• Noi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy vasárnapi budaörsi megbeszélésre igyekeztem, amikor telefont kaptam, hogy az elmarad, majd hét közben kerül rá sor valamikor.
    Félreálltam a kocsival és felhívtam Noémit. Már-már letettem a telefont, amikor felcsengett a kedves hangja. Néhány perccel később már volt is időpontom, pontosan déli tizenkettőre és megkaptam a számomra új helyszín címét azzal, hogy a ház elől hívjam, segít megtalálni a lakást.
  • Megközelítés:

    A Waze ismeri a címet, pontosan a ház elé visz. Megnéztem a tömegközlekedési lehetőségeket is: az Allee-tól 31 perc alatt lehet eljutni Noémihez, a végén a 20E autóbusz Futár utcai megállójától még 300 méter séta.
    Én autóval voltam, vasárnap délben a ház előtt több szabad parkolóhely is volt.
    A megbeszéltek szerint hívtam telefonon, ahol megkaptam az itínert, ami az épületen belüli útvonalat érintve jelent fontos kiegészítő információt, mert a ház tervezője nyilvánvalóan külső hatás alatt állt, amikor a belső útvonalakat megtervezte.
  • Helyszín:

    A lakás 10 éven belül épült társasház legfelső emeletén található, barátságos, melegbarna tónusú, ahol az előszoba és nappali egymásnak részei. Ebből nyílik a masszázsszoba, szintén melegbarna tónussal és tetőablakkal. Nem csak a helyszín, hanem a masszázságy is megújult, amin tiszta, gumírozott lepedő fogadott, az arc-lyuknál kivágással.
    Mivel gyakorlatilag szinte a fürdőkádból érkeztem, a fürdőt nem kerestem fel, de emlékeim szerint Noéminál mindig tisztaság, ugyanakkor egy nő jelenlétére utaló illatszerek és testápolók, meleg törülközők a jellemzőek.
  • Lány külseje:

    Noémit közel 10 éve ismerem. Van tőle vagy 4-5 telefonszámom. Szegeden kerestem fel először, majd azt követően többször is, ha arra jártam. Sőt, olyan is volt, hogy csak miatta autóztam a fővárosból Szegedre.
    Ennek alapján gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy kifejezetten rajongok érte. Elsősorban az arca, a nyitott, kíváncsi-barátságos tekintete, majd az alakja, amire egyes barátaim azt mondanák, hogy sodrott: azaz izmos, formás. Én odavagyok a hölgyért.
    A hirdetésének képei zömében még a régi lakásban készültek. A színes virágmintás ruhás kép viszont már a jelenlegi lakásban. Nos, ez a kép tökéletesen adja vissza Noémi külsejét. Engem ugyanebben a sminkben (imádom), de szexisen rövid farmernadrágban és egy rózsaszín felsőben fogadott, aminek vállpántja alól kilátszott a melltartó pántja is.
  • Erotikus masszázs:

