kaptam, nagyon jól esett.
 • Erotikus masszázs:

  Beinvitál a kis hálófülkébe, tiszta kényelmes ágyra, ahol hasra fekszem, és egy kellemes, gyengéd szeretet masszában részesit. Kérésemre nem tart soká, fordulásra biztat és előröl folytatja a simogató masszázst. Közös megegyezéssel eltávolitjuk az immár feleslegessé vált fehérneműt és végre teljes valóságában fogadhatja be szemem ezt a gyönyörű női alakot. Közben simogatjuk egymást, beszélgetünk, Barbi nem kislány csak kislányos az alakja. Finoman kezdeményez, kicsit irányit is amit nagyon élvezetes módom csinál.Kicsit harapdál, csúszkál, meg-meg csókol (mindet visszaadom), majd szól: "most egy kicsi én fekszem hanyatt" és már igy is tesz. "Térképezz fel " kéri, ezt meg én kezdem meg. Most kényelmesen végigpásztázom bokájától a homlokáig, az úton két megálló, a keblek majd az ajka. Ki vagyok éhezve a csókokra. Megint megszólal "hogy tegyem a lábaimat?" Értem én, erre vártam, majd én igazitgatom. Szemem habzsolja combjai közét, simára borotvált, valószinütlenül rejtett, kicsi ékszer, - tudom, képzavar - de olyan diszkrét szép és tökéletes mint a gazdája, a miliője. Ujjaimmal, nyelvemmel kóstolgatom, lassan megnyilik, mint gyorsitott felvételeken a rózsa bimbója. Meglepően kicsi kéjbarlangja körül nagyon formás, kicsi lepkeszárnyai finoman duzzadnak, felettük a kis gyöngyszem, alatta pedig a rózsaszin bemenet, a vágyak kapuja. Sajnos csak ujjaimmal nyelvemmel kényeztethetem, de nagy élmény érezni és látni. Érezhetően jól esik neki, meg is kérdezem el tud-e igy élvezni? Igy nehezebben szól, a hogyan kérdésemre a válasz : ha szádra ülök. Igy történik, ő szemből a falnak támaszkodik együtt mozgunk, két kezem közben minden elérhető helyen simogatja, ő mozgásával orientál, néha elcsukló hangon tájékoztat, hogy merre jár, és most ne hagyjam abba ! Majd szoborrá merevedik, néhány földrengésszerű mozgás, és meglőtt madárként zuhan le rám. Köszönöm, suttogja és szorosan összefonódunk.
 • Levezetés:

  Magunkhoz térvén teljes egészében átveszi a kezdeményezést, égő szemeiben a vágy? a bosszú? a törlesztés dühe ég? (nem tudom). Ezt visszakapod súgja és valóban . . Kezeivel a teljes területet birtokba veszi és szinte művész érzékiséggel simogatja a golyókat és a környéket. Oly lágyan vesz az ajkai közé, mintha csak a lélegzete simogatná vágyakozó rudamat, mintha álmomba jönne elő az érzés. Egyenként melengeti szájában a golyókat ilyenkor kezével ugyanolyan lágyan simogat, ujjai lepkeszárnyként sodornak az extázis felé. Még a befejezést beszélem meg tudatom utolsó morzsáit összeszedve, VSZ nincs , kezével lágyan de végleges lenyugvásig tartsa lágyan és a robbanási pillanatában lágy csókban forrjunk össze. Érti, kiváló érzékkel visz el a nirvánába. Csodásan forrtak össze ajkaink és váltak szét a kitörő hangorkán pillanatában. Köszönöm. Letörölget, vizet hoz, kis összebújás után átcsábit a pamlagra ahol egymás mellett ülve beszélgetünk, feledve az idő múlását. De nem élünk vissza a kedves fogadtatással, kicsit túllépve az időt, gyors tusolás, öltözés. Egy-két ölelés, csók és távozás
 • Elszámolás:

  Előre letéve VTR-ben megadottak szerint, nem kerül szóba.
 • Összkép:

  Meglepetések sora ért megjelenésével, kedvességével, hozzáállásával környezetével, visszafogott de aktiv kezdeményesével. Nagyon csinos, kedves de kemény céltudatos lány, szivesen venném partnernek, szeretőnek, barátnőnek de ellenfélnek NEM. Kilépve az utcára a nap valahogy szebben sütött, melegebb lett, a fák zöldebbek voltak, a villamosok gyakrabban , gyorsabban jártak, szóval élmények sorával lettem gazdagabb.
Happy Massage