• Happy Pamela

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés flottul a szalon online rendszerén keresztül: pár adat megadása, visszaigazoló email, megerősítő email (utóbbiban már a konkrét részletes infók) és minden lefixálva. Egész sok időpont közül lehetett válogatni, nehéz napom volt, szóval örültem, hogy kb. 1 óra múlva már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Hősök Terétől kb. 20 perc séta (GPS-t nem tudom: a Google Maps kapásból belőtte az irányt), de mivel kb. a város közepe, a tömegközlekedés is simán opció lehet. Korábban érkeztem, kicsit tébláboltam a környéken, láttam szabad parkolóhelyeket is. Az épületet könnyű volt megtalálni, újépítésű környék, korrekt házszámozással. Kivártam a megadott időpontot, hívtam Pamelát, egyből felvette, kaptam tőle szóban az itinert, így még a legendásan rossz tájékozódásommal sem volt gond a házba bejutás és a lakás megtalálása.
  • Helyszín:

    Hangulatos lakás, Pamela fogadott. Cipőből ki, szobába be. Masszázságyas szobát kértem, szobával szemben a fürdő. Korrekt, tiszta, sok tusfürdő, zuhanykabin, előtte kilépő, nem kell tocsogni a vízben. A szoba hangulatos, klíma, nagy tükör a falon, félhomály, kellemes orientális légkör. Szék a ruháknak, minibár és egy állati stabil masszázságy: meg se nyekkent egész végig.
  • Lány külseje:

    Pamela nagyon szép, ezt a képek igyekeznek is tükrözni, de a megjelenéshez társuló nyugis elegancia nekem nem jött át róluk - örömteli meglepetésként ért a személyes találkozáskor. Veszélyesen szép szemek, helyes arc, kedves hang, némi viszafogottság - belépésemkor ezek voltak az első benyomások, illetve az egyébként szolíd köntös ennyit engedett látni. Aztán a szobában ez lekerült Pameláról és ott vizuális alkatként eléggé elvesztem az alak, a hosszú combok, a popsi, a szép bőr látványában.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs előtt tusolás, aztán hason ágyra fel. Kellemes olajos masszázs, jó beszélgetés - előbbire számítottam, utóbbira nem feltétlenül, egyrészt mert hullafáradt és feszült voltam, másrészt kiindulva Pamela szolíd viselkedéséből nem tudhattam, hogy beszédes lány-e: klassz volt, amikor kiderült, hogy lehet jót dumálni és sokat hozzátett az ellazulásomhoz Pamela megmutatkozó közvetlensége. Nyílván alapvetően csevegés, de tény, hogy elfelejtettem, hogy nekem elvileg rossz napom van és ez jó irányba billentett ki a feszültségemből. Az érintések finomak, lágyak, nekem kimondottan segített az ellazulásban, hogy itt még nem keveredett bele erotika, a tükörben sem néztem Pamelát, csak élveztem, hogy a beszélgetésen kívül más teendőm nincs - az sem zavart, hogy a leharcoltságom okán fogalmam sem volt róla, hogy a hanyatt fordulás után megmaradok-e ebben a kellemes lelazultan kómás állapotomban vagy képes leszek bármire is.
  • Levezetés:

    Fordulás után egyből kiderült, hogy kijövök-e a túllazult állapotomból. Kb. olyan volt, mintha akkor láttam volna meg először Pamelát, először döbbentem volna rá, hogy az ő kezei között voltam eddig és leszek mostantól szó szerint és hogy mennyire esztétikus a megjelenése: egy szempillantás alatt felébredtem a hihetetlen izgatóvá vált helyzetre. A "kényeztetés" kifejezéssel korábban nem igazán tudtam mit kezdeni és nem is szerettem, de esetünkben megtelt tartalommal: megmaradt a masszázs okozta lelazultság, de bejöttek a képbe masszőzöm végtelen nyugis, ugyanakkor észbontóan élvezetes és az élvezetet elnyújtó fogásai. Megspékelve a látvánnyal, amit az időközben köddé vált fehérneműk nyomán teljesen meztelenné váló Pamela jelentett és az egész még megfejelve azzal, ahogy döbbenten nézem a testét olajozó kezeimet - ezek együtt egészen különleges élményt jelentettek. Hálás voltam, hogy hagyott kicsit lenyugodni a kezében és nem engedett el egyből miután végem lett. Közben kedvesen érdeklődött, hogy élvezetes volt-e (esélyem sem lett volna tagadni!), majd kis tisztálkodás és mentem vissza a fürdőbe tusolni.
  • Elszámolás:

    Ajándék teljesen egyértelmű már a megerősítő email tartalmazza, tehát szót sem kellett ejteni róla: masszázs utáni tusolásra indulva a minibáron helyeztem el.
  • Összkép:

    Introvertált emberként hangulatfüggő, hogy tudok-e kapcsolatot teremteni másokkal: de a nehéz napom rossz hangulata ellenére sem hagyott magamra a gondolataimmal Pamela, ezért kimondottan hálás voltam. Nyílván a párbeszédhez két ember kell, de Pamela részéről - a már megénekelt visszafogott eleganciája mellett is - megvan a nyitottság és az érdeklődés, a sztorik és a stílus. Ez az összhatás pedig remekül keretezi a szó szerinti élvezeteket, ami Pamela kezei között elsöprő erejű. Összességében az élmény, amit kaptam számomra egy figyelemreméltó új mérték és érték az erotikus masszázsok mércéjén.
Happy Massage