• Tia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Beszámolóit olvasva jó ideje készülődtem hozzá. Írtam neki itt az oldalon,miben kifejtettem elragadtatásom. A múlt hét második felében rendelési idejének kezdetén hívtam telefonon. Sikerült elérnem. Már hangjával felajzott. Meg is egyeztünk egy hétfői, reggeli időpontban. Hétvégén kapok egy sms-t. Objektív akadály miatt újratervezés szükséges. Így hétfőn tali helyett egyeztettük a mai reggeli időpontot.
 • Megközelítés:

  A kapott cím alapján a Gps hibátlanul oda vezetett, pontosan. A lépcsőházzal szemben több parkoló hely közül választhattam, mik itt ingyenesek. Tömegközlekedni legcélszerűbb trolival lehet szerintem, mi csatlakozik az Őrs téren a Metróhoz.
 • Helyszín:

  Tia búvóhelyét egy régebbi építésű négyemeletes ház emeletén találhatjuk. A ház zöld környezetben, teljesen rendbetéve,tiszta lépcsőházzal.
  E rend és tisztaság jellemzi a lakást is. Kellemes jó illatú levegő, természetes fények. Az előszobából nyilik minden. A leányszoba és a fürdő ajtaja egymással szemben.
  Nem véletlenül írtam leányszobát. Fehér minden. A falak, a komód, min személyes tárgyai /s hova az enyémeket én is pakoltam/ és a nagyméretű hófehér ropogós lepedővel terített francia ágy mi az intenzív igénybevételkor is tökéletesnek bizonyult. A fürdő is ragyog a tisztaságtól. Zuhanykabin melyben a tusoláshoz mindenki a kedvére valót választhatja. Tusolás után a száraz kilépőn törölhetjük meg magunkat a nagyméretű, puha, fehér törölközővel.
  Mosdókagylónál pohárka bekészítve, szájvíz és különféle dezodorok. Minden feltétel adott a megfelelő higiéniai kör teljasítéséhez.
  Látszik a gondoskodás, az odafigyelés, a részletekre is! Tökéletes, kellemes környezet egy titkos óra eltöltéséhez.
 • Lány külseje:

  Az utolsó fordúlóban hallottam a zár finom kattanását. Szívem a torkomban dobogott. Az ajtó résnyire kinyílt, így tévedhetetlenül léptem felé. Folyamatosan nyílt tovább és beléptem.
  Megfordulva ott állt előttem Tia. Bemutatkozás közben a pillanat tört része alatt fölmértük egymást és egy puszival pecsételtük meg megismerkedésünket.
  Egy piros, nyakban pántos semmiségben fogadott mi takart is meg nem is. Ez még inkább kihangsúlyozta nem mindennapi adottságait. Fotóin arc nélkül hirdet, de ez csak az inkognitó miatt van így. A képei nem adják vissza azt a vidámságot, kedvességet, inteligenciát, erotikus kisugárzást mivel a randevú alkalmával találkoztam.
  Kezdeném a mosolyával mi el nem fogyott és azok a kis gödröcskék orcáján valósággal kislányossá teszik. A kiírt kor itt nem releváns. Zöld szemei vonzzák a tekintetet, ígéretet sugároznak. Vörös egyenes haja csodásan fogja keretbe arcát.
  Nyaka kecses, szépívű és azok a mellek! Pompázatosak, súlyuk van és mégis tökéletesen álnak közepükön megfelelő udvartartással körülvett hetyke bimbókkal. Selymes bőr, mely tetkómentes, sima has, dereka, csípeje szemet gyönyörködtető látvány. Popsi kemény és formás, csodás markolni. Lába kecses, combja hosszú a köztük megbúvó tinis kincse frissen borotvált, illatos. Kényeztetésre hálásan reagál.
  A termtő nem fukarkodott, Tia az egyik legszebb, kit volt szerencsém megismerni. Bomba nő, minden tekintetben.
 • Action:

  Cipő le és már invitál is befelé. Érzéki búgó hangja most is fülemben cseng. Érdeklődik napom felől és leül az ágyra. Tartása kecses, lábai keresztben. Szeméből csak biztatás sugárzik. Vetkőzöm is gyorsan, indulnék ,de nevetve szól, türcsit kezembe nyomja és elviharzom a fürdőbe.
  Gyors csutakolás. Törülközés közben fölnézek és ott áll az ajtót fogva, kendőzetlen valóságában. Légzésem fölgyorsul és a látványtól fejbe verve indulok felé. A türcsit elhajítom és csókba forr szánk. Nyelvét is adja pörögve. Egyedi a csókja, mit nehéz abba hagyni. Háta mögé kerülve húzom magamhoz. Hátra nyúl és farkamat farpofái közé igazitja. Zene ritmusára mozgatja popsiját én a csodás melleket gyömöszölöm és csókolom nyakát miközben orrom csodás illatát szippantja. E többirányú ingerek szinte bódult állapotba hoznak.
  Mozdul, ágy fele invitál és máris vízszintesben faljuk egymást. Kezeink kutakodva ismerkednek a másik testével. A fölső régiókban bolyongok mint irányítását vesztett szatellit. Száj, mellek, nyak és újra csak körbe. Aztán a mellek hosszabban. Bimbók már régen kőkemények körülöttük fodros udvartartás. Tia kezével farkammal játszik.
  Érezni akarom száját farkamon és hanyatt fekszem. Mosolyogva simítja végig kezével mellkasomat, haját a másik oldalra dobja. Finoman nyalja végig rudamat. Makkom, mint fagylaltot nyalogatja és szép lassan eltűnik szájában miközben nyelve mint motolla pörög folyamatosan. Nincs koppanásig mélytorok, de nincs is rá szükség. Így is akkor röpített volna el amikor akar. Volt már jó, de ilyen franciában, ilyen szopásban nem volt részem. Lazán, könnyedén a zene ritmusát is bevonva élvezettel csinálta. Fölcsúszott és egy könnyed nyelves csók, miután folytatta áldásos tevékenységét.
  Éreztem váltanunk kell különben végem. Mosolyogva, készségesen fordult hátára. Mindenhol csókoltam különösen az ikrek kötötték le figyelmem. Isteni szopni,nyalni gyömöszölni őket miközben partnered mosolyogva sóhajtozik így is biztatva és finom mozdulatokkal felváltva, kínálva őket. Lassan tudtam csak elszakadni a csodáktól. Lefele haladva kedvesem helyezkedni kezdett. Lejebb csúszot, párna ki a fej alól. Combjai belső felét csókolgattam, harapdáltam. Zárt babapuncija résnyire megnyílt csillogott a rés és finoman megnyaltam. Egy sóhaj hagyta el ajkát. Szerintem ráéreztem. Lehet nyalni rendesen, de igazán a finom érintéseket preferálja. Mint hárfán a művész játszottam kelyhén. Csikló kibújt. Hullámzani kezdett teste. Ütemet váltottam és a gát fele nyalakodtam. Hullámzás alább hagyott. Aztán újra finom nyalintások a megfelelő helyen és Tia röpülni kezdett. Hosszan rándult újra és újra teste, persze bele bele nyalintottam míg végül csípőjét leeresztve comjait összezárta.
  Összeölelkeztünk, simogattuk egymást aztán csók. Alsó ajkát beszívva, harapva mosolyogva ült fel, majd keresztbe helyezkedik és Tia újra farkamat veszi kezelésbe. Tán mohóbban mint előtte élvezettel tette dolgát. Bal keze bimbómat kezdte izgatni. Így kényelmesen markolhattam mindkét mellét. Közben punci is kapott simogatásokat. Izgalmi állapotom csúcsközelben járt. Érezte és a köpeny felé nyúlt. Kibontottam, Ő szemrevételezte es fölhelyezte. Sikosító és kérdezte: hogy szeretnéd? Misszit választottam. Simán fogadta be farkamat. Finoman mozogva kezdtünk szeretkezni. Finoman mozgott alattam. Lábait nem kellett igazgatnom. Ahogy összeszoktunk engedett egyre mélyebbre. A tempó is fokozódott. Lábai teljesen szét és elindult az úthenger. Végkifejletemkor lábai fenekemen és húzott magába. Nem hangos, de végig velem élő partnerem volt. Rendes adagot pakoltam a kucsukba.
  Romeltakarítás, Tia kifele, közben kérdezi egy víz? Fürdőbe libbent rendbetenni magát és hozta a vizet is. Összebújva nagyokat nevetve beszélgettünk. Ez a rész tette kerekké a randinkat. Fürdőt már nem vettem igénybe, hisz rendbe lettem téve. Öltöztem és távozásomkor tettem a rezsihozzájárulást a komódra.
  Ezután már csak cipő fel, legyen szép napod, csók, egy kukucska a folyosóra aztán szia és el.
 • Elszámolás:

  Lehet bizalomgerjesztő a kinézetem, de nem kérte. A végén tettem le az előre megbeszélt hozzájárulásomat.
 • Összkép:

  Végre eljutottam hozzá. Találkozásunk minden részletében felülmúlta elözetes várakozásom. A pillanat tört része alatt rám hangolódott. Kedves, odaadó, a szexben partner. Tia kívül, belül a természetesség maga. Olyan légkört teremtett, hogy szolgáltatásnak nyomát sem éreztem. Barátnő az első pillanattól az utolsóig.
  Szerencsés vagyok hogy a sors karjaidba sodort. Szépséges napokat.
Happy Massage