    Az egyeztetésünk azzal kezdődött, hogy megmutattam a hátamon a hegeket, amelyek egy közelmúltbeli gerincsérv műtét következményei. Ennek megfelelően arra kértem, hogy a másfél órában a szokásos prosztata masszázs után a relaxációs masszázsra helyezze a hangsúlyt, a kényeztetést hagyjuk a végére.
    A műtéti hegek nem riasztották el, hál’ Istennek, így a prosztata masszázzsal kezdtünk, amit én kifejezetten egészségügyi céllal szoktam kérni. Ő általában a páciens hason fekvő pozíciójában szokta ezt a masszázst csinálni, de én ragaszkodom az orvosi rutinhoz: a kis terpeszben a felsőtestemmel rádőlök a masszázságyra és várom Noémit. Ő gumikesztyűt húz, valamilyen krémmel abszolút nem fukarkodva óvatosan megkeresi a bejáratot és lassan behatol az ujjával. Félig guggolva végzi ezt a masszázst és időnként a bal kezével előre nyúl, hogy ellenőrizze, megindult-e a magfolyadék. Erre egy kicsit mindig merevebbé válok, de ez nem erről szól.
    Anno ifjú koromban két hétig, heti háromszor jártam prosztatamasszázsra egy doktornőhöz, tehát tudom, milyen ez. Nos, Noémi valóban ki tudja tapintani a prosztatát és ismeri azokat az egészségügyi mozdulatokat, ahogyan a prosztatát masszírozni kell.
    A magváladék megindulása után még két-három perc prosztata masszázs, ezt követően felfeküdtem a masszázságyra. A gumikesztyűt rutinosan kifordítva veszi le, megy a szemétbe. A prosztatamasszázs után Noémi megmosta a kezét majd kezdetét vette a relaxálás.
    Noémi kifejezetten jó masszőz, képes kifejezetten erősen is masszírozni. Most azonban csak relaxálásra vágytam: lábak, farizom, néhány, inkább csak sejtető besimítással a farpofák közé, derék, nagyon óvatosan a hát, gerinc, majd a vállal, nyak és a fejbőr.
    Hason fekve néha éreztem, hogy a testem mellett nyugvó kezem kisujjai hozzá-házzá érnek a combjához. Próbáltam elővenni minden energiakisugárzó képességemet, hogy éreztessem vele: a bőrének ez a piciny érintése is borzasztóan jól esik, de nem tudom, érezte-e?
    Fordulás után kis talpmasszázs, ezt nagyon szeretem, majd a combok. A combok masszázsánál már kaptam néhány finom erotikus érintést is, de ezeket a jelzéseket még nem tudom komolyan egy-egy kisebb merevedéshullám után újra ellazulok. Aztán jöttek a karok, a mellkas és a nyak ismét.
    Masszázs közben beszélgetünk. Mindenféléről. Odafigyel rád. A hangja olyan a lekemnek, mint méz a vajas kenyéren.
  • Levezetés:

    A kényeztető masszázs előtt Noémi újra elment kezet mosni én pedig kértem egy további párnát a fejem alá, hogy vizuális érzékeimet is ki tudjam elégíteni.
    Az erotika finoman indul: Noémi ujjai, mint kis pillangók, végig szaladnak a testemen, itt-ott simogatnak, majd megint tovább rebbennek. A rebbenések egyre közelebb és közelebb kerülnek a szeméremdombhoz, majd hirtelen komoly masszázs simításokkal körbe öleli a péniszt: kezdi két oldalt az ágyékokkal, megemeli a heréket, átmasszírozza szeméremdombot … de ekkor már áll a zászlórúd! Nem tudom leírni, amit láttam: szerintem a péniszem egyfajta lomi-lomi masszázst kapott kézzel, és alkarokkal. Néha kicsit otthagyta a fegyveremet és visszatért az ágyék-szeméremdomb-herék hármasra, majd újra lomi-lomi. Néztem közben az arcát és kinyögtem azt a buta mondatot, hogy "Gyönyörű vagy!" A helyzet miatt buta a mondat, de én egy csodát láttam: egy nőt, aki tudja mit csinál, örül az én boldogságomnak, még ha ez kissé profán is, és tudja, hogy szép.
    Tudom, ez nem szokásos, ezen az oldalon talán pláne nem, de nekem a masszázs erotikus része arról szól, hogy visszaigazolja: még mindig a képességeim birtokában vagyok.
    Ezért , amikor úgy éreztem, hogy még éppen képes vagyok megállni az ejakuláció előtt, finoman megfogtam Noémi kezeit, magamhoz húztam ezt a csodás nőt, átöleltem és köszönömöt suttogtam a fülébe.
    Itallal kínált, majd felöltöztem (nem szeretem a masszázsolajat azonnal lemosni), megöleltem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe az oldalán felsorolt extrákat. Nem mondom, hogy ez mindig így marad majd.
    Az időtartamot és a feltételeket az elején tisztáztuk. Nem kellett hozzá sok idő, mindig korrektek voltunk egymással. A rózsaszálakat távozás előtt adtam át.
    Elmondta, hogy az új vendégeknek ezt nem biztosítja, mert volt rá példa, hogy egy vendége fizetés nélkül elszaladt.
  • Összkép:

    Teljesen kisimultam. Sőt, annyi endorfin volt a testemben, hogy azt is mondhatom: boldogan távoztam egy olyan nőtől, akit minden további nélkül bárki előtt felvállalnék a magánéletemben is.
    Beültem az autómba, lehúztam az ablakokat és mosolyogva vezettem hazáig.
Happy Massage