• Panni

  • Beküldte:
  • Panni reagálása

    Drága MrTeufel :)
    Ismét nagyon jól éreztem veled magam, az hogy úkra ilyen jól sikerült randi volt neked is köszönhető.
    Millió csók :)

  • Egyeztetés:

    Szeretem a VTR funkciót, most is azon keresztül történt a dolog. Nem első találkozásunk volt ez, így ismertem minden számomra fontos dolgot.
    VTR-en gyors, pontos az ügymenet
  • Megközelítés:

    Stadionok környéke, annak minden előnyével, és hátrányával. Aki ismeri Budapest kozlekedési lehetőségeit annak nem kell részletezni. Aki nem, az meg használjon térképet :)
  • Helyszín:

    Körfolyosós belvárosi háztömb, egy felújítás lehet ráférne, de a célnak tökéletes.
    Bent a lakás tiszta, rendezett, tágas, komfortos. Fürdő tiszta, feleszerelt, van klima, így a hőmérséklet is biztosított.
    A múltkori látogatásom óta nagy módosulást nem vettem észre, igaz nem háznézőbe mentem.
  • Lány külseje:

    A képek szerencsére pontosan tükrözik Panka kulsejét, kerekded alak, hatalmas mellek, feszes popsi. Arckitakarástól sem kell tartani.
    Szerintem abban a fekete doll-ban fogadott, ami a képeken is szerepel, fantasztikusan áll rajta, kiemeli az alakját.
  • Action:

    A múltkori látogatásomkor nagy hatást gyakorolt rám a francia tudása, szóval terveim szerint ismét nyelvi órát akartam venni, (illetve félórát)
    Érkezés után kis ismerkedés, beszélgetés, emlékezett rám, ami jól esett, és arra is, amit legutóbb csináltunk, szóval plusz pont a részemről.
    Kis simi mindenhol, majd irány zuhanyozni. Addig kaptam inni, és már várt rám illatosan, tisztán, felkészülve.
    Kértem, hogy a múltkorihoz hasonlóan, egy erős, és mélyreható franciaórát kérek. Hozzá is látott, szép lassan letérdelt, kibontotta a törcsit, ami becsomagoltam magam fürdés után, majd el is tüntette.
    Elkezdtem azonnal bekeményedni, és végig a szájában maradt, ott nyújtózkodtam ki.
    Majd bő nyállal, mélyreható bólogatással, ütemesen, és keményen szopott. Kértem, hogy feküdjön hasra, én is had kóstoljam meg. A puncija finom édes, illatos. Jól reagált a kényeztetésre, sokszor összerándult, nyomta a fejemet a puncijára, hogy levegőt se kapjak, meg szorított a lábával.
    Ez mind a kettőnknek tetszett, majd kérte, hogy ő is had jöjjön ismét, mert nagyon szereti a farkamat a szájában, pont belevaló.
    Szóval ő maradt fekve, én meg 69-ben ráfeküdtem. A farkamat bedugtam a szájába, és a punciját nyaltam közben. Arra voltam figyelmes többször is, hogy fulldokolva szopogatja a farkamat. Nagyon jól esett, gyakran nyomtam mélyebbre, és sokszor fel is ültem, kihúztam a szájából a farkam, és a golyókat nyomtam a szájába, ellenállás nélkül. Volt hogy ráültem a szájával a fenekemmel, hogy a farkamat a hatalmas melleire verjem, közben a fenekemet is kényeztette. Hatalmas élmény volt!
    Majd kértem, hogy lógassa le a fejét, hogy keményen megdughassam a száját, szó nélkül már ugrott, és kélyes nyögésekkel várta, hogy jöjjek. Jöttem is, hatalmasat dugtam a száját, időnként könnyezett is, meg félre kellett a farkamat tolni, hogy levegőt kapjon, olyan mélyre nyelte. Alig fértem a szájába, olyan kőkemény lettem, meg is jegyezte, hogy nem átlagos vagyok.
    Majd szerettem volna a melleit látni, hogy ringanak rajtam, így gumit kértem. (elő is vett egyet, majd azonnal vissza is tette, hogy ez kicsi lenne nekem, ez jól esett nagyon)
    Felhúzta, majd a hátamra feküdtem, és úgy lovagolt rajtam, ringtak a mellek mindenfelé, szétszaladt a ménes!
    Percekig voltunk így, és itt is lett vége a dalnak. Szétváltunk, mert addigra már teljesen összeolvadtunk, kis tisztálkodás, és készülödés az elmenetelre, mivel a félórát túllépve (VTR-el megengedett) voltunk már.
  • Elszámolás:

    Nem is emlékszem, a végén, teljesen természetesen történt
  • Összkép:

    Én ismét nagyon jól éreztem magam, hihetetlen a francia tudása, a mélytorok valami isteni, és a vendég óhaja mindenek előtt.
    Köszönöm az együtt töltött időt. Fantasztikus élmény volt!
Happy Massage